HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Duyguları Harekete Geçirirken Silah Gizleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. /// 1. // Add: #define __EMOTION_HIDE_WEAPON__ oyun/char.cpp /// 1. // Search @ CHARACTER::Initialize memset(&m_tvLastSyncTime, 0, sizeof(m_tvLastSyncTime)); m_iSyncHackCount = 0; // Add below #ifdef __EMOTION_HIDE_WEAPON__ m_pkEmotionEvent =...
Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files
Lafı uzatmak istemiyorum. İyi olduklarım, kötü olduklarım veya iyi, kötü anılarım oldu. Ayrıca takip edenler bilir dosyanın nasıl olduğunu. Bu düzeyde bir dosya kullanmak isteyenin ilgisini çekeceğinden eminim umarım iyi insanların elinde çok daha fazlası olur. Kendinize dikkat edin. Öğeyi...
Dashtrap - Bootstrap 5 Yönetici Kontrol Paneli ve Kullanıcı Arayüzü Kitleri
Dashtrap - Bootstrap 5 Yönetici Kontrol Paneli ve Kullanıcı Arayüzü Kitleri Xeloro , Bootstrap 5, HTML5, CSS3 ve JQuery'yi temel alan en geliştirici dostu ve son derece özelleştirilebilir HTML yönetici kontrol paneli şablonudur. Tamamen duyarlıdır ve geniş bir bileşen, widget ve kullanıcı...
NFT-LEVEL ADMİN ŞABLON
Web uygulamalarınız için sağlam ve sezgisel yönetici kontrol panelleri oluşturmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış güçlü ve yenilikçi bir Bootstrap 5 Laravel Yönetici Şablonu olan Nftmax – Bootstrap 5 laravel Yönetici Şablonları ile tanışın. Nftmax – Bootstrap 5 laravel Yönetici Şablonları...
Fobia - Bootstrap5 Yönetici Şablonu
Fobia - Bootstrap5 Yönetici Şablonu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tanım Fobia yöneticisi Bootstrap 5 çerçevelerini temel almıştır. Güçlü ve geliştirici dostu bir yönetici şablonudur. Renkli, açık ve koyu gösterge tablolarını içerir. En yeni jQuery önyükleme eklentilerini içeren geniş bir...
Luma - Eğitim HTML Öğrenme Yönetim Sistemi
Kurslar ve Öğreticiler, Video Dersler, Öğrenci ve Öğretmen Kontrol Paneli, Müfredat Yönetimi, Kazançlar ve Raporlama, ERP, İK, CMS, Görevler, Projeler, e-Ticaret ve daha fazlasını içeren modern Eğitim Platformları için güzel hazırlanmış bir HTML kullanıcı arayüzü. Öğeyi görmek için üye...
Dasho Bootstrap Yönetici Şablonu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dasho'yla ilgili mi? Dasho, diğer 1000'lerce yönetici kontrol paneli şablonu arasında en kapsamlı Bootstrap 4 Yönetici Şablonu'dur. Tamamen geliştirici merkezli koda sahip, son derece zengin özelliklere sahip sayfalar ve bileşenlerle birlikte gelir. En İyi...
![]()
Dashtrap - Bootstrap 5 Yönetici Kontrol Paneli ve Kullanıcı Arayüzü Kitleri
Dashtrap - Bootstrap 5 Yönetici Kontrol Paneli ve Kullanıcı Arayüzü Kitleri Xeloro , Bootstrap 5, HTML5, CSS3 ve JQuery'yi temel alan en geliştirici dostu ve son derece özelleştirilebilir HTML yönetici kontrol paneli şablonudur. Tamamen duyarlıdır ve geniş bir bileşen, widget ve kullanıcı...forum.turkmmo.com
![]()
NFT-LEVEL ADMİN ŞABLON
Web uygulamalarınız için sağlam ve sezgisel yönetici kontrol panelleri oluşturmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış güçlü ve yenilikçi bir Bootstrap 5 Laravel Yönetici Şablonu olan Nftmax – Bootstrap 5 laravel Yönetici Şablonları ile tanışın. Nftmax – Bootstrap 5 laravel Yönetici Şablonları...forum.turkmmo.com
![]()
Fobia - Bootstrap5 Yönetici Şablonu
Fobia - Bootstrap5 Yönetici Şablonu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tanım Fobia yöneticisi Bootstrap 5 çerçevelerini temel almıştır. Güçlü ve geliştirici dostu bir yönetici şablonudur. Renkli, açık ve koyu gösterge tablolarını içerir. En yeni jQuery önyükleme eklentilerini içeren geniş bir...forum.turkmmo.com
![]()
Luma - Eğitim HTML Öğrenme Yönetim Sistemi
Kurslar ve Öğreticiler, Video Dersler, Öğrenci ve Öğretmen Kontrol Paneli, Müfredat Yönetimi, Kazançlar ve Raporlama, ERP, İK, CMS, Görevler, Projeler, e-Ticaret ve daha fazlasını içeren modern Eğitim Platformları için güzel hazırlanmış bir HTML kullanıcı arayüzü. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
![]()
