raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Apollon2 Global Server - UnPack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki nasıl yapıldığına dair bir video, bilgi vs. var mıdır? Varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Aslında bunun için bir videoya gerek yok, Eternexsus, Foxsf gibi toolslar ile yapabilirsiniz basitçe root .epk .eix dosyalarını açtığınız araçlarla aynı mantık.

Aslında bunun için bir videoya gerek yok, Eternexsus, Foxsf gibi toolslar ile yapabilirsiniz basitçe root .epk .eix dosyalarını açtığınız araçlarla aynı mantık.
Bu işlere yeni yeni giriyorum o yüzden sormuştum teşekkürler :)

Emeğimin ve Harcamış olduğum Zaman Hürmetine Beni bu çalışmalarda motivasyonumu yükseltmek için Beğeni Yorum Atmanız Yeterlidir.

Başkasının emeğini çalan adam neden emekden bahseder ki :)
bide hürmetine demişin

1. Olarak clientimi paylastigin icin sagol
2. Olarak zaten icinde ne varsa sagdan soldan toplamistim
3. Olarak pack zaten kilitli degildi
4. Ne emeginden basediyorsun kardesim?
Pack kilitli değilse unpack adlandirilmasi lol xd

"Unpack" illaki birşeyi kırmak etmek vs. değildir, serverin dosyaları hoşuma giden şeyler vardı insanların buna kolay erişebilmesi ve zahmetle uğraşmaması adına oyunun dosyaları unpack edip açma zahmetine girmemeleri adına yapılan bir paylaşım isteyen kullanabilir istemeyen kullanmayabilir unpack durumuna çok farklı açılardan bakıyoruz sanırsam iyi forumlar dilerim eğlenceli vakitler geçirmeniz dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri