- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,034
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,702
- DevLira
- -12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Strinova: Yeni Başlayanlar İçin 10 İpucu
Strinova, anime benzeri görseller ve benzersiz mekanikler üzerinde gelişen üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak kendini farklı kılıyor. Oyun sistemlerinin çoğu birkaç hızlı tempolu nişancı oyununa benzese de Strinova, taktiksel ve heyecanlı şeyleri korumak için iki boyutlu (2D) ve üç boyutlu (3D)...
Distant Worlds: Legends İncelemesi
Artık CodeForce'un sözünü tam olarak yerine getirdiğini söyleyebilirim çünkü Legends'ta yer alan karakterler, uzay operalarının herhangi bir yerinde yer alması beklenen kişilik tiplerinden. Yedi tip karakter var: diplomatlar, amiraller, generaller, bilim insanları, casuslar, sömürge valileri ve...
Panzer Corps İncelemesi
Doğa boşluktan nefret eder ve video oyunları da öyle görünüyor. Büyük oyun stüdyolarının çoğu konsol pazarıyla gelen kolay para lehine PC'yi terk ettiğinde, arkalarında bir boşluk kaldı. Ancak, birçok kötümserin felaket öngörülerinin aksine, bu boşluk uzun sürmedi. Aksine, PC oyunculuğunu...
Dead Space 2 İncelemesi
2008'in başlarında, aynı yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülecek yeni bir fikri mülkiyetin erken bir oyun testi için Redwood Shores'daki Electronic Arts kampüsüne gitme zevkine eriştim. Oyun testinden önce bu oyunu duymamıştım, ancak bilimkurgu ortamında hayatta kalma korku unsurları...
Alien: Rogue Incursion İncelemesi
Sanal gerçeklik uyarlaması için en olgun serilerden birkaçı Alien'dan daha büyük potansiyele sahiptir. Yani, Ellen Ripley'in kendisi dışında, mükemmel organizma tarafından avlanmanın heyecanını, o "parçalanma riski" olayı olmadan deneyimlemek istemeyen kim olabilir ki? Alien: Rogue Incursion...
Mouthwashing İncelemesi
Mekanik olarak basit olsa da diğer karakterlerle konuşmak, bir şeyler almak ve hapsedildiğiniz uzay gemisini aramak dışında yapılacak pek bir şey yok- hikayesini etkileşimin yükü olmadan yapılamayacak bir şekilde anlatıyor ve oyunları filmlerden veya TV'den ayıran şeylerden tam olarak...
Delta Force İncelemesi
"Birinci şahıs nişancı" geniş bir terimdir. FEAR gibi bir aksiyon-korku oyunundan, Metroid Prime gibi bir bilimkurgu macerasına , Doom gibi bir iblis avlama oyununa kadar her şeyi ifade edebilir. "Askeri FPS" gibi bir alt kategoriye daraltsak bile, Call of Duty'nin doğrusal kampanyasını...
Undaunted 2200: Callisto Masa Oyunu İncelemesi
You must be registered for see element. Undaunted: Normandy, oyun içinde bir deste aksiyon kartı oluşturma ve ardından bir tahtada asker birliklerini yönetme gibi yeni bir birliktelik sayesinde 2019'da sürpriz bir gişe başarısı yakaladı. Aynı II. Dünya Savaşı temasına sahip birkaç yan ürün...
Mighty Morphin Power Rangers: Rita's Rewind İncelemesi
Bazı şeyler olması gerekendir. Fıstık ezmesi ve çikolata. Sinema salonları ve patlamış mısır. Cleveland Browns ve başarısızlık. Elbette Power Rangers ve 90'ların ortalarından kalma bir arcade dövüş oyunu da bu listede olmalıydı. Bu, kozmik tarihi belirleyen, daha yüksek bir güç tarafından...
Path of Exile 2 Erken Erişim İncelemesi
Path of Exile 2'nin erken erişim sürümünü oynayarak geçirdiğim bir saatin ardından, yakında bir Excel tablosu açıp yakın gelecekte sevdiklerime veda edeceğimi anladım. Tam da artık bittiğimi düşündüğüm sırada, Grinding Gears Games'teki kalpsiz manyaklar (iyi anlamda) beni tüm zamanların en...
- Konular
- 125
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 505
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,706
- DevLira
- 45
Robotik Kodlama: Geleceğin Teknolojisine İlk Adım
Robotik Kodlama Nedir? Robotik kodlama, mekanik sistemlerin yazılımla entegre edilerek belirli bir amaca hizmet edecek şekilde programlanmasını ifade eder. Robotik kodlama süreci, robotun donanımını (motorlar, sensörler, mikrodenetleyiciler) anlama, yazılım aracılığıyla bu donanımları kontrol...
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Konuların Altın olarak işaretlenmesi için orjinal konudan geçmesi veya çok hit alması gerekmektedir.![]()
Oyuniçi Sohbet Banı Quest
Merhaba arkadaşlar. oyun içi sohbet banı questini sizlerle paylaşmak istedim. İyi forumlar. quest gm_chat_ban begin state start begin when letter with pc.is_gm() begin send_letter("GM: Chat Ban ") end when button or info begin say("Sohbet...forum.turkmmo.com
![]()
Eddie Brock'un Hikayesi
You must be registered for see element. Eddie Brock, Venom’un ana taşıyıcısı ve en bilinen karakterlerinden biridir. Eddie'nin hikayesi, genellikle zor bir yaşam mücadelesi ve kişisel travmalarla şekillenmiştir. İşte Eddie Brock’un hikayesi hakkında bazı önemli noktalar: 1. Gençlik ve Kariyer...forum.turkmmo.com
![]()
Venom ve SpiderMan: Düşmanlık veya Dostluk?
You must be registered for see element. Venom ve SpiderMan arasındaki ilişki, başlangıçta belirgin bir düşmanlık olsa da zaman içinde karmaşık bir dostluk ve bazen de işbirliği boyutuna evrilmiştir. Bu ilişki, her iki karakterin de gelişim süreçlerini etkileyen önemli bir dinamik oluşturur...forum.turkmmo.com
![]()
Venom ve Morbius’un İlişkisi
You must be registered for see element. Venom ve Morbius’un ilişkisi, Marvel evreninde ilginç bir dinamiğe sahip olan iki anti kahramanın ve bazen de düşmanın karşılaşmalarını içerir. Her ikisi de genetik olarak değiştirilmiş varlıklardır, ancak farklı kaynaklardan güç alırlar ve farklı moral...forum.turkmmo.com
![]()
Venom'un Geleceği
You must be registered for see element. Venom’un geleceği, hem çizgi roman dünyasında hem de sinemada çok yönlü ve heyecan verici bir potansiyele sahip. Venom, Marvel evreninin en ikonik ve sevilen anti kahramanlarından biri olarak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de farklı açılardan ele...forum.turkmmo.com
Konuların Altın olarak işaretlenmesi için orjinal konudan geçmesi veya çok hit alması gerekmektedir.![]()
WinSCP Üzerinden Game & Mysql Yedek Nasıl Alınır ?
Merhaba Turkmmo Forum Üyeleri Bu konumuzda sizlere WinSCP Üzerinden Game & Mysql Yedek Nasıl Alınır ? konu başlığı altında detaylı bir rehber sunacağım. Forum içerisinde özelden mesaj olarak aldığım mesajlara hitaben bu konuyu açma gereği duydum. Putty üzerinden yedek almasını bilmeyen...forum.turkmmo.com
![]()
Seçmeli Aura & Kostüm & Fiş Lua
İtemler değiştirilerek istediğinizi yapabilirsiniz. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.forum.turkmmo.com
![]()
Event Yönetim
You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.forum.turkmmo.com
![]()
65-250 Sevenlere Tanaka Lua Dosyası
Arşiv dosyalarına bakarken gözüme çarptı, paylaşmak istedim. Event ismini ve gerekli yerleri değiştirip farklı lua olarakta kullanabilirsiniz. Metin, boss gibi tamamen size kalmış quest tanaka begin state start begin when 11005.chat."GM:Korsan Tanaka Bölgesine Işınlan " with...forum.turkmmo.com
![]()
Sorunsuz İsim İzi Lua
quest change_name begin state start begin when 27987.use begin say_title("İsim izi ") if pc.is_married() then say("Evli olduğun için isim değiştiremezsin.") say("") return end if pc.is_polymorphed() then...forum.turkmmo.com
![]()
VSLIK Sunuculara Özgü Sade Işınlanma Yüzüğü
Aktif vslik sunucularımda kullandığım luadır. İsteğe göre ekleme çıkarma yapabilirsiniz. quest move_ring2 begin state start begin when 40004.use begin say_title("Işınlanma Yüzüğü ") say("Nereye gitmek istiyorsun?") local s = select("Köyler","Seungryog...forum.turkmmo.com
Konuların Altın olarak işaretlenmesi için orjinal konudan geçmesi veya çok hit alması gerekmektedir. En az 1 adet görsel bulunması gerekiyor.![]()
Robotik Kodlama: Geleceğin Teknolojisine İlk Adım
Robotik Kodlama Nedir? Robotik kodlama, mekanik sistemlerin yazılımla entegre edilerek belirli bir amaca hizmet edecek şekilde programlanmasını ifade eder. Robotik kodlama süreci, robotun donanımını (motorlar, sensörler, mikrodenetleyiciler) anlama, yazılım aracılığıyla bu donanımları kontrol...forum.turkmmo.com
Buraya kadar olan mesajlar incelendi.
- Konular
- 125
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 505
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,706
- DevLira
- 45
Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları Full Fix
Merhaba arkadaşlar, Fix attığım altyapı dosyalarını sizinle paylaşacağım Client Derleyici: Visual Studio 2022 Server Derleyici: GCC 14 FreeBSD Sürümü: 14.2 (amd64, i386) Veritabanı: MariaDB 11.4.3 Client ve server derlemesinde warning yoktur temizdir. Yaptığım eklemeler 70 e yakın fix...
- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,373
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 608
- DevLira
- 9
Development konuları tarafımca incelendi.![]()
WinSCP Üzerinden Game & Mysql Yedek Nasıl Alınır ?
Merhaba Turkmmo Forum Üyeleri Bu konumuzda sizlere WinSCP Üzerinden Game & Mysql Yedek Nasıl Alınır ? konu başlığı altında detaylı bir rehber sunacağım. Forum içerisinde özelden mesaj olarak aldığım mesajlara hitaben bu konuyu açma gereği duydum. Putty üzerinden yedek almasını bilmeyen...forum.turkmmo.com
![]()
Seçmeli Aura & Kostüm & Fiş Lua
İtemler değiştirilerek istediğinizi yapabilirsiniz. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.forum.turkmmo.com
![]()
Event Yönetim
You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.forum.turkmmo.com
![]()
65-250 Sevenlere Tanaka Lua Dosyası
Arşiv dosyalarına bakarken gözüme çarptı, paylaşmak istedim. Event ismini ve gerekli yerleri değiştirip farklı lua olarakta kullanabilirsiniz. Metin, boss gibi tamamen size kalmış quest tanaka begin state start begin when 11005.chat."GM:Korsan Tanaka Bölgesine Işınlan " with...forum.turkmmo.com
![]()
Sorunsuz İsim İzi Lua
quest change_name begin state start begin when 27987.use begin say_title("İsim izi ") if pc.is_married() then say("Evli olduğun için isim değiştiremezsin.") say("") return end if pc.is_polymorphed() then...forum.turkmmo.com
![]()
VSLIK Sunuculara Özgü Sade Işınlanma Yüzüğü
Aktif vslik sunucularımda kullandığım luadır. İsteğe göre ekleme çıkarma yapabilirsiniz. quest move_ring2 begin state start begin when 40004.use begin say_title("Işınlanma Yüzüğü ") say("Nereye gitmek istiyorsun?") local s = select("Köyler","Seungryog...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)