- Konular
- 0
- Online süresi
- 1h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 263
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yok hocam açmıyorum tek hile açık hile ayarlarıyla alakalı olabilir miHilede değişen bir şey yok, muhtemelen yanında farklı bir hile açıyorsundur.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1,012
- DevLira
- 0
öncelikle hile eğitimi veriyormusun diye sormak istiyorum
) sadece metin2 üzerine tabi @holyonlinedegilafk
ikincisi reklam geçtikten sonra tekrar dene diyince devam et aktif oluyordu şimdi aktif olmuyor mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.
teşekkürle hile için rangesi en stabil çalışan hile seninkisi nasıl hangi dilde yazdıgını çok merak ettim
) sadece metin2 üzerine tabi @holyonlinedegilafk ikincisi reklam geçtikten sonra tekrar dene diyince devam et aktif oluyordu şimdi aktif olmuyor mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.
teşekkürle hile için rangesi en stabil çalışan hile seninkisi nasıl hangi dilde yazdıgını çok merak ettim
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
maalesef hile yapma eğitimi vermiyorum, saat ayarlarını güncel tutmanız tekrar dene deyince devam et butonunun aktif olması açısından önemli. w2helper, c++ dili ile hazırlanmıştır.öncelikle hile eğitimi veriyormusun diye sormak istiyorum) sadece metin2 üzerine tabi @holyonlinedegilafk
ikincisi reklam geçtikten sonra tekrar dene diyince devam et aktif oluyordu şimdi aktif olmuyor mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyoruz.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
w2helper v1.2:
Kod:
- Otomatik Esya Toplama(Normal/Menzilli/Filtre Modu) eklendi.
Kullanım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=tIMRJS1TiqM
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)