- Konular
- 258
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 1,047
- Altın Konu
- 15
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 7,803
- DevLira
- 15
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorunsuz Ödül Picking Sistemi
PİCKİNG ÖDÜL SİSTEMİ ŞUDUR BELİRLEDİĞİNİZ LEVEL ULAŞAN KİŞİ 20131 NOLU NPC TARAFINDAN CAGRILIR VE SİZE ANAHTAR VERİR YERE DÜŞEN 8 SANDIKTAN 3 ADETİNİ SECEREK ACARSINIZ VE SİZDE RASKELE İTEM VERİR BUNUN İCİNİ SİZLER BELİRLEYEBİLİRSİNİZ Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
Sorunsuz Gaya Sistemi
WON EKLEMEDE SORUN YAŞIYAN ARKADAŞLAR İÇİN GAYA SİSTEMİNİ PAYLAŞIYORUM Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İtem Yaratma Uygulaması
İtem Yaratma Uygulaması Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,036
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,753
- DevLira
- -12
Metin2 Daily Boss Sistemi 2025
Merhaba değerli forum üyeleri, Bu konuda sizlere Daily Boss sistemini paylaşacağım. Sistem için , @ftyazilim 'a teşekkür ederim. Bu değerli içeriği foruma kazandırmak istedim. Umarım sizler için faydalı olur. İyi kullanımlar dilerim. - Map'te özel olarak gerçekleşen Otomatik Boss Eventi -...
Turkmmo Al Tasarımlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Mainline Server Files Geliştirme Full Fix Altyapı 2025 Windows Sunucu
Metin2 sunucu geliştirme sürecine başlamak isteyenler için, 2014'te sızdırılan Kraizy.tgz kaynak kodlarına dayalı bir başlangıç rehberi hazırladım. Amacım, başkalarının hazırladığı dosyalarla değil, doğrudan bu kodlarla başlamak isteyenlere hızlı ve hatasız bir başlangıç sunmak. Yapılan...
Corsair 5000X RGB İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Corsair’in premium segmentteki kasalarından biri olan 5000X RGB hakkında detaylı bir inceleme yazdım. Corsair, kasa tasarımı ve performansıyla zaten kendini kanıtlamış bir marka ve 5000X RGB, bu çizginin en iyi örneklerinden biri. Hem RGB severlere...
Corsair 4000D Airflow İncelemesi
Corsair’in en çok tercih edilen kasalarından biri olan 4000D Airflow hakkında bir inceleme paylaşacağım. Hem minimalist tasarımı hem de güçlü hava akışıyla öne çıkan bu model, sistem toplamak isteyenlerin radarında olan bir ürün. Fiyat-performans oranıyla dikkat çeken 4000D Airflow, oyunculardan...
NZXT Kraken serisi ile uyumlu minimalist tasarımlar (Rehber)
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlerle NZXT’nin popüler Kraken serisi sıvı soğutucularıyla uyumlu minimalist kasa tasarımları hakkında detaylı bir inceleme paylaşacağım. NZXT, hem şık tasarımı hem de işlevselliği bir arada sunmasıyla tanınan bir marka ve özellikle Kraken serisiyle harika...
NZXT H510 Flow İncelemesi
NZXT’nin popüler modellerinden biri olan H510 Flow hakkında detaylı bir inceleme hazırladım. Minimalist tasarımı, etkili hava akışı ve bütçe dostu fiyatıyla H510 Flow, hem oyuncular hem de sistem toplamayı sevenler için oldukça cazip bir seçenek. Gelin, bu kasanın sunduğu özellikleri ve...
Kingston NV2 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Kingston’ın uygun fiyatıyla dikkat çeken NVMe SSD’si Kingston NV2 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. NVMe SSD’lerin fiyatlarının düşmesiyle birlikte, performans odaklı sistemler kurmak artık çok daha erişilebilir hale geldi. Kingston NV2 de...
Crucial MX500 (SATA) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları! Bugün sizlere Crucial’ın popüler SATA SSD modellerinden biri olan Crucial MX500 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. Uzun süredir piyasada olan ve kullanıcıların güvenini kazanan bu SSD, hala alınabilir bir seçenek mi? Fiyat-performans oranı nasıl? Tüm bu...
Crucial P3 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Crucial P3 NVMe SSD hakkında detaylı bir inceleme yazısıyla geldim. Teknoloji dünyasında sıkça adı geçen Crucial, özellikle fiyat-performans ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çeken bir marka. P3 modeli, orta segment kullanıcıları hedefleyen bir...
WD Blue SN570 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Western Digital’in bütçe dostu NVMe SSD’lerinden biri olan WD Blue SN570 hakkında deneyimlerimi aktaracağım. Yüksek performans sunarken fiyat açısından da makul bir seçenek arıyorsanız, bu SSD kesinlikle dikkatinizi çekebilir. Ben bu ürünü hem günlük...
Samsung T7 Portable İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere taşınabilir SSD’ler arasında oldukça popüler olan Samsung T7 Portable hakkında deneyimlerimi paylaşacağım. Bir süredir taşınabilir bir depolama cihazına ihtiyacım vardı ve T7 Portable modelini tercih ettim. Hem tasarımı hem de performansıyla dikkat...
Solaris 2 Unpack Aralık 2024
Merhaba Arkadaşlar; Solaris 2 EU'nun Unpack dosyalarıdır. İçinde özel ve nadir modeller vardır. İyi kullanımlar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tarama Sonucu Öğeyi görmek...
Metin2 Yeni New School Map
Harita çok büyük olup bazı küçük ayarlamalar gerektirir; ayrıca, geçici Locale sunucunuzun çökme ihtimali yüksek olduğu için birkaç kez test edilmesi gerekmektedir. Ekstra Bilgiler: Bu harita sunucu büyüklüğünde olduğu için, harita üzerinde mükemmel bir minimap oluşturmak biraz zorlayıcı oldu...
Exodial Metin2 Web Panel 2025
Merhaba arkadaşlar, Web paneli gayet hoş ve kibar görünüyor. İyi kullanımlar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 3,010
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 6,015
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,723
- DevLira
- 121
![]()
Sorunsuz Ödül Picking Sistemi
PİCKİNG ÖDÜL SİSTEMİ ŞUDUR BELİRLEDİĞİNİZ LEVEL ULAŞAN KİŞİ 20131 NOLU NPC TARAFINDAN CAGRILIR VE SİZE ANAHTAR VERİR YERE DÜŞEN 8 SANDIKTAN 3 ADETİNİ SECEREK ACARSINIZ VE SİZDE RASKELE İTEM VERİR BUNUN İCİNİ SİZLER BELİRLEYEBİLİRSİNİZ Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
Sorunsuz Gaya Sistemi
WON EKLEMEDE SORUN YAŞIYAN ARKADAŞLAR İÇİN GAYA SİSTEMİNİ PAYLAŞIYORUM Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
İtem Yaratma Uygulaması
İtem Yaratma Uygulaması Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
Bu mesajıma kadarki konular kontrol edildi.![]()
Metin2 Daily Boss Sistemi 2025
Merhaba değerli forum üyeleri, Bu konuda sizlere Daily Boss sistemini paylaşacağım. Sistem için , @ftyazilim 'a teşekkür ederim. Bu değerli içeriği foruma kazandırmak istedim. Umarım sizler için faydalı olur. İyi kullanımlar dilerim. - Map'te özel olarak gerçekleşen Otomatik Boss Eventi -...forum.turkmmo.com
![]()
Turkmmo Al Tasarımlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Mainline Server Files Geliştirme Full Fix Altyapı 2025 Windows Sunucu
Metin2 sunucu geliştirme sürecine başlamak isteyenler için, 2014'te sızdırılan Kraizy.tgz kaynak kodlarına dayalı bir başlangıç rehberi hazırladım. Amacım, başkalarının hazırladığı dosyalarla değil, doğrudan bu kodlarla başlamak isteyenlere hızlı ve hatasız bir başlangıç sunmak. Yapılan...forum.turkmmo.com
![]()
Corsair 5000X RGB İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Corsair’in premium segmentteki kasalarından biri olan 5000X RGB hakkında detaylı bir inceleme yazdım. Corsair, kasa tasarımı ve performansıyla zaten kendini kanıtlamış bir marka ve 5000X RGB, bu çizginin en iyi örneklerinden biri. Hem RGB severlere...forum.turkmmo.com
![]()
Corsair 4000D Airflow İncelemesi
