Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

build ettikten sonra oluşan game db dosyalarını komutlar ile oyunun bulunduğu klasöre taşımak ve izinlerini 777 yaptırmak

seedorf62

Level 5
TM Üye
Konular
81
Online süresi
1ay 20g
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
Başarım Puanı
141
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 5 Gün
MmoLira
5,134
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm

konunun başlığı açıklamış fakat örneğin ben otomatik build yaptırdım atıyorum game_12143 ve db_3242 diye dosyalar oluştu bunları .sh freebsd kodları vasıtası ile oyunun bulunduğu game klasörüne diğer eski game dosyası ile değiştirip izinlerini otomatik 777 yaptırmak istiyorum

bu .sh freebsd kodları nelerdir ve build işleminden sonra oluşan game db dosyalarının hangi isimde oluşacağını hangi source dosyasından değiştirebiliriz

anladım saolasın bakalım başkaları ne diyecek ne bilgi verecek teşekkürler

eğer build ettiğiniz sunucu ile oyunu kurduğunuz game mysql dosyası aynı sunucuda ise direk game ve db yolunu değiştirin

cd /usr/game/share/bin içerisine oluştursun game ve db yi

selamın aleyküm

konunun başlığı açıklamış fakat örneğin ben otomatik build yaptırdım atıyorum game_12143 ve db_3242 diye dosyalar oluştu bunları .sh freebsd kodları vasıtası ile oyunun bulunduğu game klasörüne diğer eski game dosyası ile değiştirip izinlerini otomatik 777 yaptırmak istiyorum

bu .sh freebsd kodları nelerdir ve build işleminden sonra oluşan game db dosyalarının hangi isimde oluşacağını hangi source dosyasından değiştirebiliriz

source/game/src içerisindeki makefileden bakabilirsiniz

makefile:
INCDIR =
LIBDIR =
BINDIR = ../../bin/release
OBJDIR = ../../bin/objdir/game
SRV_DIR = /usr/home/game
$(shell if [ ! -d $(OBJDIR) ]; then mkdir $(OBJDIR); fi)

eğer build ettiğiniz sunucu ile oyunu kurduğunuz game mysql dosyası aynı sunucuda ise direk game ve db yolunu değiştirin

cd /usr/game/share/bin içerisine oluştursun game ve db yi
oda olabilir fakat ben files ve source değiştirdiğimde her zaman bu dediğiniz o ilgili sourcedeki yeri değiştirmek zorunda kalacağım fakat build.sh dosyama bu istediğim kodları ekler isem buna gerek kalmayacak maksat olayları otomatikleştirmek :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri