ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TKMT2 M2Need - SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şuan açık olmayan sağlam filesi ben 2 bin TL'ye alırım standart lycansız simyasız kuşaksız normal Ticaret mapı files içerisinde olan ve ek silah zırh dönüşümlü files var şuan birinde. Bu files üzerine eklenecek np sistemi derece sistemi günlük benim belirteceğim oto eventlerin olacağı questlerin hazırlanması ve silah ve zırhlara özel olarak parlama efekti eklenmesi için packa entegre edecek. Sistem bu kadar bu belirttiğim ek özellikleri eklemesi için 20 Bin TL gibi bir rakam yok sen böyle bir files için sana 20 bin TL gibi bir rakam veriyorsa gidipte kendini dolandırtma. Hiç birşey yapmayım filesi alırım 2 bin TL'ye alırım 1000 TL'ye questini yaptırırım 200 TL'ye parlama efektini alır eklerim filese 3.200 gibi bi rakama kafamdaki filesi çıkartırım ki Fiyat aldım yani birkaç kişiden. Map konuları paylaşıyorsun konuya benim anlattığımın çok çok dışında. Ben server oynayacağım zaman yeni maplarına bakmıyorum canım kardeşim etkinlik seviyesine bakıyorum. Sen kendince haklı olduğunu düşünebilirsin fikirlerine saygı duyuyorum. Lakin şu pandemi döneminde başladım başlayalı oyuna hemen hemen birçok reklam atılan serverlere girdim baktım hepsi farma yönlendiriyor. Oynadığım 40 kişilik klanım var hiç biri şuan oynamak istemiyor. Farm yaptır çarı tamamla sonra ne oldu? Oyun bitti arada gir canın sıkılınca sağda solda ws at 1 saat sonra oyunu kapat. Adam instagramdan faceden youtubeden smsden heryerden reklam atmış oyun açılıyor 2-3 k online 2-3 hafta sonra 800'e düşüyor. Max 2 ay açık kalıyor sonra sw kapanış. Sen ve senin gibi arkadaşlarım da bu sistemi güzel buluyor övdüğü için millet bu gemide yanlış adımlar atarak oyunu öldürüyor. Bu vur kaç sistemi de 1 yıldır yaygın yapılıyor. İnsanların şikayeti hep aynı. Farklı bir sistem görmediğin için farm yaptırmadan oyundan nasıl para kazanacaksın diyorsun. Biz bu işi sevdirmek istiyoruz. Yüksek yüksek paralar kazanmaya ihtiyacım yok. Aldığımız para serveri döndersin yeter. Biz 1-2 günlük insanlar değiliz ilk defa yapmıyoruz bu işi. :)
Merhaba skype'den eklerseniz, files konusunda ücretsiz yardımcı olabilirim. Düşüncelerinizi de ayrıca takdir ediyorum. Benim de bu tarz düşüncelerim var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri