HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kingston sınırları aştı! 8 TB, 14.800 MB/s hızında PCIe 5.0 SSD tanıtıldı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bellek ve depolama çözümlerinde dünya genelinde lider konumda olan Kingston, flash bellek iştiraki Kingston Digital aracılığıyla şimdiye kadarki en yüksek kapasiteli PCIe 5.0 NVMe SSD modelini tanıttı. Şirketin yeni ürünü Kingston Renegade G5 PCIe 5.0 NVMe...
Kişisel yapay zeka süper bilgisayarı: GIGABYTE AI TOP ATOM tanıtıldı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. GIGABYTE, yapay zeka alanında masaüstü düzeyinde devrim yaratacak yeni sistemi AI TOP ATOM’u resmen tanıttı. NVIDIA’nın en gelişmiş işlem platformlarından biri olan Grace Blackwell GB10 Superchip ile güçlendirilen cihaz veri merkezi seviyesindeki yapay zeka...
AOC, yeni QD-OLED oyun monitörlerini tanıttı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. AOC, oyunculara yönelik ürün portföyünü genişleterek AOC GAMING Q27G4ZDR ve Q27G4SDR adını taşıyan iki yeni QD-OLED monitörünü duyurdu. Her iki model de 27 inç boyutunda 240 Hz ve 360 Hz yenileme hızlarıyla yüksek performanslı bir görüntü deneyimi sunuyor...
AMD Ryzen 200 işlemcili ASUS ExpertCenter PN54-S1 Mini PC tanıtıldı!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ASUS, kurumsal verimlilik ve kompakt tasarımı bir araya getiren yeni mini bilgisayarı ExpertCenter PN54-S1’i tanıttı. AMD’nin yeni nesil Ryzen 200 serisi işlemcilerinden güç alan sistem, 7/24 çalışma için optimize edilmiş yapısıyla yüksek performans...
Yeni süper bilgisayar Discovery, bilimi 10 kat hızlandıracak
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABD Enerji Bakanlığı’na bağlı Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı (ORNL) için iki yeni yüksek performanslı bilgi işlem sistemini hayata geçiriyor. Bu sistemler, bilim, enerji ve ulusal güvenlik alanlarında ABD’nin küresel...
WhatsApp sonunda Apple Watch’a geldi!
WhatsApp uzun süredir beklenen Apple Watch tamamlayıcı uygulamasını başlattığını duyurdu. Artık WhatsApp kullanıcıları Apple Watch üzerinden çağrı bildirimleri alabilecek tam metin mesajları okuyabilecek ve sesli mesajlar kaydedip gönderebilecek. Bu yenilik kullanıcıların iPhone cihazlarına olan...
Lenovo Legion R24E - Monitör İncelemesi
Lenovo Legion R24e, 23.8 inç boyutunda, IPS panel teknolojisine sahip, Full HD (1920x1080) çözünürlük sunan ve 180Hz tazeleme hızıyla dikkat çeken bir oyun monitörü. Lenovo'nun oyuncu odaklı Legion serisinin bir üyesi olan bu model, kağıt üzerinde 0.5ms MPRT tepkime süresi ve %99 sRGB renk...
WhatsApp'ın Mac Uygulamasına Çok Seveceğiniz Sohbet Temaları Geldi
WhatsApp, MacBook uygulamasında sohbet temalarını ve renklerini yayımlamaya başladı. Artık uygulamayı rengarenk kullanabileceksiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dünyanın en popüler çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına çok daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli...
macOS Tahoe 26.1 Güncellemesi Yayımlandı !
Apple, MacBook cihazlar için macOS Tahoe 26.1 güncellemesini resmen yayımladı. İşte gelen yeni özellikler. Apple, yeni işletim sistemlerinin ilk büyük güncellemesini dün gece itibarıyla resmen kullanıcılar için yayımladı. iOS 26.1 başta olmak üzere diğer Apple işletim sistemlerine de önemli...
Nvidia’nın yapay zeka süper bilgisayarı DGX Spark hazır.
Nvidia'nın uzun süredir merakla beklenen "Project Digits" ürünü, nihayet DGX Spark adıyla sevkiyata başladı. Dünyanın en küçük yapay zekâ süper bilgisayarı olduğu iddia edilen bu minik canavar, sadece 15x15 cm'lik boyutunda bir petaflop performans sunuyor. Öğeyi görmek için...
Eski laptopunuzu atmayın: İşte yeniden kullanmanın 5 yaratıcı yolu
Eski dizüstü bilgisayarınızı atmayın! Onu güvenlik sistemi, retro oyun istasyonu, eğitim aracı, gizlilik odaklı cihaz veya bağışlanabilir bir teknolojiye dönüştürmek için ilham verici fikirler burada. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Köşede tozlanan eski bir dizüstü bilgisayarınız mı var...
Bilgisayarınızın USB girişine asla takmamanız gereken 3 cihaz
Ultra hızlı bir arayüze dönüşen USB, hemen her şeyi PC’nize bağlama gücünü veriyor. Ancak bu kapıdan içeri sokulan bilinmeyen bir flash bellek veya internetten alınan ucuz bir aksesuar, bilgisayarınızı hem yazılımsal hem de donanımsal olarak felce uğratabilir. Öğeyi görmek için üye olmalısınız...
Efsanevi Commodore 64’ten göz kamaştırıcı geri dönüş
Bilgisayar tarihinin en çok satan modellerinden biri olan Commodore 64, tamamen siyaha bürünmüş modern bir tasarımla koleksiyoncuların ve retro severlerin beğenisine sunuldu. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Commodore 64 efsanesi, hayranlarını heyecanlandıracak yepyeni ve sınırlı sayıda...
Windows 11, Microsoft hesabı ve internet olmadan kurulamayacak
Microsoft, kullanıcıların internete bağlanmadan ve Microsoft hesabına giriş yapmadan Windows 11'i kurmalarını engelleyen yeni bir adım atıldığını duyurdu. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Microsoft, kullanıcıların Windows 11 kurulumunda bazı kısıtlamaları atlamak için kullandığı popüler...
Windows 11'de sistem kurtarma hatasını gideren güncelleme yayınlandı
Microsoft, Windows 11'de Windows Kurtarma Ortamı'na girildiğinde USB klavye ve farelerin devre dışı kalmasına yol açan bir hatayı düzelten acil bir güncelleme yayınladı. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Microsoft, birçok Windows 11 kullanıcısının Windows Kurtarma Ortamı'nda...
Windows PC satışları Mac'in önünde: İşte en çok tercih edilen markalar
Counterpoint'e göre, Apple’ın küresel Mac satışları, yeni MacBook modellerine olan talep ve Apple donanımlarının kurumsal olarak benimsenmesinin artmasıyla birlikte 2025'in üçüncü çeyreğinde yıllık bazda %14,9 arttı. PC tarafında, Ekim 2025’te destek sona ermesine rağmen...
MISERY - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Widows 10 (64-bit) İşlemci: Intel Core i3 3240 CPU Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GForce GTX 1650 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 7 GB kullanılabilir alan...
Escape the Backrooms - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi *: Windows 8 / 10 / 11 - 64 bit İşlemci: Intel Core i3 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Any İlave Notlar: Requirements may...
Battlefield™ REDSEC - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Battlefield REDSEC sistem gereksinimleri Minimum İşletim sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB Depolama: 55 GB Ekran kartı: NVIDIA RTX 2060, AMD Radeon RX 5600 XT 6 GB, Intel Arc A380 Önerilen İşletim sistemi...
Dispatch - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) or later İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-6402p CPU / AMD Ryzen 5 1600 or higher Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX960 / AMD Radeon RX560 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB...
RV There Yet? - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Core i7-3820 or equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVidia 970 or equivalent DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama...
Football Manager 26 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (with updates 22H2), Windows 11 (with updates 23H2) İşlemci: Desktop: Intel Core i3-530 or AMD FX-4100 Laptop: Intel Core i3-330M or AMD A6-5200 Requires...
Europa Universalis V - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 Home 64 Bit İşlemci: Intel® Core™ i7-8700K | AMD® Ryzen™ 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ GTX 1060 (6GB) | AMD® Radeon™ RX 580...
Mall Simulator 2025 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi: Windows (64-bit) 10 İşlemci: Intel Core i5-2500 @ 3,3 GHz (4 CPUs) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 1050 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan Önerilen: İşletim Sistemi...
ARC Raiders - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ARC Raiders Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri 2025 yılının en heyecan verici oyunlarından biri olan ARC Raiders, extraction shooter türünde yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Embark Studios tarafından geliştirilen bu çok oyunculu macera oyunu, gizemli...
Mafia: The Old Country - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Mafia: The Old Country ve söylentilere konu olan çıkış tarihi nihayet netleşti biliyorsunuz ki. Bu bağlamda yayıncı 2K Games oyunda Denuvo anti-kopya koruma teknolojisinin kullanılacağını da duyurdu ve oyunun resmi PC sistem gereksinimlerini de paylaştı. 2K...
Clair Obscur: Expedition 33 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Clair Obscur: Expedition 33, gerçeküstü, elle çizilmiş bir dünyada resimsel görseller ve şiirsel bir hikâye anlatımını harmanlayan göz alıcı bir sıra tabanlı RPG'dir. Minimum ekran kartı gereksinimi, zengin ayrıntılara sahip ortamları için güçlü...
Doom: The Dark Ages - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Doom: The Dark Ages’in yeni açıklanan özellikleri, en azından bir GTX 1050Ti/RadeonR9 280 isteyen Doom Eternal’dan çok daha fazla güç istiyor. Bu sefer id, oyunu oynamak için en azından bir RTX 2060 Super/RX 6600’e sahip oyuncular istiyor. Çok daha yüksek...
Assassin’s Creed Shadows Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Shadows sistem gereksinimleri duyuruldu. Sistem gereksinimlerine bakılırsa neyse ki Ubisoft henüz eski ekran kartlarını dışlamış değil. Şirketin PC özelliklerinde üç ışın izleme bölümü var: Seçici, Standart ve...
inZOI - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. KRAFTON tarafından geliştirilen ve The Sims'e rakip olarak tanıtılan yaşam simülasyonu oyunu inZOI'nin PC sistem gereksinimleri paylaşıldı. Teknik açıdan göz alıcı görünen yapım, sistemleri zorlayacak gibi görünüyor. Peki Unreal Engine 5 ile...
Battlefield™ 6 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Battlefield™ 6 Sistem Gereksinimleri Önerilen PC Sistem Gereksinimleri OS: Windows 11 Processor(AMD): AMD Ryzen 7 3700X Processor(Intel): Intel Core i7-10700 Memory: 16GB Graphics Card(AMD): AMD Radeon RX 6700-XT Graphics Card(Nvidia): Nvidia RTX 3060Ti...
Orjinalden geçmeyen konular Altın konu olamaz.![]()
Kingston sınırları aştı! 8 TB, 14.800 MB/s hızında PCIe 5.0 SSD tanıtıldı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bellek ve depolama çözümlerinde dünya genelinde lider konumda olan Kingston, flash bellek iştiraki Kingston Digital aracılığıyla şimdiye kadarki en yüksek kapasiteli PCIe 5.0 NVMe SSD modelini tanıttı. Şirketin yeni ürünü Kingston Renegade G5 PCIe 5.0 NVMe...forum.turkmmo.com
![]()
Kişisel yapay zeka süper bilgisayarı: GIGABYTE AI TOP ATOM tanıtıldı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. GIGABYTE, yapay zeka alanında masaüstü düzeyinde devrim yaratacak yeni sistemi AI TOP ATOM’u resmen tanıttı. NVIDIA’nın en gelişmiş işlem platformlarından biri olan Grace Blackwell GB10 Superchip ile güçlendirilen cihaz veri merkezi seviyesindeki yapay zeka...forum.turkmmo.com
![]()
AOC, yeni QD-OLED oyun monitörlerini tanıttı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. AOC, oyunculara yönelik ürün portföyünü genişleterek AOC GAMING Q27G4ZDR ve Q27G4SDR adını taşıyan iki yeni QD-OLED monitörünü duyurdu. Her iki model de 27 inç boyutunda 240 Hz ve 360 Hz yenileme hızlarıyla yüksek performanslı bir görüntü deneyimi sunuyor...forum.turkmmo.com
![]()
AMD Ryzen 200 işlemcili ASUS ExpertCenter PN54-S1 Mini PC tanıtıldı!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ASUS, kurumsal verimlilik ve kompakt tasarımı bir araya getiren yeni mini bilgisayarı ExpertCenter PN54-S1’i tanıttı. AMD’nin yeni nesil Ryzen 200 serisi işlemcilerinden güç alan sistem, 7/24 çalışma için optimize edilmiş yapısıyla yüksek performans...forum.turkmmo.com
![]()
Yeni süper bilgisayar Discovery, bilimi 10 kat hızlandıracak
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABD Enerji Bakanlığı’na bağlı Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı (ORNL) için iki yeni yüksek performanslı bilgi işlem sistemini hayata geçiriyor. Bu sistemler, bilim, enerji ve ulusal güvenlik alanlarında ABD’nin küresel...forum.turkmmo.com
![]()
WhatsApp sonunda Apple Watch’a geldi!
WhatsApp uzun süredir beklenen Apple Watch tamamlayıcı uygulamasını başlattığını duyurdu. Artık WhatsApp kullanıcıları Apple Watch üzerinden çağrı bildirimleri alabilecek tam metin mesajları okuyabilecek ve sesli mesajlar kaydedip gönderebilecek. Bu yenilik kullanıcıların iPhone cihazlarına olan...forum.turkmmo.com
![]()
Lenovo Legion R24E - Monitör İncelemesi
Lenovo Legion R24e, 23.8 inç boyutunda, IPS panel teknolojisine sahip, Full HD (1920x1080) çözünürlük sunan ve 180Hz tazeleme hızıyla dikkat çeken bir oyun monitörü. Lenovo'nun oyuncu odaklı Legion serisinin bir üyesi olan bu model, kağıt üzerinde 0.5ms MPRT tepkime süresi ve %99 sRGB renk...forum.turkmmo.com
![]()
WhatsApp'ın Mac Uygulamasına Çok Seveceğiniz Sohbet Temaları Geldi
WhatsApp, MacBook uygulamasında sohbet temalarını ve renklerini yayımlamaya başladı. Artık uygulamayı rengarenk kullanabileceksiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dünyanın en popüler çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına çok daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli...forum.turkmmo.com
![]()
macOS Tahoe 26.1 Güncellemesi Yayımlandı !
Apple, MacBook cihazlar için macOS Tahoe 26.1 güncellemesini resmen yayımladı. İşte gelen yeni özellikler. Apple, yeni işletim sistemlerinin ilk büyük güncellemesini dün gece itibarıyla resmen kullanıcılar için yayımladı. iOS 26.1 başta olmak üzere diğer Apple işletim sistemlerine de önemli...forum.turkmmo.com
![]()
Nvidia’nın yapay zeka süper bilgisayarı DGX Spark hazır.
