- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Buraya kadar olan konular incelendi.
- Konular
- 1,286
- Çözüm
- 91
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 4,107
- Altın Konu
- 571
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 137,685
- DevLira
- 450
Marvel Rivals - Tüm Ücretsiz Görünümler ve Bunların Kilidini Nasıl Açabiliriz?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Marvel Rivals - Tüm Ücretsiz Görünümler ve Bunların Kilidini Nasıl Açabiliriz'' sorunun cevabını vereceğim. You must be registered for see element. Marvel Rivals, gelirinin büyük kısmını doğal olarak mikro işlemlere dayandıran ücretsiz...
Marvel Rivals - Bir Fraksiyon Nasıl Oluşturulur ve Katılırsınız?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Marvel Rivals - Bir Fraksiyon Nasıl Oluşturulur ve Katılırsınız'' sorunun cevabını vereceğim. You must be registered for see element. Marvel Rivals tek başınıza oynanabilse de , etrafınızda tam bir arkadaş ekibi veya benzer düşünen oyuncular...
Escape from Tarkov'da Vites Ön Ayarları Nasıl Kaydedilir?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Escape from Tarkov'da Vites Ön Ayarları Nasıl Kaydedilir'' sorunun cevabını vereceğim. Escape from Tarkov'da donanım ön ayarlarını ayarlama yeteneği 13.5 yamasıyla tanıtıldı. Yapılması son derece zor olan son derece güçlü bir teçhizatınız...
Escape from Tarkov'da Çitteki Delikten Nasıl Çıkarım Yapılır?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Escape from Tarkov'da Çitteki Delikten Nasıl Çıkarım Yapılır'' sorunun cevabını vereceğim. Çitteki delik çıkarma noktası haritayı oynayan herkes için çok önemlidir. Herkes görevlerini, ganimetlerini veya PvP'lerini bitirmek için alışveriş...
Final Fantasy 16'da Yetenek Puanları Nasıl Toplanır?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Final Fantasy 16'da Yetenek Puanları Nasıl Toplanır'' sorunun cevabını vereceğim. Final Fantasy 16'da güçlenmek sadece seviye atlamak anlamına gelmez. Yetenek puanları, AP olarak da bilinir, karakterinizin becerilerini ve yeteneklerini...
Final Fantasy 16'da Nasıl Koşulur?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Final Fantasy 16'da Nasıl Koşulur'' sorunun cevabını vereceğim. You must be registered for see element. Clive bazen biraz yavaş hissedebilir, özellikle oyunun en büyük alanlarında. Birde hikaye bölümüne geçmeye çalışıyorsanız biraz sinir...
Final Fantasy 16'da Hızlı Seviye Atlama?
Merhaba, TURKMMO Forum üyeleri bu bölümde sizlere ''Final Fantasy 16'da Hızlı Seviye Atlama'' sorunun cevabını vereceğim. You must be registered for see element. Final Fantasy 16 aksiyon odaklı bir oyun olmasına rağmen RPG köklerinden de tamamen uzaklaşmıyor. Oyun, oyun deneyiminizi geliştirmek...
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,036
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,753
- DevLira
- -12
NZXT H7 Elite İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlerle NZXT’nin premium segment kasalarından biri olan H7 Elite hakkında detaylı bir inceleme paylaşacağım. NZXT, minimalist tasarımları ve işlevselliği bir araya getirmesiyle tanınan bir marka ve H7 Elite, bu özellikleri bir üst seviyeye taşıyan bir kasa...
NZXT H5 Flow İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere NZXT’nin popüler kasalarından biri olan H5 Flow hakkında bir inceleme yazdım. Bu kasa, özellikle minimal tasarımı ve optimize edilmiş hava akışıyla dikkat çekiyor. Hem sistem toplamak isteyen oyuncular hem de profesyonel kullanıcılar için ideal bir...
Apple M4 İncelemesi
Bugün sizlere Apple’ın yeni nesil işlemcisi M4 hakkında kendi deneyimlerimden yola çıkarak bir inceleme hazırladım. Apple, ARM tabanlı işlemcileriyle zaten sektörün öncüsü olmuşken, M4 ile çıtayı bir kez daha yükseltmiş. Performans, enerji verimliliği ve yapay zeka entegrasyonu gibi alanlarda...
Apple M3 Max İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlerle Apple’ın profesyonel kullanıcılara yönelik en güçlü işlemcilerinden biri olan M3 Max hakkında bir inceleme paylaşacağım. Apple’ın ARM tabanlı işlemci serisinde performans sınırlarını zorlayan M3 Max, yoğun iş yükleri ve üst düzey profesyonel...
Apple M3 Pro İncelemesi
Bugün sizlerle Apple’ın yeni nesil işlemcisi M3 Pro hakkında kapsamlı bir inceleme paylaşmak istiyorum. Apple, ARM tabanlı işlemci serisinde çıtayı her yıl biraz daha yükseltiyor ve M3 Pro, bu geleneğin son temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle profesyonel kullanıcılara yönelik olarak...
Apple M3 İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Apple’ın yeni nesil işlemcisi M3 hakkında detaylı bir inceleme hazırladım. Apple M1 ile başlattığı ARM tabanlı çip devrimini M2 ile ileri taşımıştı, ancak M3, bu serinin çıtasını daha da yukarı çıkarıyor. İşlemci hem performans hem de verimlilik...
Civilization VII İncelemesi
Bugün sizlere efsanevi strateji serisinin son oyunu olan Civilization VII hakkında bir inceleme yazısıyla geldim. Sid Meier’ın imzasını taşıyan bu seri, yıllardır strateji severlerin kalbinde taht kurmuş durumda. Civilization VII, seriye yenilikler eklerken klasikleşmiş mekaniğini de koruyarak...
Kingdom Come: Deliverance II İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere büyük bir heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance II hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. Warhorse Studios’un 2018 yılında çıkardığı ilk oyun, tarihi doğruluğu ve derin hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Serinin ikinci oyunu ise bu...
Kingston NV2 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Kingston’ın uygun fiyatıyla dikkat çeken NVMe SSD’si Kingston NV2 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. NVMe SSD’lerin fiyatlarının düşmesiyle birlikte, performans odaklı sistemler kurmak artık çok daha erişilebilir hale geldi. Kingston NV2 de...
Crucial MX500 (SATA) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları! Bugün sizlere Crucial’ın popüler SATA SSD modellerinden biri olan Crucial MX500 hakkında bir inceleme yazısı hazırladım. Uzun süredir piyasada olan ve kullanıcıların güvenini kazanan bu SSD, hala alınabilir bir seçenek mi? Fiyat-performans oranı nasıl? Tüm bu...
Crucial P3 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Crucial P3 NVMe SSD hakkında detaylı bir inceleme yazısıyla geldim. Teknoloji dünyasında sıkça adı geçen Crucial, özellikle fiyat-performans ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çeken bir marka. P3 modeli, orta segment kullanıcıları hedefleyen bir...
Kingston KC3000 (NVMe) İncelemesi
Merhaba Turkmmo kullanıcıları, Bugün sizlere Kingston’un üst düzey performans sunan NVMe SSD modeli Kingston KC3000 hakkında detaylı bir inceleme yazacağım. Özellikle yüksek performans ve dayanıklılık isteyen kullanıcılar için tasarlanmış bu SSD, oyun tutkunlarından profesyonel içerik...
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 267
- DevLira
- 3
Adsız çalışma
Nereden geldi aklına bilmiyorum,ama farklı biir havası varmış müşterim haklıymış :) You must be registered for see element. You must be registered for see element.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 9, Üye: 0, Misafir: 9)