- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linux'ta Yönetim ve Kullanıcı Yönetimi
Açık kaynaklı Linux, sunuculardan kişisel bilgisayarlara kadar her şeye güç veriyor ve dünyadaki en popüler işletim sistemlerinden biri haline geldi. Linux yöneticilerinin, sistemleri etkili bir şekilde yönetmek ve güvenliğini sağlamak için Linux yönetimi ve Linux kullanıcı yönetimi konusunda...
Grup İlkesi Yönetim Konsoluna Genel Bakış
Microsoft Yönetim Konsolu (MMC), Windows ortamınızı yönetmenize yardımcı olmak için Grup İlkesi Yönetim Konsolu (GPMC) dahil olmak üzere çeşitli ek bileşen araçları sunar . Grup İlkesi Yönetim Konsolu genel bakışı GPMC, Active Directory ortamında Grup İlkesi Nesnelerini (GPO'lar) yönetmek için...
BT İletişimini İyileştirmek İçin 12 Temel Strateji
Kuruluşlar karmaşık teknolojik ortamlarda yol alırken, fikirleri iletme, endişeleri giderme ve anlayışı geliştirme becerisi son derece önemli hale geliyor. Bu yazıda, BT iletişimini iyileştirmek için temel stratejileri ele alıyor ve BT alanındaki ekiplerin etkileşim ve işbirliği yapma biçimini...
Ömrünün Sonuna Gelen Yazılım Nedir?
Yaşam sonu (EoL), bir ürünün yaşam döngüsünde üreticiden artık destek veya güncelleme alamayacağı son noktayı ifade eder. Adından da anlaşılacağı gibi, bir ürün EoL'sine ulaştığında, artık yeni özelliklere, güvenlik güncelleştirmelerine veya müşteri desteğine sahip olmayacağı için modası geçmiş...
Yazılım Güncellemelerinin Önemi
Bilgi teknolojisi ve siber güvenlik alanında , yazılımların düzenli olarak güncellenmesi operasyonel bütünlüğün ve güvenlik duruşunun temel taşıdır. Yazılım güncellemelerinin kritik önemi, yalnızca BT bakımının ötesindedir; günümüzün dijital ekosisteminde stratejik bir zorunluluktur. You must...
Gecikmeli Yama Uygulamanın Riskleri
Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, dijital manzara hızla evriliyor, ancak içinde gizlenen tehditler de öyle. Siber tehditler daha karmaşık ve yaygın hale gelerek her boyuttaki ve sektördeki kuruluşları hedef alıyor. Bu gerçeklik , gecikmeli yama risklerine ilişkin endişelerle düzenli yazılım...
Windows Dosya Sunucusu Yapılandırması
Hangi sektöre hizmet verirseniz verin, işletmeniz çok sayıda dijital belge ve dosyayı yönetir; bunların tümü departmanlar ve konumlar arasında paylaşılmalıdır. Şirketinizin ağı üzerinden dosya paylaşımını kolaylaştırmak için bir Windows dosya sunucusu yapılandırması kurmalı ve bunu işletmenizin...
Yama ve Güncelleme: Temel Farkları Anlamak
Yazılımı geliştirmenin iki temel yolu yamalar ve güncellemelerdir. Bazıları bu terimleri birbirinin yerine kullansa da, bunlar farklı amaçlara hizmet eden farklı süreçlerdir. Yazılım geliştiricileri, yamalar ile güncellemeler arasındaki farkları anlayarak sürümlerinin niteliğini etkili bir...
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,269
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,162
- DevLira
- 15
Android- C# Farm Bot Source
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Not:Kalıcılık açısından "Source" eklentiler kısmındadır.
METİN2 0 DAN HİLE YAPILIŞI ADIM ADIM
Çoğu arkadaşımızın bu konuya merağı oldugunu ve yeterli kaynak bulamadıgını düşündügüm için 0 dan en üst seviyeye kadar bildigim kadarıyla tane tane anlatarak videolar çekeceğim umarım faydalı olur 1. video Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 2. video Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 3. video...
Son düzenleme:
- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
Bu mesajıma kadar olan konular değerlendirildi.
- Konular
- 450
- Çözüm
- 28
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 3,410
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 44,667
- DevLira
- 12
Diablo 4: Gelişmiş Araç İpuçları, Nasıl Bulunur
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Diablo 4'ün geniş dişli ve ilerleme sistemleri ilk bakışta kafa karıştırıcı olabilir, ancak daha gelişmiş ARPG oyuncuları öğelerden ve becerilerden epeyce bilgi eksik olduğunu fark edebilir. Varsayılan olarak, öğe ekleme aralıklarını, beceriler için şanslı...
Diablo 4: Güçlendirin
You must be registered for see element. Diablo 4'teki odak noktanızın çoğu düşmanlarınızı yok etmek olsa da, nasıl hayatta kalacağınızı düşünmek önemlidir. Oyun sonu içeriğinde, iyi bir savunma ile uygun şekilde hazırlanmadığınız takdirde sizi kolayca yok edebilecek çok güçlü düşmanlarla...
Diablo 4: Bariyer Üretimi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Diablo 4'te güçlü bir karakter yaratmanın genellikle gözden kaçan bir kısmı, savunma becerilerinize karar vermektir. Hayatta kalmak oyunun en önemli parçasıdır ve yeni oyuncular savunmalarını desteklemek yerine hasarlarını artırmaya daha fazla...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)