Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor [BEDAVA][GF] w2helper - Metin2 Multihack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hilede değişen bir şey yok, muhtemelen yanında farklı bir hile açıyorsundur.
yok hocam açmıyorum tek hile açık hile ayarlarıyla alakalı olabilir mi

öncelikle hile eğitimi veriyormusun diye sormak istiyorum :)) sadece metin2 üzerine tabi @holyonlinedegilafk

ikincisi reklam geçtikten sonra tekrar dene diyince devam et aktif oluyordu şimdi aktif olmuyor mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.
teşekkürle hile için rangesi en stabil çalışan hile seninkisi nasıl hangi dilde yazdıgını çok merak ettim

öncelikle hile eğitimi veriyormusun diye sormak istiyorum :)) sadece metin2 üzerine tabi @holyonlinedegilafk

ikincisi reklam geçtikten sonra tekrar dene diyince devam et aktif oluyordu şimdi aktif olmuyor mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.
teşekkürle hile için rangesi en stabil çalışan hile seninkisi nasıl hangi dilde yazdıgını çok merak ettim
maalesef hile yapma eğitimi vermiyorum, saat ayarlarını güncel tutmanız tekrar dene deyince devam et butonunun aktif olması açısından önemli. w2helper, c++ dili ile hazırlanmıştır.

Yeni discord adresi: w2helper için tüm güncellemeler/paylaşımlar artık bu sunucuda yapılacaktır.

w2helper v1.2:
Kod:
- Otomatik Esya Toplama(Normal/Menzilli/Filtre Modu) eklendi.
Kullanım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=tIMRJS1TiqM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri