- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu mesajıma kadar olan konular incelendi.
- Konular
- 154
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 808
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8,092
- DevLira
- 142
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s1
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s2
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s3
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Heykel modeli s1
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir heykel modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Heykel modeli s2
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir Melek heykel modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
10 Ad. Yeni Sandık İconu.
Selam. Sizlere kendi kullandığım 10ad. Sandık iconlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım Hoşunuza gider. :) Keyifli Kullanımlar. Not : 2 Sandığın iconunu görsel sınırı olduğu için yükleyemedim. Arşiv içerisinde 10 adet mevcut. Görseller; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye...
Hoşunuza gidecek yeni OX map. :)
Selam. Arşivimde bulundurduğum ox map'ini sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım hoşunuza gider. Keyifli kullanımlar. :) NOT: Bazı ev modellerinde Logo mevcut. İlgili DDS'yi değiştirerek kendi logonuzu veya resminizi ekleyebilirsiniz. Yapamayan olursa Dm'den yada Dc'dan ulaşım sağlayabilir...
Sulu Metin Adası 1x1
Selam. Kendi kullandığım Sulu Metin Adası Map'ımı sizlerle paylaşmak istiyorum. :) Umarım beğenirsiniz. Keyifli kullanımlar. :) OYUN İÇİ GÖRSELLER; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
HARİTACILARA ÖZEL BASİT TABELA
Arkadaşlar Selam. Harita tasarımcılarının işine yaracak kendi yaptığım basit bir obje bırakıyorum. .dds'yi değiştirip istediğiniz görseli ekleyip kullanabilirsiniz.. Rar içerisinde anlatımı mevcuttur. Umarım hoşunuza gider. :) Bilgi Paylaştıkça Güzeldir. Öğeyi görmek için üye...
Karakter sandık iconları
Arkadaşlar selam. Arşivde duruyordu umarım işinize yarar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
ŞEKER TADINDA NPC..
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum, tekrardan paylaşımlara başlama kararı aldım.. Şeker tadında bi npc :) ( Önceden paylaşıldıysa kapatılabilir eski filesimden almıştım. ) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
NPC - BOSS - METİN KORDİNAT AYARI VE SAPMA PAYLARI..
Arkadaşlar herkese selam. Biraz araştırmamın ardından konu başlığında belirttiğim şeylerin ayarını bulamadım. Npc sabitleme gibi konular açılmış ancak sadece sabitlenmesi gösterilmiş.. Bana Sapma paylarıda lazım.. Örn : Map yaptık diyelim, bu mapa metin ekledik.. Ancak metinlerin sabit...
EDİT YAPMA PROGRAMI //
DİĞER GM PROGRAMLARINDAN FARKI HESAP BİLGİLERİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR OLMANIZ. Örn : Hesap şifresi gibi.. Umarım işinize yarar. İyi kullanımlar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Duyuru Panosu
Link elimde olmadığı için Kapatılabilir ancak, Daha güzelleri Gelecek.. :)
Map Tasarımcılarına Yeni Taht Modeli
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir Taht modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Portal Tasarımı
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir Portal modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Map Tasarımcılarına Yeni Köprü Modeli.
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir köprü modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
K ENVANTER TASARIMI
Selam, Arşivimde bulundurduğum çokta hoşuma giden, ancak denemediğim K ENVANTER Tasarımını sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Depo Aç ve Nesne Deposu Buton Tasarımı
Selam, Arşivimde bulundurduğum çokta hoşuma giden, ancak denemediğim Nesne Deposu ve Depo AÇ Tasarımını sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Mazilerin Silahları ve Zırhları Tek Arşivde.
Selam, Arşivimde bulundurduğum mazi silah ve zırh paketimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. İyi Formlar. :) NOT : Forma bakındım ancak paylaşıldığını göremedim. Paylaşıldıysa lütfen raporlayın :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
Son düzenleme:
- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,945
- DevLira
- 234
@Abundantia ya da @Göktuğ U. değerlendirecektir.![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s1
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s2
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Ev modeli s3
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir ev modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Heykel modeli s1
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir heykel modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Heykel modeli s2
Selam. Harita tasarımcılarına özel Yeni bir Melek heykel modeli paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Kullanımlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
