- Konular
- 20
- Online süresi
- 13d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 892
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sorun ne bilmiyorum ama bu arkadaş neyi ne kadar sürede yaptıysa 4/1 süresince yapıp sizinle paylaşabilirim böyle insanlar bilgisizliklerinden ötürü çok ugraştıklarından yaptıklarını bir başarı olarak görebiliyorlar .belki sorunun nerede olduğunu söyleyebilirsin
ve övünmeyi bırak
- Konular
- 205
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,646
- DevLira
- 3
Buradaki dosyalar ile değerlendirmek ne kadar doğru olur bir şey diyemem çünkü owsap'ın kendisinden satın alınmış dosyalar ile arasındaki büyük fark var. Bu dosyalardaki kodlar github üzerinden sadece hata düzeltmeleri için kullanılan bir şey. Build edilebilsin diye olan bir şey değil. Ama ne seni ne de owsap'ı övüyor veya gömüyorum. 4/1 süresince yapıp sizinle paylaşabilirim diyebilmek başka bir şey, buyrun yaptım görün demek başka bir şey. Konuşan çoktur ama bunu yapan azdır hep.sorun ne bilmiyorum ama bu arkadaş neyi ne kadar sürede yaptıysa 4/1 süresince yapıp sizinle paylaşabilirim böyle insanlar bilgisizliklerinden ötürü çok ugraştıklarından yaptıklarını bir başarı olarak görebiliyorlar .
- Konular
- 20
- Online süresi
- 13d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 892
- DevLira
- 0
Konudan haberim yok sadece son atılan yorumda arkadaşın yaptım dedigini ve başka insanlarında bu arkadaşın yaptığı şeye ihtiyacı oldugunu gördüm ve yapıp çözümü paylaşmayan 2 kod satırını öteki tarafa saklayan insanlardan irite oldugum için konuyu aydınlatırsanız kısa sürede çözümü sizinle paylaşa bilirim dedim beni yanlış anladıgını düşünüyorumBuradaki dosyalar ile değerlendirmek ne kadar doğru olur bir şey diyemem çünkü owsap'ın kendisinden satın alınmış dosyalar ile arasındaki büyük fark var. Bu dosyalardaki kodlar github üzerinden sadece hata düzeltmeleri için kullanılan bir şey. Build edilebilsin diye olan bir şey değil. Ama ne seni ne de owsap'ı övüyor veya gömüyorum. 4/1 süresince yapıp sizinle paylaşabilirim diyebilmek başka bir şey, buyrun yaptım görün demek başka bir şey. Konuşan çoktur ama bunu yapan azdır hep.
- Konular
- 205
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,646
- DevLira
- 3
Kesinlikle yanlış anlamışım. Ben yorumdan filesin sahibine laf söylediğinizi düşünmüştüm. Özür diliyorum bu konuda.Konudan haberim yok sadece son atılan yorumda arkadaşın yaptım dedigini ve başka insanlarında bu arkadaşın yaptığı şeye ihtiyacı oldugunu gördüm ve yapıp çözümü paylaşmayan 2 kod satırını öteki tarafa saklayan insanlardan irite oldugum için konuyu aydınlatırsanız kısa sürede çözümü sizinle paylaşa bilirim dedim beni yanlış anladıgını düşünüyorum
- Konular
- 12
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 338
- DevLira
- 0
Güzel Kardeşim Boş ugraşmaya degmez yarım yamalaktı baya bir eksik vardı dosyalar arasında bende ugraşmasınlar degecek birşey degil diye yazmadım sildim yanisorun ne bilmiyorum ama bu arkadaş neyi ne kadar sürede yaptıysa 4/1 süresince yapıp sizinle paylaşabilirim böyle insanlar bilgisizliklerinden ötürü çok ugraştıklarından yaptıklarını bir başarı olarak görebiliyorlar .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)