Nvidia'nın uzun süredir merakla beklenen "Project Digits" ürünü, nihayet DGX Spark adıyla sevkiyata başladı. Dünyanın en küçük yapay zekâ süper bilgisayarı olduğu iddia edilen bu minik canavar, sadece 15x15 cm'lik boyutunda bir petaflop performans sunuyor. Öğeyi görmek için...forum.turkmmo.com
![]()
Eski laptopunuzu atmayın: İşte yeniden kullanmanın 5 yaratıcı yolu
Eski dizüstü bilgisayarınızı atmayın! Onu güvenlik sistemi, retro oyun istasyonu, eğitim aracı, gizlilik odaklı cihaz veya bağışlanabilir bir teknolojiye dönüştürmek için ilham verici fikirler burada. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Köşede tozlanan eski bir dizüstü bilgisayarınız mı var...forum.turkmmo.com
![]()
Bilgisayarınızın USB girişine asla takmamanız gereken 3 cihaz
Ultra hızlı bir arayüze dönüşen USB, hemen her şeyi PC’nize bağlama gücünü veriyor. Ancak bu kapıdan içeri sokulan bilinmeyen bir flash bellek veya internetten alınan ucuz bir aksesuar, bilgisayarınızı hem yazılımsal hem de donanımsal olarak felce uğratabilir. Öğeyi görmek için üye olmalısınız...forum.turkmmo.com
![]()
Efsanevi Commodore 64’ten göz kamaştırıcı geri dönüş
Bilgisayar tarihinin en çok satan modellerinden biri olan Commodore 64, tamamen siyaha bürünmüş modern bir tasarımla koleksiyoncuların ve retro severlerin beğenisine sunuldu. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Commodore 64 efsanesi, hayranlarını heyecanlandıracak yepyeni ve sınırlı sayıda...forum.turkmmo.com
![]()
Windows 11, Microsoft hesabı ve internet olmadan kurulamayacak
Microsoft, kullanıcıların internete bağlanmadan ve Microsoft hesabına giriş yapmadan Windows 11'i kurmalarını engelleyen yeni bir adım atıldığını duyurdu. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Microsoft, kullanıcıların Windows 11 kurulumunda bazı kısıtlamaları atlamak için kullandığı popüler...forum.turkmmo.com
![]()
Windows 11'de sistem kurtarma hatasını gideren güncelleme yayınlandı
Microsoft, Windows 11'de Windows Kurtarma Ortamı'na girildiğinde USB klavye ve farelerin devre dışı kalmasına yol açan bir hatayı düzelten acil bir güncelleme yayınladı. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Microsoft, birçok Windows 11 kullanıcısının Windows Kurtarma Ortamı'nda...forum.turkmmo.com
![]()
Windows PC satışları Mac'in önünde: İşte en çok tercih edilen markalar
Counterpoint'e göre, Apple’ın küresel Mac satışları, yeni MacBook modellerine olan talep ve Apple donanımlarının kurumsal olarak benimsenmesinin artmasıyla birlikte 2025'in üçüncü çeyreğinde yıllık bazda %14,9 arttı. PC tarafında, Ekim 2025’te destek sona ermesine rağmen...forum.turkmmo.com
![]()
MISERY - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Widows 10 (64-bit) İşlemci: Intel Core i3 3240 CPU Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GForce GTX 1650 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 7 GB kullanılabilir alan...forum.turkmmo.com
![]()
Escape the Backrooms - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi *: Windows 8 / 10 / 11 - 64 bit İşlemci: Intel Core i3 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Any İlave Notlar: Requirements may...forum.turkmmo.com
![]()
Battlefield™ REDSEC - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Battlefield REDSEC sistem gereksinimleri Minimum İşletim sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB Depolama: 55 GB Ekran kartı: NVIDIA RTX 2060, AMD Radeon RX 5600 XT 6 GB, Intel Arc A380 Önerilen İşletim sistemi...forum.turkmmo.com
![]()
Dispatch - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) or later İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-6402p CPU / AMD Ryzen 5 1600 or higher Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX960 / AMD Radeon RX560 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB...forum.turkmmo.com
![]()
RV There Yet? - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Core i7-3820 or equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVidia 970 or equivalent DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama...forum.turkmmo.com
![]()
Football Manager 26 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (with updates 22H2), Windows 11 (with updates 23H2) İşlemci: Desktop: Intel Core i3-530 or AMD FX-4100 Laptop: Intel Core i3-330M or AMD A6-5200 Requires...forum.turkmmo.com
![]()
Europa Universalis V - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 Home 64 Bit İşlemci: Intel® Core™ i7-8700K | AMD® Ryzen™ 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ GTX 1060 (6GB) | AMD® Radeon™ RX 580...forum.turkmmo.com
![]()
Mall Simulator 2025 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistem Gereksinimleri Minimum: İşletim Sistemi: Windows (64-bit) 10 İşlemci: Intel Core i5-2500 @ 3,3 GHz (4 CPUs) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 1050 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan Önerilen: İşletim Sistemi...forum.turkmmo.com
![]()
ARC Raiders - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ARC Raiders Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri 2025 yılının en heyecan verici oyunlarından biri olan ARC Raiders, extraction shooter türünde yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Embark Studios tarafından geliştirilen bu çok oyunculu macera oyunu, gizemli...forum.turkmmo.com
![]()
Mafia: The Old Country - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Mafia: The Old Country ve söylentilere konu olan çıkış tarihi nihayet netleşti biliyorsunuz ki. Bu bağlamda yayıncı 2K Games oyunda Denuvo anti-kopya koruma teknolojisinin kullanılacağını da duyurdu ve oyunun resmi PC sistem gereksinimlerini de paylaştı. 2K...forum.turkmmo.com
![]()
Clair Obscur: Expedition 33 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Clair Obscur: Expedition 33, gerçeküstü, elle çizilmiş bir dünyada resimsel görseller ve şiirsel bir hikâye anlatımını harmanlayan göz alıcı bir sıra tabanlı RPG'dir. Minimum ekran kartı gereksinimi, zengin ayrıntılara sahip ortamları için güçlü...forum.turkmmo.com
![]()
Doom: The Dark Ages - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Doom: The Dark Ages’in yeni açıklanan özellikleri, en azından bir GTX 1050Ti/RadeonR9 280 isteyen Doom Eternal’dan çok daha fazla güç istiyor. Bu sefer id, oyunu oynamak için en azından bir RTX 2060 Super/RX 6600’e sahip oyuncular istiyor. Çok daha yüksek...forum.turkmmo.com
![]()
Assassin’s Creed Shadows Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Shadows sistem gereksinimleri duyuruldu. Sistem gereksinimlerine bakılırsa neyse ki Ubisoft henüz eski ekran kartlarını dışlamış değil. Şirketin PC özelliklerinde üç ışın izleme bölümü var: Seçici, Standart ve...forum.turkmmo.com
![]()
inZOI - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. KRAFTON tarafından geliştirilen ve The Sims'e rakip olarak tanıtılan yaşam simülasyonu oyunu inZOI'nin PC sistem gereksinimleri paylaşıldı. Teknik açıdan göz alıcı görünen yapım, sistemleri zorlayacak gibi görünüyor. Peki Unreal Engine 5 ile...forum.turkmmo.com
![]()
Battlefield™ 6 - Sistem Gereksinimleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Battlefield™ 6 Sistem Gereksinimleri Önerilen PC Sistem Gereksinimleri OS: Windows 11 Processor(AMD): AMD Ryzen 7 3700X Processor(Intel): Intel Core i7-10700 Memory: 16GB Graphics Card(AMD): AMD Radeon RX 6700-XT Graphics Card(Nvidia): Nvidia RTX 3060Ti...forum.turkmmo.com
Battlefield Serisinin Yeni Oyuncularının Gizli Kahramanları: Tek Oyunculu Kampanyanın Şaşırtıcı Başarısı
Battlefield serisinin yeni üyesi olan ve büyük ölçüde çok oyunculu modlarıyla öne çıkan oyunun, şaşırtıcı sayıda oyuncu tarafından tek oyunculu (single-player) kampanyası tamamlandı. Oyun, piyasaya sürüldüğü Ekim ayında büyük bir başarı yakalayarak çoğunlukla olumlu eleştiriler topladı ve...
My Hero Academia Serisi Biterken: Hayranların Gözü Canlı Aksiyon Filminde
My Hero Academia (MHA), yıllar içinde dünya çapında milyonlarca kişinin severek izlediği, unutulmaz bir anime serisi haline geldi. Serinin kaynak materyali olan manga, geçen yıl sona erdi ve anime serisi de bu duruma uyarak 2025'te kalan kısmı My Hero Academia Final Sezonu ile uyarlamaya...
Helldivers 2'de Performans Krizi: Yeni Güncelleme (4.1.1) Sorunları Gidermeye Çalışıyor
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arrowhead Game Studios, Helldivers 2'nin "Haksızlığa Doğru" (Into The Unjust) içeriği için yayınladığı son güncellemeyle, oyuncu deneyimini olumsuz etkileyen mevcut birçok sorunu gidermeyi amaçlıyor. Büyük Eylül güncellemesinden bu yana ortaya çıkan sorunları...
Dragon Quest Karşılaştırması: Efsanenin Başlangıcı ve Gelişimi (HD-2D Yeniden Yapımlar)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dragon Quest, 1986 yılında Japonya'da Enix için bir RYO imparatorluğunun temellerini attı ve bunu 1989'da Kuzey Amerika'daki çıkışı takip etti. Serinin devam oyunu olan Dragon Quest 2: Efsanevi Soyun Aydınlatıcıları, her iki bölgede de yalnızca bir yıl sonra...
One Piece Evreninden Yeni Seri: Kadın Kahramanlar Anime Spin-off'u Geliyor
One Piece serisi, dünya çapında tam anlamıyla bir sansasyon haline geldi. Japonya'da zaten onlarca yıldır büyük bir ilgiyle karşılanırken, son yıllarda deniz aşırı ülkelerde de inanılmaz bir popülerlik kazanıyor. Hâl böyle olunca, hayranlar serinin bolca yeni içerik almasına şaşırmıyor. Zaten...
GTA 6'nın Gecikme İhtimali Söylentiler Artıyor: Oyun Sektöründen Yeni Erteleme İddiaları
Rockstar Games'in merakla beklenen açık dünya oyunu Grand Theft Auto 6 (GTA 6), oyun tarihinin en çok beklenen yapımlarından biri olma özelliğini taşıyor. Bu uzun ve gizlilikle yürütülen geliştirme süreci, doğal olarak büyük bir kargaşa yarattı. Oyunun tahmini çıkış ayı yaklaştıkça, tüm gözler...
ARC Raiders'tan Oyunculara Telafi: Sunucu Sorunları Nedeniyle 500 Ücretsiz Jeton Dağıtılıyor
ARC Raiders geliştiricisi Embark Studios, dün yaşanan sunucu sorunlarından etkilenen oyunculara 500 adet ücretsiz Jeton (Token) verme planlarını duyurdu. Geçen hafta resmen piyasaya sürülen ve büyük ilgi gören bu popüler extraction shooter oyunu, başarısının bir bedelini de ödüyor: Son günlerde...
Pokemon 1. Neslinin Unutulanları: Büyük Güncelleme Almamış 16 Pokemon
Pokémon serisinin 1. Nesli, 151 ikonik yaratığı tanıttı ve bu yaratıkların büyük bir kısmı, aradan geçen yıllar boyunca önemli yenilikler ve güncellemelerle karşılaştı. Nitekim, hemen bir sonraki nesil çeşitli 1. Nesil Pokémon'lar için yeni bebek formları sunarken, sonraki jenerasyonlar da...
The Front 1.0 Çıktı: Hayatta Kalma ve Mühendisliğin Yeni Boyutu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Samar Studio, The Front oyununu Erken Erişim'den çıkararak bugün itibarıyla tam 1.0 sürümüne geçirdi. Oyunu Ekim 2023 lansmanından bu yana takip edenler için bu, beklenen büyük an. Oyunu daha önce duymamış olanlar içinse, kaçırdığınız şey şuydu: Bu, yalnızca...
Yılın Animesi Tartışmaları: Solo Leveling mi, Takopi's Original Sin mi?
Crunchyroll tarafından birkaç ay önce resmi olarak açıklanan Yılın Animesi ödülünü, pek çok hayranın beklediği Frieren yerine Solo Leveling evine götürdü. Seri, uzun zamandır popülaritesini artırıyor ve Sung Jinwoo ile karakter kadrosunun güçlü performansı göz önüne alındığında, hayranlar...
Monitör Teknolojileri: Yenileme Hızı, Panel Tipleri ve Senkronizasyon Rehberi
Monitör Teknolojileri: Yenileme Hızı, Panel Tipleri ve Senkronizasyon Rehberi Monitör, Ekran Kartı'ndan gelen görüntüleri sana sunan en kritik Donanım bileşenidir. Özellikle oyun oynarken veya profesyonel grafik işleri yaparken Monitör'ün teknik özellikleri (yenileme hızı, çözünürlük, panel...
Mekanik Klavye Teknolojisi ve Kişiselleştirme: Switch, Keycap ve Modding Rehberi
Mekanik Klavye Teknolojisi ve Kişiselleştirme: Switch, Keycap ve Modding Rehberi Bir Oyuncu Klavyesi sadece tuşlardan ibaret değildir; altındaki mekanik anahtarlar (switch) ve üzerindeki tuş başlıkları (keycaps), yazma hızınızı, tepki sürenizi ve genel kullanım deneyiminizi doğrudan etkiler...
Yapay Zeka ve Sosyal Ağlar: İçerik Üretimi, Algoritmalar ve Etik Rehberi
Yapay Zeka ve Sosyal Ağlar: İçerik Üretimi, Algoritmalar ve Etik Rehberi Yapay Zeka (AI) ve Makine Öğrenimi (ML) teknolojileri, İnternet ve Sosyal Ağlar'ın nasıl çalıştığını kökten değiştirdi. Discord'daki sohbet botlarından, Sosyal Ağlar akışınızdaki içerik önerilerine kadar her yerde AI...
Bilgisayar Hızını Belirleyen Faktörler: Darboğaz Analizi ve Dengeli Donanım Rehberi
Bilgisayar Hızını Belirleyen Faktörler: Darboğaz Analizi ve Dengeli Donanım Rehberi Bir Bilgisayar'ın genel performansı, en yavaş bileşeninin hızıyla sınırlıdır. Sistemin tamamının akıcı çalışması için tüm Donanım bileşenlerinin birbiriyle uyumlu ve dengeli olması gerekir. Bu dengesizliğe...
Oyuncu Kulaklığı ve Ses Teknolojileri: Uzamsal Ses ve İletişim Rehberi
Oyuncu Kulaklığı ve Ses Teknolojileri: Uzamsal Ses ve İletişim Rehberi Online oyunlarda ve Sesli Sohbet platformlarında başarılı olmak için sadece net iletişim değil, aynı zamanda rakibinizin konumunu doğru belirlemenizi sağlayan yüksek kaliteli uzamsal ses de kritik öneme sahiptir. Oyuncu...
SSD Yönetimi ve TRIM Teknolojisi: Depolama Performansını Koruma Rehberi
SSD Yönetimi ve TRIM Teknolojisi: Depolama Performansını Koruma Rehberi Geleneksel Harddisk'lere (HDD) göre çok daha hızlı olan SSD'ler (Solid State Drive), modern Bilgisayar'ların temelini oluşturur. Ancak SSD'lerin maksimum performansını uzun süre koruması için özel bir yönetim ve...
Dosya Sistemleri ve Veri Kurtarma: Depolama Yönetiminin İleri Seviye Rehberi
Dosya Sistemleri ve Veri Kurtarma: Depolama Yönetiminin İleri Seviye Rehberi Harddisk'iniz (HDD veya SSD) sadece verilerinizi depolayan bir yer değildir; aynı zamanda bu verilerin nasıl organize edildiğini ve korunduğunu belirleyen bir yapıya sahiptir. Dosya Sistemleri'ni anlamak ve doğru veri...
Modem ve Router Yönetimi: Ağ Sorunlarını Giderme ve Performans Ayarları Rehberi
Modem ve Router Yönetimi: Ağ Sorunlarını Giderme ve Performans Ayarları Rehberi Ev veya ofis ağınızın kalbi Modem ve Router cihazlarıdır. İnternet hızınızı, Ping sürenizi ve ağınızın güvenliğini doğrudan etkileyen bu cihazların ayarlarını yönetmeyi öğrenmek, Bilgisayar'ınızdaki tüm online...
Cihazlar Arası Dosya Paylaşımı ve Senkronizasyonu: Dijital Akışkanlık Rehberi
Cihazlar Arası Dosya Paylaşımı ve Senkronizasyonu: Dijital Akışkanlık Rehberi Evimizde birden fazla Bilgisayar, akıllı telefon ve tablet olduğu günümüzde, dosyaları cihazlar arasında hızlı, güvenli ve zahmetsizce taşımak büyük önem taşır. Manuel kopyalama işlemleri yerine Senkronizasyon ve...
Ağ Depolama Çözümleri (NAS): Ev Sunucusu ve Veri Paylaşım Rehberi
Ağ Depolama Çözümleri (NAS): Ev Sunucusu ve Veri Paylaşım Rehberi Harddisk'teki verileri sadece tek bir Bilgisayar'a bağlı tutmak yerine, ağınızdaki tüm cihazların (telefonlar, tabletler, diğer Bilgisayar'lar) erişebileceği merkezi bir depolama alanı oluşturmak, veri yönetiminizi kökten...
Oyuncu Ekipmanları: Klavye ve Mouse Seçiminde Teknik Rehber
Oyuncu Ekipmanları: Klavye ve Mouse Seçiminde Teknik Rehber Oyun deneyiminin akıcılığı ve rekabet gücü, büyük ölçüde doğru seçilmiş Oyuncu Klavyesi ve Oyuncu Mouse'a bağlıdır. Bu çevre birimleri, hız, hassasiyet ve dayanıklılık gibi özellikleriyle standart Bilgisayar ekipmanlarından ayrılır...
Performans Testi ve Optimizasyonu: Sistem Gereksinimleri Rehberi
Performans Testi ve Optimizasyonu: Sistem Gereksinimleri Nasıl Yönetilir? Bir oyunun veya profesyonel bir uygulamanın akıcı çalışıp çalışmayacağını anlamanın yolu, Sistem Gereksinimleri'ni doğru okumaktan ve Bilgisayar'ınızı test etmekten geçer. Ekran Kartı, İşlemci ve RAM'inizin birbiriyle...
Kimlik Doğrulama ve Şifre Yönetimi: Dijital Hesaplarınızı Kaleye Çevirme Rehberi
Kimlik Doğrulama ve Şifre Yönetimi: Dijital Hesaplarınızı Kaleye Çevirme Rehberi İnternet dünyasında sahip olduğunuz en değerli varlık, kişisel bilgileriniz ve hesaplarınızdır. Sosyal Ağlar'dan bankacılık uygulamalarına kadar her yerde kullandığınız şifrelerin ve kimlik doğrulama yöntemlerinin...
İşletim Sistemleri Bakımı ve Gizlilik Ayarları: Performansı Koruma Rehberi
İşletim Sistemleri Bakımı ve Gizlilik Ayarları: Performansı Koruma Rehberi İşletim Sistemleri (Windows, macOS, Linux), Bilgisayar'ınızın tüm Donanım bileşenlerinin ve yazılımlarının uyum içinde çalışmasını sağlayan temel yapıdır. Sistemi düzenli olarak optimize etmek ve gizlilik ayarlarını...
Sosyal Ağlar ve Dijital İçerik Üretimi: Markanızı Oluşturma Rehberi
Sosyal Ağlar ve Dijital İçerik Üretimi: Markanızı Oluşturma Rehberi Sosyal Ağlar, günümüzde sadece iletişim kurduğumuz platformlar değil, aynı zamanda kişisel veya profesyonel markalarımızı oluşturduğumuz sanal stüdyolardır. Discord, Skype gibi Mesajlaşma ve Sesli Sohbet araçlarının yanı sıra...
Driver, BIOS ve Firmware: Sistem Kararlılığının Temel Direkleri Rehberi
Driver, BIOS ve Firmware: Sistem Kararlılığının Temel Direkleri Rehberi Bir Bilgisayar'ın Donanım'ı ne kadar güçlü olursa olsun, bu donanımın İşletim Sistemleri ile doğru iletişim kurmasını sağlayan yazılımlar hayati önem taşır. Driver (Sürücü), BIOS ve Firmware, sisteminizin kararlılığını...
Oyuncu Koltuğu ve Çalışma Alanı Optimizasyonu Rehberi
Ergonomi ve Konfor: Oyuncu Koltuğu ve Çalışma Alanı Optimizasyonu Rehberi Uzun süreli Bilgisayar kullanımı, özellikle oyun oynarken veya çalışırken doğru ergonomik ayarlamalar yapılmadığında sağlık sorunlarına yol açabilir. Sadece güçlü bir Donanım değil, aynı zamanda size uygun bir çalışma...
Oyuncu Mouse Teknolojileri: DPI, Sensörler ve Ağırlık Ayarları Rehberi
Oyuncu Mouse Teknolojileri: DPI, Sensörler ve Ağırlık Ayarları Rehberi Rekabetçi oyunlarda veya hassas grafik tasarım işlerinde kullandığınız Oyuncu Mouse'u, hareketlerinizin ekrana anında ve doğru şekilde yansımasını sağlar. DPI, Polling Rate gibi terimler, mouse'unuzun hızını ve hassasiyetini...
Sanal Makine ve Sanallaştırma: Farklı İşletim Sistemlerini Çalıştırma Rehberi
Sanal Makine ve Sanallaştırma: Farklı İşletim Sistemlerini Çalıştırma Rehberi Sanallaştırma, bir Bilgisayar'ın Donanım kaynaklarını (İşlemci, RAM, Harddisk) bölerek, aynı anda birden fazla İşletim Sistemleri'ni (örneğin Windows içinde Linux veya eski bir Windows sürümü) çalıştırmasına olanak...
İnternet Bağlantısı Optimizasyonu: Modem, Router ve Servis Sağlayıcı Yönetimi Rehberi
İnternet Bağlantısı Optimizasyonu: Modem, Router ve Servis Sağlayıcı Yönetimi Rehberi Hızlı ve kararlı bir internet bağlantısı, günümüzün Sistem Gereksinimleri listesinde Donanım kadar önemlidir. İster Discord üzerinden Sesli Sohbet yapıyor olun, ister online oyun oynuyor olun, bağlantı...
Depolama ve Bellek Teknolojileri: SSD, RAM Türleri ve Yükseltme Rehberi
Depolama ve Bellek Teknolojileri: SSD, RAM Türleri ve Yükseltme Rehberi Bilgisayar'ınızın hızı ve tepki süresi, büyük ölçüde doğru seçilmiş Harddisk (depolama) ve RAM bileşenlerine bağlıdır. Özellikle bir bilgisayarı yükseltmek istiyorsanız, SSD ve RAM türleri arasındaki farkları anlamak...
Siber Zorbalık ve Dijital İtibar: Online Güvenlik ve Sosyal Ağlar Yönetimi Rehberi
Siber Zorbalık ve Dijital İtibar: Online Güvenlik ve Sosyal Ağlar Yönetimi Rehberi İnternet ve Sosyal Ağlar dünyası, iletişim ve bilgi edinme özgürlüğü sunarken, beraberinde bazı riskler de getirir. Siber zorbalık ve olumsuz dijital ayak izi (online itibar) yönetimi, dijital yaşamınızın önemli...