10 Ad. Yeni Sandık İconu.
Selam. Sizlere kendi kullandığım 10ad. Sandık iconlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım Hoşunuza gider. :) Keyifli Kullanımlar. Not : 2 Sandığın iconunu görsel sınırı olduğu için yükleyemedim. Arşiv içerisinde 10 adet mevcut. Görseller; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
Hoşunuza gidecek yeni OX map. :)
Selam. Arşivimde bulundurduğum ox map'ini sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım hoşunuza gider. Keyifli kullanımlar. :) NOT: Bazı ev modellerinde Logo mevcut. İlgili DDS'yi değiştirerek kendi logonuzu veya resminizi ekleyebilirsiniz. Yapamayan olursa Dm'den yada Dc'dan ulaşım sağlayabilir...forum.turkmmo.com
![]()
Sulu Metin Adası 1x1
Selam. Kendi kullandığım Sulu Metin Adası Map'ımı sizlerle paylaşmak istiyorum. :) Umarım beğenirsiniz. Keyifli kullanımlar. :) OYUN İÇİ GÖRSELLER; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
HARİTACILARA ÖZEL BASİT TABELA
Arkadaşlar Selam. Harita tasarımcılarının işine yaracak kendi yaptığım basit bir obje bırakıyorum. .dds'yi değiştirip istediğiniz görseli ekleyip kullanabilirsiniz.. Rar içerisinde anlatımı mevcuttur. Umarım hoşunuza gider. :) Bilgi Paylaştıkça Güzeldir. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
Karakter sandık iconları
Arkadaşlar selam. Arşivde duruyordu umarım işinize yarar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
ŞEKER TADINDA NPC..
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum, tekrardan paylaşımlara başlama kararı aldım.. Şeker tadında bi npc :) ( Önceden paylaşıldıysa kapatılabilir eski filesimden almıştım. ) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
NPC - BOSS - METİN KORDİNAT AYARI VE SAPMA PAYLARI..
Arkadaşlar herkese selam. Biraz araştırmamın ardından konu başlığında belirttiğim şeylerin ayarını bulamadım. Npc sabitleme gibi konular açılmış ancak sadece sabitlenmesi gösterilmiş.. Bana Sapma paylarıda lazım.. Örn : Map yaptık diyelim, bu mapa metin ekledik.. Ancak metinlerin sabit...forum.turkmmo.com
![]()
EDİT YAPMA PROGRAMI //
DİĞER GM PROGRAMLARINDAN FARKI HESAP BİLGİLERİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR OLMANIZ. Örn : Hesap şifresi gibi.. Umarım işinize yarar. İyi kullanımlar. :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Duyuru Panosu
Link elimde olmadığı için Kapatılabilir ancak, Daha güzelleri Gelecek.. :)forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Taht Modeli
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir Taht modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Portal Tasarımı
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir Portal modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Map Tasarımcılarına Yeni Köprü Modeli.
Selam, Harita tasarımcılarının işine yarayacak olan yeni bir köprü modeli Paylaşmak istiyorum. Umarım Beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
K ENVANTER TASARIMI
Selam, Arşivimde bulundurduğum çokta hoşuma giden, ancak denemediğim K ENVANTER Tasarımını sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Depo Aç ve Nesne Deposu Buton Tasarımı
Selam, Arşivimde bulundurduğum çokta hoşuma giden, ancak denemediğim Nesne Deposu ve Depo AÇ Tasarımını sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Keyifli Formlar. :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
![]()
Mazilerin Silahları ve Zırhları Tek Arşivde.
Selam, Arşivimde bulundurduğum mazi silah ve zırh paketimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. İyi Formlar. :) NOT : Forma bakındım ancak paylaşıldığını göremedim. Paylaşıldıysa lütfen raporlayın :) GÖRSEL Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
- Konular
- 3,010
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 6,015
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,823
- DevLira
- 121
New Login İnterface
VİDEO / GÖRSEL You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.
- Konular
- 154
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 808
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8,092
- DevLira
- 142
Herkesin Kendi Serveri İçin Hareketli Logosu Olsun. :) (Proje Dosyası İçinde)
Selam, " Arşivimde " duran Logoyu hareketlendirerek her server açan bireyin kendine özel hareketli logosu olmalı düşüncesiyle paylaşım yapmak istedim. Projeye extra efektler ve görseller ekleyerek daha da güzelleştirdiğimi düşünüyorum. NOT : LOGO BANA AİT DEĞİLDİR. ANCAK HAREKETLENDİRMESİ VE...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)