Dasho Bootstrap Yönetici Şablonu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dasho'yla ilgili mi? Dasho, diğer 1000'lerce yönetici kontrol paneli şablonu arasında en kapsamlı Bootstrap 4 Yönetici Şablonu'dur. Tamamen geliştirici merkezli koda sahip, son derece zengin özelliklere sahip sayfalar ve bileşenlerle birlikte gelir. En İyi...forum.turkmmo.com
![]()
Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files
Lafı uzatmak istemiyorum. İyi olduklarım, kötü olduklarım veya iyi, kötü anılarım oldu. Ayrıca takip edenler bilir dosyanın nasıl olduğunu. Bu düzeyde bir dosya kullanmak isteyenin ilgisini çekeceğinden eminim umarım iyi insanların elinde çok daha fazlası olur. Kendinize dikkat edin. Öğeyi...forum.turkmmo.com
buraya kadar tüm konular değerlendirildi![]()
Duyguları Harekete Geçirirken Silah Gizleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. /// 1. // Add: #define __EMOTION_HIDE_WEAPON__ oyun/char.cpp /// 1. // Search @ CHARACTER::Initialize memset(&m_tvLastSyncTime, 0, sizeof(m_tvLastSyncTime)); m_iSyncHackCount = 0; // Add below #ifdef __EMOTION_HIDE_WEAPON__ m_pkEmotionEvent =...forum.turkmmo.com
The Last of Us Part II İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog iş birliğinde geliştirilen "The Last of Us Part II", 2020 yılında piyasaya sürüldüğünde oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Bu devam oyunu, orijinal oyunun yükselen çıtasını sürdürmekle kalmadı, aynı zamanda...
The Witcher 3: Wild Hunt İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. CD Projekt Red'in epik fantastik RPG oyunu "The Witcher 3: Wild Hunt", piyasaya sürüldüğü zaman büyük bir beğeni ve övgü topladı ve hala birçok oyuncu tarafından unutulmaz bir deneyim olarak kabul ediliyor. Bu oyun, geniş açık dünyası, zengin hikayesi ve derin...
Quantum TabX Pro Tablet İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. "Quantum TabX Pro", tablet dünyasında çığır açan bir cihaz olarak öne çıkıyor. Şık tasarımı, güçlü performansı ve yüksek çözünürlüklü ekranıyla dikkat çeken bu tablet, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Tabletin tasarımı oldukça zarif ve...
WhiteFox Eclipse Mekanik Klavye İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. WhiteFox Eclipse iyi bir mekanik klavyedir , ancak bundan daha fazlası, zamana direnen bir kökene sahiptir. Mekanik klavyeler yaklaşık on yıl önce, Cherry'nin beğenilen tuş anahtarlarının patentlerinin süresinin dolmasından kısa bir süre sonra bir rönesans...
Cyberpunk 2077 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. CD Projekt Red'in uzun süredir beklenen açık dünya RPG oyunu "Cyberpunk 2077", 2020 yılında piyasaya sürüldüğünde büyük bir merak ve heyecan yarattı. Bu oyun, distopik bir gelecekte geçen derinlemesine bir hikayeyi ve geniş bir oynanabilir dünyayı bir araya...
Journey Oyun İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. "Journey", Thatgamecompany tarafından geliştirilen ve 2012 yılında PlayStation platformları için piyasaya sürülen bir macera oyunudur. Oyun, sadece oynanışı ve görselleriyle değil, aynı zamanda derin anlamı ve duygusal etkisiyle de öne çıkıyor. İşte "Journey"...
Quantum TabX Pro Tablet İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. "Quantum TabX Pro", tablet dünyasında çığır açan bir cihaz olarak öne çıkıyor. Şık tasarımı, güçlü performansı ve yüksek çözünürlüklü ekranıyla dikkat çeken bu tablet, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Tabletin tasarımı oldukça zarif ve...
Samsung Slashes, MSI Matches: 49 İnç Oyun Monitörü
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Savaş istasyonunuzun dev boyutlu bir oyun monitöründen daha fazlasına ihtiyacı olmadığı sonucuna vardıysanız, mevcut fırsat ortamını seveceksiniz. Samsung ve MSI'ın da dahil olduğu 49 inç ve hatta daha büyük boyutlardaki canavar ekranlarda son zamanlarda bazı...
Red Dead Redemption 2 İncelemesi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Rockstar Games'in Western temalı açık dünya oyunu "Red Dead Redemption 2", 2018 yılında piyasaya sürüldüğünde büyük bir beğeni ve övgü topladı. Bu oyun, sadece kapsamlı bir açık dünya sunmakla kalmadı, aynı zamanda derin hikayesi, karakter gelişimi ve detaylı...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 1, Misafir: 3)