Corsair’in en çok tercih edilen kasalarından biri olan 4000D Airflow hakkında bir inceleme paylaşacağım. Hem minimalist tasarımı hem de güçlü hava akışıyla öne çıkan bu model, sistem toplamak isteyenlerin radarında olan bir ürün. Fiyat-performans oranıyla dikkat çeken 4000D Airflow, oyunculardan...forum.turkmmo.com
![]()
NZXT Kraken serisi ile uyumlu minimalist tasarımlar (Rehber)
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlerle NZXT’nin popüler Kraken serisi sıvı soğutucularıyla uyumlu minimalist kasa tasarımları hakkında detaylı bir inceleme paylaşacağım. NZXT, hem şık tasarımı hem de işlevselliği bir arada sunmasıyla tanınan bir marka ve özellikle Kraken serisiyle harika...forum.turkmmo.com
![]()
NZXT H510 Flow İncelemesi
NZXT’nin popüler modellerinden biri olan H510 Flow hakkında detaylı bir inceleme hazırladım. Minimalist tasarımı, etkili hava akışı ve bütçe dostu fiyatıyla H510 Flow, hem oyuncular hem de sistem toplamayı sevenler için oldukça cazip bir seçenek. Gelin, bu kasanın sunduğu özellikleri ve...forum.turkmmo.com
![]()
Kingston NV2 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Kingston’ın uygun fiyatıyla dikkat çeken NVMe SSD’si Kingston NV2 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. NVMe SSD’lerin fiyatlarının düşmesiyle birlikte, performans odaklı sistemler kurmak artık çok daha erişilebilir hale geldi. Kingston NV2 de...forum.turkmmo.com
![]()
Crucial MX500 (SATA) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları! Bugün sizlere Crucial’ın popüler SATA SSD modellerinden biri olan Crucial MX500 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. Uzun süredir piyasada olan ve kullanıcıların güvenini kazanan bu SSD, hala alınabilir bir seçenek mi? Fiyat-performans oranı nasıl? Tüm bu...forum.turkmmo.com
![]()
Crucial P3 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Crucial P3 NVMe SSD hakkında detaylı bir inceleme yazısıyla geldim. Teknoloji dünyasında sıkça adı geçen Crucial, özellikle fiyat-performans ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çeken bir marka. P3 modeli, orta segment kullanıcıları hedefleyen bir...forum.turkmmo.com
![]()
WD Blue SN570 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Western Digital’in bütçe dostu NVMe SSD’lerinden biri olan WD Blue SN570 hakkında deneyimlerimi aktaracağım. Yüksek performans sunarken fiyat açısından da makul bir seçenek arıyorsanız, bu SSD kesinlikle dikkatinizi çekebilir. Ben bu ürünü hem günlük...forum.turkmmo.com
![]()
Samsung T7 Portable İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere taşınabilir SSD’ler arasında oldukça popüler olan Samsung T7 Portable hakkında deneyimlerimi paylaşacağım. Bir süredir taşınabilir bir depolama cihazına ihtiyacım vardı ve T7 Portable modelini tercih ettim. Hem tasarımı hem de performansıyla dikkat...forum.turkmmo.com
![]()
Solaris 2 Unpack Aralık 2024
Merhaba Arkadaşlar; Solaris 2 EU'nun Unpack dosyalarıdır. İçinde özel ve nadir modeller vardır. İyi kullanımlar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tarama Sonucu Öğeyi görmek...forum.turkmmo.com
![]()
Metin2 Yeni New School Map
Harita çok büyük olup bazı küçük ayarlamalar gerektirir; ayrıca, geçici Locale sunucunuzun çökme ihtimali yüksek olduğu için birkaç kez test edilmesi gerekmektedir. Ekstra Bilgiler: Bu harita sunucu büyüklüğünde olduğu için, harita üzerinde mükemmel bir minimap oluşturmak biraz zorlayıcı oldu...forum.turkmmo.com
![]()
Exodial Metin2 Web Panel 2025
Merhaba arkadaşlar, Web paneli gayet hoş ve kibar görünüyor. İyi kullanımlar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
NOT : Metin2 DEVELOPMENT Konularına @Abundantia @ShineSun Bakacaktır.
- Konular
- 706
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,399
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 701
- DevLira
- 9
Bu mesajma kadar development konuları incelendi.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
DeepSeek Janus-Pro'yu Yerel Olarak Nasıl Kullanabilirsiniz
DeepSeek Janus-Pro projesini nasıl kuracağınızı, kendi Docker imajınızı nasıl oluşturacağınızı ve Janus web uygulamasını dizüstü bilgisayarınızda yerel olarak nasıl çalıştıracağınızı öğrenin.Çinli bir yapay zeka girişimi olan DeepSeek, küresel yapay zeka sektörünü altüst ederek ABD borsalarından...
DeepSeek R1 Lite Önizlemesini O1'den Daha İyi Olup Olmadığını Görmek İçin Test Ettim
DeepSeek, DeepSeek-R1-Lite-Preview modelini yeni piyasaya sürdü ve bazıları bunun OpenAI'nin o1-preview modelinden bile daha iyi olduğunu iddia ediyor. Bu sadece bir başka AI abartısı mı? Bu modelin olağanüstü muhakeme yetenekleri ve şeffaf karar alma yeteneği hakkında çevrimiçi olarak cesur...
DeepSeek V3
DeepSeek , kodlama, matematiksel akıl yürütme ve doğal dil işleme yetenekleri bakımından öncülünü geride bırakan DeepSeek-V3 modelini tanıtarak önemli bir ilerleme kaydetti . DeepSeek-V3 ve Gradio kullanarak yapay zeka destekli bir kod inceleme asistanının nasıl oluşturulacağını öğrenin. Bu...
DeepSeek-R1 Nedir?
DeepSeek-R1 , Çinli bir yapay zeka şirketi olan DeepSeek tarafından mantıksal çıkarım, matematiksel problem çözme ve gerçek zamanlı karar alma gerektiren görevleri ele almak için geliştirilen açık kaynaklı bir akıl yürütme modelidir . DeepSeek-R1 ve OpenAI'nin o1 gibi akıl yürütme modellerini...
EA Sports FC 25: Zidane Unleashed TOTY Evrimi Nasıl Tamamlanır!
EA Sports'un oyunculara ücretsiz bir TOTY kartı sunması nadir bir durumdur, bir Evrim yoluyla geliştirilebilen bir karttan bahsetmiyorum bile. Zinedine Zidane'ın efsanevi kariyerini kutlamak için - en önemlisi Real Madrid ile 2002 Şampiyonlar Ligi zaferi ve kupa kaldırması - EA Sports FC 25, 90...
Infinity Nikki: Geçmişin Yankılarını Dinlemek Görev Rehberi
Geçmişin Yankılarını Dinlemek, Infinity Nikki oyuncularının Bloom Festivali etkinliği sırasında bulabilecekleri sınırlı süreli bir görevdir . Görev, ne yazık ki, yalnızca yaklaşık 30 gün boyunca mevcut olacak ve tamamlanması Infinity Nikki oyuncularına çeşitli ödüller kazanma şansı verecek...
Kayıp Kale 2: Silah Kademe Listesi
Lost Castle 2, büyüleyici bir 2D indie oyunu olmasına rağmen acımasız bir roguelike olabilir. Zorlu ortamlarında hayatta kalmak için en iyi silahları donatmanız gerekir. Sorun şu ki oyun 200'den fazla silah seçeneği sunuyor ve her macerada hangi belirli silahı alacağınızı seçemiyorsunuz...
BlazBlue: Entropi Etkisi - Gerçek Sonu Nasıl Açarsınız!
BlazBlue: Entropy Effect'teki hikaye oldukça heyecanlı, ancak oyuncuların yaptıkları önemli seçimlere bağlı olarak aslında birden fazla son bulabileceğini bilmek ilginç. Oyuncular çeşitli görevlerde ilerledikçe, yapılan diyalog seçimlerinin sonraki adımları etkilediği önemli noktalar var. İşte...
Donkey Kong Country Returns HD: Fırtınalı Kıyı Rehberi
Donkey Kong Country Returns HD'nin ikinci dünyası olan Stormy Shore'daki beşinci aşamaya ulaştığınızda , dev bir ahtapota karşı zorlu bir savaşa hazırlanmanız gerekecek. Bu seviyede ilerlerken ve hayatta kalmaya çalışırken, aynı zamanda beş bulmaca parçasına ve 4 KONG harfine dikkat etmeniz...
EA Sports FC 25: Rush Oyun Modu İçin En İyi Başlangıç İpuçları
You must be registered for see element. Bu yılki en ilgi çekici güncelleme, EA Sports FC 25 , şüphesiz en yeni oyun modu olan Rush Modu'nun eklenmesidir . Kalecinin yapay zeka tarafından kontrol edildiği ve kalan 4'ünün birbirleriyle yarışan gerçek oyuncular olduğu 5v5 bir oyun modu olan Volta...
Donald Duck: Goin' Quackers
Donald Duck: Goin' Quackers – Şaşkın Ördeğin Eğlenceli Dünyası Donald Duck, o meşhur peltek konuşan, Pluto adında bir köpeği olan ve Daisy’e olan aşkıyla tanınan ördek. Çizgi filmlerden dergilere, kitaplardan çizgi romanlara her yerde karşımıza çıkan bu ikonik karakter, şimdi de 3D bir platform...
Kick Off 2002
Kick Off: Nostalji mi? Hayal Kırıklığı mı? Amiga’dan aşina olduğumuz efsane futbol oyunu Kick Off, yıllar sonra modern platformlara dönüş yaptı. Çocukluğumuzun efsanesinin yeni bir versiyonunu duyduğumda oldukça heyecanlandım. Oyunun çıkışını dört gözle bekledim, Acclaim ve Anco’nun web...
Resident Evil 2: Platinum
Resident Evil 2: Korku ve Gerilimde Çığır Açan Bir Efsane İlk Resident Evil oyunuyla tanıştığımda henüz PlayStation'ı pek ciddiye almayanlardandım. Ancak bir arkadaşımda bu oyunu gördükten sonra fikrim kökten değişti. Atmosferi, korku öğeleri ve yarattığı heyecan o kadar etkileyiciydi ki...
Dragon's Lair 3
Dragon’s Lair 3: Sıkıcı Bir Macera mı, İlginç Bir Deneyim mi? Dragon’s Lair 3, oyun dünyasında pek rastlanmayan bir yaklaşımla karşımıza çıkıyor. Oyunun asıl dikkat çeken noktası hikayesinden çok oynanış dinamiklerinde saklı. İlk bakışta, çocuklara yönelik olarak tasarlandığı belli olan bu...
Dead to Rights İnceleme
Konsol mu Dediniz? İşte Bahane: Dead to Rights Bir oyun konsolu almayı haklı çıkaracak en iyi nedenlerden biri, geniş çeşitlilikteki spor ve aksiyon oyunlarına erişimdir. Konsol üreticileri ile yapılan özel anlaşmalar sayesinde bu tür oyunlar ya hiç PC’ye uyarlanmaz ya da konsol için üçüncü...
Star Wars: Knights Of The Old Republic İnceleme
Star Wars: Bir Fenomenin RPG Dünyasına Yolculuğu George Lucas’ın yalnızca bir film için kaleme aldığı senaryo, yıllar içinde devasa bir kültüre dönüştü. 1970’lerde başlayan Star Wars çılgınlığı, aradan geçen onca yıla rağmen hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Kitaplardan çizgi romanlara...
Tony Hawk's Underground
Kaykay Oyunlarının Zirvesi Hangisi? Tony Hawk serisinden başka bir isim aklınıza geliyor mu? Muhtemelen hayır. Hal böyle olunca, yeni bir Tony Hawk oyununun piyasaya çıkması da kaçınılmaz hale geldi. İşte karşınızda, serinin en dikkat çekici yapımlarından biri: Tony Hawk’s Underground. Pro...
Neighbours From Hell İnceleme
Teknoloji Ne Kadar İlerlese de Geçmiş Unutulmuyor Grafikler ne kadar gerçeğe yakın olursa olsun, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, geçmişin anılarını unutmak mümkün değil. Şahsen, grafiksel anlamda devrim yaratan birçok oyundan, eskiden oynadığım klasik oyunların verdiği keyfi alamıyorum...
Netflix Yapay Zeka, Veri Bilimi ve Makine Öğrenimini Nasıl Kullanıyor?
Deneyimi Netflix, milyonlarca kullanıcıya hitap eden devasa bir içerik kütüphanesiyle, kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi sunma konusunda sektörün öncülerinden biri haline geldi. Bu başarının arkasındaki en büyük sır, yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerinin ustaca kullanılması. You...
Yapay Zeka Tasarımcısı Nedir?
Yapay Zeka Tasarımcısının İş Rolü Yapay zeka tasarımcıları, mühendislerin farklı çözümlerin olasılıklarını ve bu çözümlerin insanların yaşamları üzerindeki etkilerini anlamalarına yardımcı olmak için kritik bir rol üstlenirler. Bu profesyonellerin gerçekleştirmesi gereken başlıca görevler...
Üretken Yapay Zeka Nasıl Çalışır?
You must be registered for see element. Generatif Yapay Zeka Nasıl Çalışır? Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre içerik oluşturabilen generatif yapay zeka, büyük veri kümeleri ve derin öğrenme teknikleri ile eğitilen gelişmiş yapay zeka modellerine dayanır. Bu modeller, web ve diğer kaynaklardan...
Üretken Yapay Zekanın Uygulamaları
Sağlık ve İlaç Sektörü Generatif yapay zeka, sağlık hizmetlerini veri odaklı bir yapıya dönüştürerek büyük veri analizi ile eğilimleri belirler ve tahminler yapar. Bu analizler, hastalıkların yönetimi, kaynak planlaması ve karar alma süreçlerinde önemli bir rol oynar. Böylece hasta bakımı...
Makine Öğrenimi Meslekleri
2025'te Öne Çıkan Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi Meslekleri 2025 yılı itibarıyla yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi (ML) alanlarında kariyer fırsatları oldukça genişlemiş durumda. Bu alandaki işler, farklı beceri setlerine ve ilgi alanlarına hitap eden, yüksek maaşlı ve dinamik pozisyonlar...
Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi İş Trendleri
You must be registered for see element. Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi: Yeni Nesil Kariyer Fırsatları Son yıllarda yüksek performanslı teknolojilere olan ilgi hızla artıyor. Nesnelerin İnterneti (IoT) gibi her yerde bulunan bilişim sistemleriyle birlikte yapay zeka (AI) da hızla gelişiyor ve iş...
2025 İçin 25 Yeni Teknoloji Trend
You must be registered for see element. Teknolojinin Hızla Evrilmesi Günümüz dünyasında teknoloji hız kesmeden gelişmeye devam ediyor, bu da hem bireyler hem de işletmeler için büyük değişimlere yol açıyor. Yalnızca yeni teknolojilerin ortaya çıkışı değil, aynı zamanda bu teknolojilerin günlük...
Veri Profesyonelleri İçin En İyi SQL Becerileri
SQL Nedir? SQL (Yapılandırılmış Sorgu Dili), veritabanlarıyla çalışmak ve verileri yönetmek için kullanılan temel bir programlama dilidir. Veri analistlerinden yazılım geliştiricilere, veritabanı yöneticilerinden veri bilimcilere kadar pek çok meslek için vazgeçilmez bir beceridir. SQL öğrenmek...
2025'te Bilmeniz Gereken En İyi Yapay Zeka Araçları
Yapay Zeka Aracı Nedir? Yapay zeka araçları, önceden tanımlanmış görevleri gerçekleştirmek için yapay zeka teknolojilerini kullanan ve genellikle insan müdahalesine gerek kalmadan süreçleri otomatikleştiren yazılım çözümleridir. Bu araçlar, iş süreçlerini optimize etmek, verimliliği artırmak ve...
Pazarlama Analisti Nedir?: İş Rolü ve Sorumlulukları
Bir pazarlama analistinin şirketin büyümesine katkı sağlamak için piyasa koşullarını analiz etme ve fırsatlar belirleme yeteneği oldukça önemlidir. Bu pozisyonda adayın, sektördeki trendler, rakipler arası rekabet, veri analizi ve stratejik yaklaşımlar konusunda bilgi sahibi olması beklenir...
Temel Web Vitals'ı ve Bunları Geliştirmek İçin En İyi Teknikleri Anlamak
Google, Mayıs 2020'de Web Vitals adlı bir program başlatarak kalite sinyalleri için yeni bir rehberlik sağlamayı hedefledi. Google, bu ölçümlerin web deneyiminin kalitesini artırmak için önemli olduğunu düşünüyor. You must be registered for see element. Google, yıllar içinde pek çok araç sundu...
Deneyimsel Web Siteleri Hakkında Her Şey
Deneyimsel Web Sitesi Nedir? Deneyimsel web siteleri, kullanıcıların sadece metin, resim ya da video izlemekle kalmayıp, markanın ürün veya hizmetlerini doğrudan deneyimlemelerini sağlayan çevrimiçi platformlardır. Bu tür web siteleri, kullanıcıların ürün veya hizmetlerle etkileşime geçmesini...
En İyi YouTube Anahtar Kelime Aracı
YouTube için en iyi anahtar kelime araçlarını öğrenmek ister misiniz? Dünya çapında popüler olan YouTube, video tabanlı bir arama motoru olarak, belirli kitlelere uygun videoları seçmek için algoritmalar kullanır. Diğer arama motorları gibi, YouTube da doğru kitleye uygun içerik sunabilmek adına...
Google Etiket Yöneticisi Nasıl Kullanılır!
Bir pazarlamacı olarak temel amacınız, insanlarla etkileşim kurmaktır. Bu sebeple, günümüzde web siteleri, kullanıcıların video izleyebileceği, PDF dosyalarını indirebileceği, formlar doldurabileceği, sohbet edebileceği ve yorum yapabileceği son derece etkileşimli bir şekilde tasarlanmaktadır...
Google Analytics Arayüzü Nasıl Kullanılır?
Web sitenizin trafiğini izleyerek ve hedef kitlenizin etkileşimlerini analiz ederek, rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Google Analytics gibi kapsamlı bir analiz aracı kullanmak, trafiğinizi ve satışlarınızı artırmaya yardımcı olacak önemli veriler sunar. Web sitesi sahiplerinin yaklaşık...
Dijital Pazarlamanın Tarihi ve Evrimi
Dünyada 170 milyondan fazla insanın düzenli olarak sosyal medya kullandığı göz önünde bulundurulduğunda, her profesyonel çalışanın en azından Dijital Pazarlama'nın temel ilkeleri hakkında bilgi sahibi olması gerektiği söylenebilir. Dijital Pazarlama, ürünlerin internet ve diğer elektronik medya...
Blog Yazısı Yazımı İçin Pratik Kural!
Bloglama, içerik pazarlama stratejinizin temel unsurlarından biridir. Blog yazıları yalnızca okuyucularınıza değerli bilgiler sunmakla kalmaz, aynı zamanda markanızı bir otorite olarak konumlandırır ve sektördeki liderliğinizi pekiştirir. Doğru bir şekilde uygulandığında, blog yazıları hem...
E-posta Pazarlama Fikri
E-posta pazarlama kampanyalarınız için okuyucu kitlenizi büyütmek mi istiyorsunuz? O halde yalnız değilsiniz! E-posta, potansiyel müşterilerinizi çekmek ve onları sadık takipçilere dönüştürmek için en etkili dijital pazarlama araçlarından biridir. Ancak, abone sayınızda bir duraklama fark...
