romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Apollon2 Global Server - UnPack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler Efecan eline sağlık :)

Ekli dosyayı görüntüle 33514

Merhabalar arkadaşlar vakit oldukça hoşuma giden ve sizin hoşunuza gidebilecek zengin içerikli
Metin2 Sunucularının dosyalarını unpack yapıyorum içlerinde herkesin işine yaraya bilecek materyaller mevcuttur herkese iyi kullanımlar dilerim
Emeğimin ve Harcamış olduğum Zaman Hürmetine Beni bu çalışmalarda motivasyonumu yükseltmek için Beğeni Yorum Atmanız Yeterlidir.

Paylaşım için teşekkürler. Anlamadığım bir yeri sormak istiyorum; bu UnPack tam olarak nedir? Yani her türlü serverin dosyasına yapılabiliyor mu? Örneğin oynadığım bir sunucunun beğendiğim birkaç özelliği zindanı vs var. Onları almak için böyle bir şey yapılabilir mi, teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler. Anlamadığım bir yeri sormak istiyorum; bu UnPack tam olarak nedir? Yani her türlü serverin dosyasına yapılabiliyor mu? Örneğin oynadığım bir sunucunun beğendiğim birkaç özelliği zindanı vs var. Onları almak için böyle bir şey yapılabilir mi, teşekkürler.
Evet, her sunucuya bu işlem uygulanabilir oyunun dosyaları çeşitli yöntemler ile sıkıştırılmış olabiliyor onları açmanız durumunuzda dosyalara erişim sağlayabilirsiniz.

Evet, her sunucuya bu işlem uygulanabilir oyunun dosyaları çeşitli yöntemler ile sıkıştırılmış olabiliyor onları açmanız durumunuzda dosyalara erişim sağlayabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki nasıl yapıldığına dair bir video, bilgi vs. var mıdır? Varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri