- Konular
- 125
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 505
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,706
- DevLira
- 45
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Python Fonksiyonları Depo açık kapalı
Merhabalar geliştiriyor olduğum fileste safebox yani depo kısmına bir uyarlama yapmam gerekti uyarlama şu şekilde; Eğer depo açık iste item üzerine geldiğinde sağ tık emojisi ile beraber hızlı taşıma yapmak. Hızlı taşıma eklentisini kurduktan sonra bunun sadece depo açık olduğu durumda...
- Konular
- 503
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,523
- Altın Konu
- 58
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 316
- MmoLira
- 10,707
- DevLira
- 12
Marvel Rivals: Yeni Oyuncu Rehberi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Selam Turkmmo takipçileri yeni bir Marvel Rivals Rehberine hoşgeldiniz ! Sevgili dostlar Marvel Rivals, Hero Shooter türünde sağlam bir oyun olma yolunda ilerliyor. Spider-Man, Guardians of the Galaxy ve Iron Man gibi Marvel'ın geniş tarihinden birçok hayranın...
Marvel Rivals: Karakterlerin Birbiriyle Olan Yeteneklerinin Rehberi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Selam dostlarım yeni bir Marvel Rivals rehberine hoş geldiniz! Dostlar Marvel Rivals, NetEase'in en yeni kahraman nişancı oyunu olarak, Marvel evreninin ikonik süper kahramanlarını ve kötü karakterlerini hızlı tempolu 6v6 rekabetçi maçlarda bir araya getiriyor...
Marvel Rivals: Eşleşme/Maç türleri Rehberi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Selam dostlarım yeni bir Marvel Rivals rehberine hoş geldiniz! Dostlarım , Marvel Evreni’nin süper kahramanları akıl almaz güçlere sahip olabilir, ancak bazen onların da biraz rehberliğe ihtiyacı var. İşte bu yüzden Marvel Rivals, sizi doğrudan savaşın ortasına...
Marvel Rivals Kupa ve Başarım Rehberi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Selam dostlarım , yepyeni bir Marvel Rivals rehberine hoş geldiniz! Bu rehberde size "Başarım ve Kupalar" nasıl açılır bunu göstereceğim. Dostlarım Marvel Rivals, ilk çıktığında büyük bir ilgi topladı ve popülerliği o zamandan beri sürekli artmaya devam...
- Konular
- 142
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 629
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 28,068
- DevLira
- 102
Edit İtem Oluşturucu
İyi akşamlar herkese iyi forumlar Edit İtem Oluşturucu siz değerli forum üyelerinin kullanıma sunuyorum iyi kullanımlar dilerelim. Kullanımı videoda vardır basit bir kullanıma sahiptir. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for...
Turkmmo İtem-Mob Names.txt Editör v1.0
Herkese merhaba; Akşam üstü açmış oldupum You must be registered for see element. yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm; item_names.txt, mob_names.txt, item_proto ve mysql bağlantısı sağlama gibi özellikleri mevcut siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine...
- Konular
- 1,422
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,346
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,561
- DevLira
- 15
Metin2 Basit anlatım x64 max client görsel
sonra bin dosyasını x64'e attım Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonra Stringglerden max client'i arattım Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonra Max Client String'ine cift tıklayarak girdim önüme string kısmı çıktı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. sonra je adreslerini jmp...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)