Yeni Başlayanlar İçin En İyi Bloglama İpuçları
2025'te blog yazmak hala zamanınıza ve çabanıza değer mi? Kesinlikle! Bloglar, dijital pazarlama stratejilerinin vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Geçen yılın trendleri göz önüne alındığında, çoğu işletme dijital yolculuklarına devam ediyor ve bu eğilim 2024'te de hız kesmeden...
Çoklu Cihaz Dünyasında Atıf Yönetimi ve Teklif Verme
Müşteriler artık yalnızca bir kanalda değil. Bir kullanıcı, mobil telefonunda ürünleriniz hakkında bilgi edinebilir, ürünleri karşılaştırmak için uygulamanızı indirebilir ve ardından dizüstü bilgisayarını kullanarak satın alma işlemi gerçekleştirebilir. Bugün, bir satın alma işlemi, müşterinin...
Ücretli Pazarlama ile Google Ads'in Temelleri!
Web siteniz organik aramalarda istediğiniz sıralamayı almıyorsa, Google Ads ile oyununuzu geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Neden markanızı geliştirirken aynı anda belirli kitlelere hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde ulaşmak için dünyanın en popüler arama motoru platformunu kullanmıyorsunuz...
E-posta İtibarı Nedir?
Bir itibar ne kadar önemlidir? İşyerinde, toplumunuzda, ailenizde... Bir itibar çok şey ifade eder ve korunması gerekir. Benjamin Franklin'in meşhur bir şekilde söylediği gibi, "İyi bir itibar inşa etmek için birçok iyi iş gerekir, ancak onu kaybetmek için sadece bir kötü iş yeter." Bu itibar...
Sosyal Platformlar İşletmenin Yüzünü Nasıl Değiştiriyor!
İnternetin yükselişinden önce, insanlar son trendleri görmek için ürün kataloglarını karıştırır ve mağazalarda vitrinlere bakardı. Ancak internet ve sosyal medyanın gelişiyle bu durum değişti. You must be registered for see element. Annalect ve Twitter tarafından yürütülen bir anket...
Geleneksel Pazarlama mı Dijital Pazarlama mı?
İzleyicinin dikkatini çekmenin birçok yolu vardır. Pazarlama, bir işletmedeki en temel şeylerden biridir çünkü insanların dikkatini çekmeye yardımcı olur. Pazarlamanın iki ana yöntemi vardır: biri geleneksel pazarlama, diğeri ise dijital pazarlamadır. Geleneksel pazarlama yıllar içinde evrim...
Bütünsel Pazarlama Nedir?
Pazarlama kelimesini düşündüğünüzde aklınıza ilk ne gelir? Reklam panoları mı? Sosyal medya mı? E-posta mı? Etkileyiciler mi? Pazarlama çok geniş bir alandır ve işletmeniz için en iyi yaklaşımı seçmek bazen zor olabilir. Ayrıca, iş yapma şeklimiz hızla değişiyor. Bu nedenle, en etkili pazarlama...
Sosyal Medyada Beğenileri Gizlemenin Artıları ve Eksileri
Instagram, sosyal medya platformunda beğenileri gizlemeye başladığında ve bu adım başarıya ulaştığında, Facebook'un da aynı şeyi yapması yalnızca birkaç ay sürdü. Değişiklik yapıldıktan sonra (ilk olarak Kanada ve Avustralya'da kullanıma sunuldu), kullanıcılar, kendi gönderileri dışında, bir...
WordPress ve Gatbsy: Bir Pazarlamacının Bakış Açısı
Her yerdeki pazarlamacılar yıllardır WordPress ile çalışıyor. Aslında, web'in yaklaşık %37'sinin WordPress ile oluşturulduğunu biliyor muydunuz? WordPress uzun vadeli bir altın çağı yaşadı. Öte yandan, Gatsby pazarlama çevrelerinde henüz çok iyi bilinmiyor olabilir... Ancak, web siteleri ve...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)