Bilgisayar Toplama ve Optimizasyonun İncelikleri : Adım Adım Rehber
Bilgisayar Toplama ve Optimizasyonun İncelikleri: Adım Adım Rehber Bir bilgisayarın tüm parçalarını bir araya getirmek veya mevcut sisteminizi en yüksek verimle çalıştırmak, doğru bilgiyle çok kolaylaşır. Bu rehber, özellikle Donanım seçimi, Sistem Gereksinimleri yönetimi ve kritik yazılım...
Dijital Güvenlikten Bulut Teknolojilerine : İnternet Çağı Rehberi
Dijital Güvenlikten Bulut Teknolojilerine : İnternet Çağında Hayatta Kalma Rehberi İnternet, günlük yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Verimli, güvenli ve hızlı bir online deneyim için sadece güçlü bir Bilgisayar sahibi olmak yetmez; aynı zamanda internet altyapısını, siber...
Ağ Yönetimi ve Mobil Cihaz Entegrasyonu : Çoklu Platform Rehberi
Merhaba TurkMMo Ailesi Ağ Yönetimi ve Mobil Cihaz Entegrasyonu: Çoklu Platform Rehberi Günümüzde bilgisayarlar tek başına çalışmıyor; akıllı telefonlar, tabletler ve diğer cihazlarla sürekli etkileşim halindeler. Ev ağınızı etkili bir şekilde yönetmek ve mobil cihazlarınızı Bilgisayar’ınızla...
Yazılım Geliştirme Temelleri ve Bulut Araçları: Dijital Üretim Rehberi
Merhaba TurkMMo Ailesi Yazılım Geliştirme Temelleri ve Bulut Araçları: Dijital Üretim Rehberi Günümüzde bilgisayarı sadece tüketim için değil, aynı zamanda üretim için kullanmak da giderek yaygınlaşıyor. Eğer yazılımla ilgileniyorsan veya dijital içerik üretmek istiyorsan, Açık Kaynak...
Veri Yönetimi ve Enerji Verimliliği: Bilgisayarınızı Uzun Ömürlü Kullanma Rehberi
Merhaba TurkMMo Ailesi Veri Yönetimi ve Enerji Verimliliği: Bilgisayarınızı Uzun Ömürlü Kullanma Rehberi Bir bilgisayarın ömrünü uzatmak, sadece Donanım bileşenlerini doğru seçmekle kalmaz; aynı zamanda verilerinizi güvenli bir şekilde yönetmek ve sistemin enerji tüketimine dikkat etmekle de...
Uzaktan Çalışma ve Dijital İletişim: Sanal Ortamda Verimli Olma Rehberi
Merhaba TurkMMo Ailesi Uzaktan Çalışma ve Dijital İletişim: Sanal Ortamda Verimli Olma Rehberi Günümüz dünyasında iş ve sosyal etkileşim büyük ölçüde sanal ortama kaydı. İster evden çalışıyor olun, ister arkadaşlarınızla online oyun oynuyor olun; kaliteli ses, görüntü ve kararlı bir bağlantı...
Web Tarayıcıları ve Dijital Gizlilik: İnternet Deneyiminizi Yönetme Rehberi
Merhaba TurkMMo Ailesi Web Tarayıcıları ve Dijital Gizlilik: İnternet Deneyiminizi Yönetme Rehberi İnternette geçirdiğimiz zamanın büyük bir kısmı web tarayıcıları üzerinden gerçekleşiyor. Hangi tarayıcıyı kullandığın, ayarların ve dijital gizliliğe ne kadar önem verdiğin, genel internet...
Donanım Yükseltme ve Sorun Giderme Kılavuzu: Bilgisayarınızı Tamir Etme ve Hızlandırma Yolları
Merhaba TurkMMo Ailesi Donanım Yükseltme ve Sorun Giderme Kılavuzu: Bilgisayarınızı Tamir Etme ve Hızlandırma Yolları Bir Bilgisayar sahibi olmanın en güzel yanlarından biri, zamanla onu yükseltme ve kişiselleştirme imkanıdır. Ancak Donanım değiştirmek veya sistemde bir sorun çıktığında ne...
G.Skill Trident Z5 NEO RGB DDR5-6000MT/s CL28 96GB İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. G.Skill Trident Z5 NEO RGB DDR5‑6000 CL28 96GB, yüksek performans ve geniş kapasiteyi bir araya getiren bir bellek kitidir. 2×48GB modül toplamında 96GB kapasite sunarak, oyun, içerik üretimi ve çoklu görevlerde güçlü bir performans sağlar. 6000 MT/s hız ve...
G.Skill Trident Z5 NEO RGB DDR5-6000MT/s CL34 128GB İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. G.Skill Trident Z5 NEO RGB DDR5‑6000 CL34 128GB, yüksek kapasiteli ve performans odaklı bir bellek kitidir. 2×64GB modül toplamında 128GB kapasite sunarak, çoklu görevler, içerik üretimi ve yüksek bellek gerektiren uygulamalarda akıcı bir deneyim sağlar. 6000...
Netac Shadow 2 RGB DDR5-7200 32GB İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Netac Shadow 2 RGB DDR5‑7200 32GB, yüksek performans ve şık tasarımı bir araya getiren modern bir bellek kitidir. İki adet 16 GB modül olarak sunulan 32 GB kapasite, oyun, içerik üretimi ve çoklu görevlerde güçlü bir performans sağlar. 7200 MHz hız ve düşük...
Netac NV150HK 2TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Netac NV150HK 2TB SSD, yüksek performanslı bir PCIe Gen 5.0 NVMe M.2 depolama çözümüdür. 2TB kapasitesi ile geniş oyun koleksiyonları, büyük proje dosyaları veya profesyonel içerik üretimi için ideal. Sıralı okuma hızları 14 000 MB/s, yazma hızları ise 13 000...
Kingston DC3000ME 15.36TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kingston DC3000ME 15.36TB SSD, veri merkezleri ve kurumsal kullanım için tasarlanmış yüksek kapasiteli ve performans odaklı bir depolama çözümüdür. PCIe Gen 5.0 NVMe arayüzü sayesinde okuma hızları 14.000 MB/s, yazma hızları ise 9.700 MB/s seviyelerine ulaşır...
Klevv CRAS C925G 2TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Klevv CRAS C925G 2TB SSD, performans ve estetiği bir araya getiren modern bir depolama çözümüdür. PCIe 4.0 NVMe arayüzünü kullanan bu SSD, 7.400 MB/s okuma ve 6.500 MB/s yazma hızlarıyla sistemin tepkiselliğini üst seviyeye taşır. Oyun yüklemeleri, büyük dosya...
Corsair MP700 Micro 4TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Corsair MP700 Micro 4TB SSD, yüksek performans arayan kullanıcılar için geliştirilmiş bir depolama çözümüdür. PCIe 5.0 NVMe arabirimini kullanan bu SSD, olağanüstü okuma ve yazma hızlarıyla sistemlerde darboğazları ortadan kaldırır. 4TB kapasitesi sayesinde...
Lexar NM1090 Pro 4TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Lexar NM1090 Pro özellikle de bu gibi üst düzey sürücüler için. Daha fazla NAND flash paketi kullanmak, paket başına daha az kalıp istiflenmesi anlamına gelir ve bu da üretimi daha kolay hale getirebilir. Büyük kalıp yığınlarında sinyal bütünlüğü ve zamanlama...
Biwin Black Opal X570 2TB SSD İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. X570, tüm kapasitelerde tek taraflıdır. Bu, dizüstü bilgisayarlar ve mobil cihazlarla uyumluluğunu artırır. Sürücü, 3,3 V @ 2 A olarak derecelendirilmiştir; bu da belirli bir toleransla 6,6 W'a denk gelir; bu, SMART üzerinden en yüksek güç modu olan 6,5 W...
ASRock X870 Nova WiFi Anakart İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ASRock X870 Nova anakart, zarif, tamamen siyah, 8 katmanlı sunucu sınıfı bir PCB'ye sahip. Güçlü VRM'leri, soldaki ana soğutucunun çarpıcı mavi-mor renk şemasına ve krom/gri Phantom Gaming sembolüne sahip olduğu büyük soğutucularla kaplı. Alt yarıda...
Asus ROG Crosshair X870E Extreme Anakart İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Gümüş/krom yansıtıcı detaylara sahip tamamen siyah bir görünüme (mat siyah PCB) sahip. Amiral gemisi sınıfı bir anakart için nispeten sade, ancak yine de harika görünüyor. Diğer anakartlardan öne çıkan özelliği, VRM soğutma bloğuna entegre edilmiş büyük 5 inç...
Asus ROG Strix B850-I Gaming WiFi Anakart İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Asus, soğutucu yerinin şekli ve Asus ROG markasını taşıyan tabela alanı konusunda iyi bir iş çıkarmış (ROG sembolü de alttaki fana soğuk hava girmesini sağlamak için delikli). Alttaki soğutucu bloklar (iki tane var, daha soğutucu blokları mevcut.) ilk PCIe M.2...
ASRock X870 LiveMixer Wifi Anakart İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. X870 LiveMixer, kontrast gümüş renkli soğutuculara sahip mat siyah 8 katmanlı bir PCB'ye sahiptir. Soğutucuların üzerinden geçen dalgalı çizgi tasarımı, desenin bir kısmını PCB'ye kadar taşır. Alttaki M.2 soğutucu boyunca uzanan büyük bir RGB şerit...
Asus ProArt Ekran OLED PA32UCDM Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Gümüş çerçeveli ProArt PA32UCDM, 23,7 x 28,2 x 9 inç (YxGxD) boyutlarında ve 20 pound'un biraz altında bir ağırlığa sahip. Minimalist çerçeveler, ekran alanını en üst düzeye çıkarmak için kompakt fiziksel boyuttan en iyi şekilde yararlanıyor. Dikdörtgen...
BenQ GW2486TC Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Beyaz çerçeveli GW2486TC, 16:9 geniş ekran en boy oranında FHD (tam HD, yani 1080p) 1.920x1.080 piksel çözünürlüğe sahip 23,8 inç (çapraz ölçüldüğünde) ekrana sahiptir. Bu, düşük fiyatlı bir ekran için tipik bir kurulumdur. Bu ekran boyutuna ve çözünürlüğe...
Acer Predator X32 X3 Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Predator X32 gibi 32 inçlik bir monitör, masanızda hatırı sayılır bir alan kaplıyor. 20,5 x 28,1 x 12 inç (YGD) boyutları ve 7,7 kg ağırlığı için biraz yer açmanız gerekecek. Bununla birlikte, Predator X32'den biraz daha küçük.Asus ROG Swift OLED...
HP Series 7 Pro 34 inç WQHD Konferans Monitörü (734pm) İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. HP'nin ultra geniş 7 Serisi Pro 34 inç WQHD Konferans Monitörü (734pm), çevrimiçi toplantılar için süper keskin bir web kamerası ve yaratıcı çalışmalar yapan üst düzey çalışanlar için uygun güzel bir ekranla desteklenen çok sayıda özelliği bir araya...
ViewSonic XG275D-4K Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 1080p ve 4K'da farklı tarz yenileme hızlarını destekleyen ViewSonic XG275D-4K, 4K'da oyun oynamayı hedefleyen oyuncular için sıra dışı ve popüler fiyatlı, çekici bir oyun monitörüdür. Boyut olarak, XG275D-4K 17,4 x 24,2 x 9,6 inç (YxGxD)...
Philips 271V8LB Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Philips 271V8LB, 27 inçlik bir bilgisayar monitörü için oldukça uygun fiyatlı, ancak VA ekranı mükemmel kontrast sağlıyor; bu da bütçeniz kısıtlıysa büyük ekranlı bir monitöre geçmeyi düşünüyorsanız kesinlikle göz atmanız gereken bir model. 271V8LB, ev-ofis...
Aura Triple Aero 15.6" Pro Max Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Aura Triple Aero 15.6" Pro Max, akıllı ve katlanabilir tasarımıyla gerçek üçlü ekran üretkenliği sunuyor. Ancak bu taşınabilir monitörün ağırlığı, sık seyahat edenlerden ziyade masa başında çoklu görev yapanlar için daha uygun olmasını sağlıyor. Üç...
Asus ProArt Ekran 6K PA32QCV Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Asus ProArt PA32QCV, Apple Pro Display XDR'ı alt edecek bir model değil, ancak her ikisi de birçok ortak özelliğe sahip. Yine de, bu 6K içerik oluşturma monitörünün ekran kalitesi ve çok daha düşük fiyatı, onu Mac'te video düzenleme için cazip bir...
AOC Q27G4ZD Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. AOC Q27G4ZD, bulabileceğiniz en uygun fiyatlı 27 inç QD-OLED oyun monitörlerinden biridir. Ayrıca sunduğu mükemmel görseller ve performans, onu mükemmel bir değer haline getirir. Çapraz olarak ölçüldüğünde 26,5 inçlik bir ekrana sahip olan Q27G4ZD, 16 x 23,9...
HyperX Pulsefire Saga Pro Mouse İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 4,7 inç (119,7 mm) uzunluğunda, 2,65 inç (67,2 mm) genişliğinde ve en yüksek noktasında 1,57 inç (39,8 mm) yüksekliğinde; bu da çoğu ana akım oyun şirketinin amiral gemisi faresinden daha küçük. Ayrıca, 4,89 x 2,63 x 1,5 inç (124,6 x 66,8 x 38,2 mm)...
Corsair RM1000x Shift PSU İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Shift güç kaynakları, 12V-2×6 kablo ve düşük profilli kablo taraklarına sahip kabartmalı PVC kablolar ile en yeni ekran kartları için ATX 3.1/PCIe 5.1 desteğine sahiptir. Ayrıca, kullanıcı kontrolüne olanak tanıyan arka tarafta bir fan hızı düğmesi bulunan ve...
Hyte X50 Kasa İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hyte X50, modern tasarımı ve üstün hava akışıyla dikkat çeken bir bilgisayar kasasıdır. Temperli cam paneli, geniş iç hacmi ve optimize edilmiş kablo yönetimiyle kullanıcı dostudur. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hyte X50 Kasa Temel Özellikleri; 1-Tam...
Sharkoon Skiller SGH10 Kulaklık İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sharkoon Skiller SGH10, yüksek ses kalitesi ve konforu bir araya getiren profesyonel bir oyuncu kulaklığıdır. 50 mm sürücüler, çevresel ses desteği ve yumuşak kulak pedleriyle uzun oyun seanslarında net, derin ve dengeli ses sunar. Öğeyi görmek için üye...
Sudokoo Mach 120 Fan İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sudokoo Mach 120, yüksek performanslı soğutma arayan kullanıcılar için tasarlanmış 120 mm boyutunda bir kasa fanıdır. 3-fazlı 10-kutuplu motoru sayesinde sessiz, titreşimsiz ve dengeli bir çalışma sunar. PWM kontrol desteğiyle 500-3000 RPM hız aralığında...
MSI MAG 272QP QD-OLED X50 Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. MSI MAG 272QP QD-OLED X50 monitör, rekabetçi oyuncular için tasarlanmış en yenilikçi ekranlardan biridir. 27 inç büyüklüğünde ve 2560x1440 çözünürlükte olan bu model, tam 500 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresiyle son derece akıcı bir oyun deneyimi sunar...
Philips Brilliance 27E3U7903 Monitör İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Philips Brilliance 27E3U7903 monitör, profesyonel tasarımcılar ve içerik üreticileri için geliştirilmiş üst düzey bir 5K çözünürlüklü ekrandır. 27 inçlik IPS paneli, 5120x2880 piksel çözünürlüğüyle son derece keskin ve net bir görüntü sunar. %99 DCI-P3 ve...
Google Piksel 10 Pro İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Google Pixel 10 Pro (999 dolardan başlayan fiyatlarla) eksiksiz, ödünsüz bir deneyim sunuyorGoogle Pikseldaha düşük bir fiyat noktasında deneyimPixel 10 Pro XL(1.199 $). Birinci sınıf donanım, güzel bir ekran, keskin fotoğraflar ve gelişmiş cihaz içi yapay...
Google Piksel 10 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Google Pixel 10 (başlangıç fiyatı 799 dolar), Pixel 10 Pro serisinin (başlangıç fiyatı 999 dolar) çoğu özelliğini daha uygun fiyata sunuyor. 799 dolarlık modelle rekabet ediyor.Apple iPhone 16ve 799,99 dolar. Samsung Galaxy S25Uygun fiyatlı amiral gemisi...
Apple iPhone 17 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. iPhone 17 (başlangıç fiyatı 799 dolardı) ile Apple, temel modeli, onu piyasadaki diğer iPhone'larla aynı seviyeye getirecek anlamlı şekillerde geliştirdi. iPhone 17 ailesi ve rakip telefonlar aynı ekrandan yararlanır. iPhone 17 Pro(1.099 $), daha iyi pil...
Samsung Galaxy S25 FE İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Galaxy S25 FE temel özellikleri takip ediyor.Galaxy S25(799,99 $) Yuvarlatılmış köşeli dikdörtgen bir gövdeye, arkada üç kamera lensine, sağda güç düğmesi ve ses açma/kapama düğmesi bulunan düz alüminyum kenarlara ve altta USB-C bağlantı noktasına, hoparlöre...
Google Pixel 10 Pro Fold İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Google Pixel 10 Pro Fold (1.799 $), nispeten küçük de olsa hoş bir güncelleme.9 Pro Katlama, harici ekran daha parlak, donanım daha dayanıklı ve kullandığım en iyi kameralara sahip katlanabilir telefon. Ayrıca yepyeni bir Tensor G5 işlemci, daha uzun ömürlü...
TCL 60 XE Nxtpaper 5G İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. TCL 60 XE Nxtpaper 5G'nin (249,99 $) Nxtpaper ekranı, gösterinin yıldızı. Parlak ve net bir görüntüye sahip ve tek bir dokunuşla göz dostu siyah beyaz okuma moduna geçebiliyor. Diğer öne çıkan özellikleri arasında birinci sınıf bir tasarım ve şaşırtıcı...
Kalori Nedir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kalori Nedir? Kalori, vücudun enerji ihtiyacını ölçmek için kullanılan bir birimdir. Temel olarak 1 kalori, bir gram suyun sıcaklığını 1 santigrat derece artırmak için gereken enerji miktarını ifade eder. Günlük yaşamda ise kalori, yediğimiz besinlerin...
Kas Lifi Nedir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kas Lifi Nedir? Kas lifi, kaslarımızı oluşturan uzun, ince ve özel yapılı hücrelerdir. Bu lifler, kasların kasılıp gevşemesini sağlayarak hareket etmeyi mümkün kılar. Her kas, binlerce hatta milyonlarca kas lifinden oluşur ve bu liflerin bir araya gelmesiyle...
Vücut Yağı ve P Oranları Nedir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Vücut Yağı ve P Oranları Nedir? Vücut yağı oranı, bir kişinin toplam vücut ağırlığı içindeki yağ miktarını gösteren yüzdelik değerdir. Kas, su, kemik ve organlar dışında kalan yağ dokusunun oranını belirleyerek vücudun genel kompozisyonu hakkında bilgi...
Bench Press Nasıl Yapılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bench Press Nasıl Yapılır? Bench Press, üst vücut kaslarını geliştirmek için en etkili egzersizlerden biridir. Özellikle göğüs, triceps ve ön omuz kaslarını hedef alır. Doğru formda yapıldığında hem güç kazanımı sağlar hem de üst vücut dengesini geliştirir...
Squat Nasıl Yapılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Squat Nasıl Yapılır? Squat, vücut geliştirme ve güç antrenmanlarının temel egzersizlerinden biridir. Bacak, kalça ve bel kaslarını aynı anda çalıştırarak hem kuvvet hem de denge kazandırır. Ancak doğru formu bilmeden yapılan squat, bel veya diz...
Two Point Kampüsünde Sıcaklık Nasıl Artırılır?
Bu rehberde, Two Point Kampüsünde sıcaklığı nasıl artıracağınızı, vücut ısınızı nasıl kontrol edeceğinize dahil bilgiler vereceğim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Termal Konfor Nedir? Odanızın prestijini artırmaya odaklanıyorsanız , en üst düzeye çıkarmanız gereken üç kriteri görürsünüz...
Two Point Campus'ta Ders Puanları Nasıl Kazanılır?
Bu kısa rehberde, Kurs Puanlarınızla harcayabileceğiniz kursların listesi hakkında bilgiler vereceğim. Ders Puanları Nelerdir? Ders Puanları, yeni dersler oluşturmak ve mevcut dersleri geliştirmek için kullandığınız temel araç veya para birimidir. Bu dersler, öğrencilere daha gelişmiş dersler...
Two Point Kampüsünde Personelinizi Nasıl Eğitirsiniz?
Bu rehberde, Two Point Campus'ta personelinizi nasıl eğiteceğinizi, bundan elde edeceğiniz avantajları ve yönetimle ilgili birkaç ipucunu anlatacağız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Personel Eğitiminin Faydaları Personelinizin beceri seviyesi çok önemlidir. Öğretmenler için bu...
Two Point Kampüsünde Üniversitenizi Nasıl Genişletebilirsiniz?
Two Point Campus'un temel hedeflerinden biri, üniversitenizi birden fazla kampüs ekleyerek büyütmektir. Herkes büyük bir üniversiteye sahip olmak ve kendi zevkine uygun her şeyi eklemek ister. Bu rehberde, Two Point Kampüsünde üniversitenizi nasıl genişleteceğinizi göstereceğiz ve ayrıca...
MSI MPG CORELIQUID P13 360 AIO CPU Soğutucu İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. MPG CORELIQUID 360, gerçek zamanlı sistem bilgilerini, animasyonlu görselleri görüntülemek veya ikincil ekran olarak kullanılmak üzere yapılandırılabilen ve özelleştirilebilen, 480 x 480 çözünürlüğe ve 600 nit tepe parlaklığa sahip 2,1 inç IPS LCD ekrana ev...
Corsair Vengeance RGB DDR5-8400 CUDIMM İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Corsair Vengeance RGB DDR5-8400 CUDIMM, ekstrem hız isteyen kullanıcılar için tasarlanmış etkileyici bir bellek kiti. 8.400 MT/s frekansıyla DDR5 dünyasının en hızlı seçeneklerinden biri olurken, gelişmiş CUDIMM yapısı sayesinde daha kararlı sinyal iletimi ve...
Asus ROG Strix 1000W Platinum ATX v3.1 PSU İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Asus ROG Strix 1000W Platinum ATX v3.1, üst seviye donanımları hedefleyen kullanıcılar için tasarlanmış güçlü ve modern bir güç kaynağı. ATX 3.1 standardı ve 12V-2×6 PCIe bağlantısı sayesinde yeni nesil ekran kartlarına tam uyum sağlarken, 80 Plus Platinum...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)