- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cyberpunk 2077: Archer Quartz “Haydut” Nasıl Alınır
Cyberpunk 2077'deki bu eşsiz turuncu arabaya sahip olmak için Panam veya Rogue'un yanında olun. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Cyberpunk 2077, zorlu çıkışından bu yana birçok düzeltme ve değişiklik aldı. 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty genişletmesi, birçok hayranın oyuna geri dönmesini...
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Bu mesaja kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.![]()
Cyberpunk 2077: Archer Quartz “Haydut” Nasıl Alınır
Cyberpunk 2077'deki bu eşsiz turuncu arabaya sahip olmak için Panam veya Rogue'un yanında olun. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Cyberpunk 2077, zorlu çıkışından bu yana birçok düzeltme ve değişiklik aldı. 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty genişletmesi, birçok hayranın oyuna geri dönmesini...forum.turkmmo.com
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
SEO ve Eski İçerik
Eski içeriği silmek organik arama sıralamaları için iyi mi? Google'ın SearchLiason'ı Danny Sullivan, kısa süre önce Twitter hesabında bu soruyu ele aldı ve eski içeriğin zararlı olmadığını ve muhtemelen yararlı olduğunu Öğeyi görmek için üye olmalısınız.: Google'ın "eski" içeriği beğenmediğini...
SEO: Kanonik Etiketler Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler
Web siteleri bazen iki veya daha fazla URL'de aynı sayfalara sahiptir. Arama motorlarının sıralamalarda hangi sayfaya öncelik vereceğini bilmesi bir ikilem sunar. Kanonik etiketin amacı budur — rel= "kanonik". Google'a, Bing'e ve diğerlerine, etiketleri kopyalardan orijinaline yönlendirerek...
SEO için Okunabilirlik Mitler ve Gerçekler
Metnin "okunabilirliği", netliği ve anlaşılma kolaylığı anlamına gelir. Flesch Kincaid ve Gunning Fog Index gibi araçlar, makalelere, ürün açıklamalarına veya başka herhangi bir pasaja okunabilirlik puanları atayabilir. Yıllardır, arama motoru optimize edicileri içerik okunabilirliğinin...
SEO için Yetim Sayfalar Nasıl Onarılır
Yetim bir sayfanın dahili bağlantısı yoktur. Çoğu arama motoru optimizasyonu aracı, yetim sayfaları kritik bir sorun olarak işaretler, ancak bu o kadar basit değildir. Sayfanın aşağıdakiler gibi meşru bir gerekçesi olabilir: Belirli bir reklam kampanyası sunar. "Kaydolduğunuz için teşekkür...
SEO ve Geçiş Reklamları
Google, "araya giren geçiş reklamlarını", bir web sayfasının tamamını kaplayan ve kullanıcıların içeriği görmesini engelleyen öğeler olarak tanımlar. 2016 yılında Google, kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabileceklerini ve kötü bir kullanıcı deneyimi sağlayabileceklerini belirterek geçiş...
7 Adımda Site İçi Video SEO
1. Alaka düzeyini sağlayın. Bir video, sayfanın amacına katkıda bulunmalıdır. Videoları yalnızca arama motoru optimizasyonu için eklemeyin. Ziyaretçileri ilk sıraya koyun. Alakalı, faydalı videolar etkileşimi artırır ve Google'a olumlu sinyaller gönderir. Tüm SEO'nun temeli olan anahtar kelime...
Görseller Genel SEO'ya Nasıl Yardımcı Olur?
Görselleri arama sıralamaları için optimize etmek kafa karıştırıcı olabilir. Web sitesi sahipleri bana sık sık "Google Görseller'de sıralama yapmakla ilgilenmiyorum" diyor. Ancak avantajlar Google Görseller'in ötesine uzanır. Görseller SEO'ya Nasıl Yardımcı Olur? 1. Organik arama...
Sayfa İçin SEO için 5 Tarayıcı Uzantısı
Tarayıcı uzantıları, arama motoru optimizasyonu için gerekli araçlardır. Zamandan tasarruf etmek ve üretkenliği artırmak için bunları her gün kullanıyorum. Anahtar kelimeler, otorite ve analizler için en sevdiğim Chrome uzantılarını ele aldım. Aşağıdakiler, hataları bulmak, iyileştirme...
SEO: Shopify Sayfalarını Ortaya Çıkarmanın 4 Yolu
Dahili bağlantı, site genelinde bağlantı eşitliğini ileterek ve arama motorlarının (ve insanların) daha derin sayfalara erişmesine yardımcı olarak organik arama sıralamalarını iyileştirmenin en iyi yollarından biridir. Geçen hafta WordPress için dahili bağlantı eklentileri paylaştım. Shopify'da...
Hemen Çıkma Oranları SEO için Ne Anlama Geliyor?
Sayfa içi etkileşim her zaman arama motoru optimizasyonunun bir bileşeni olmamıştır, ancak şimdi öyle. Yavaş ama emin Öğeyi görmek için üye olmalısınız. kullanıcı deneyimini sıralama algoritmasının bir parçası haline getirdi. Google, kullanıcıların bir arama sonucunu tıkladıktan sonra bir...
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Bu mesaja kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.![]()
SEO ve Eski İçerik
Eski içeriği silmek organik arama sıralamaları için iyi mi? Google'ın SearchLiason'ı Danny Sullivan, kısa süre önce Twitter hesabında bu soruyu ele aldı ve eski içeriğin zararlı olmadığını ve muhtemelen yararlı olduğunu Öğeyi görmek için üye olmalısınız.: Google'ın "eski" içeriği beğenmediğini...forum.turkmmo.com
![]()
SEO: Kanonik Etiketler Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler
Web siteleri bazen iki veya daha fazla URL'de aynı sayfalara sahiptir. Arama motorlarının sıralamalarda hangi sayfaya öncelik vereceğini bilmesi bir ikilem sunar. Kanonik etiketin amacı budur — rel= "kanonik". Google'a, Bing'e ve diğerlerine, etiketleri kopyalardan orijinaline yönlendirerek...forum.turkmmo.com
![]()
SEO için Okunabilirlik Mitler ve Gerçekler
Metnin "okunabilirliği", netliği ve anlaşılma kolaylığı anlamına gelir. Flesch Kincaid ve Gunning Fog Index gibi araçlar, makalelere, ürün açıklamalarına veya başka herhangi bir pasaja okunabilirlik puanları atayabilir. Yıllardır, arama motoru optimize edicileri içerik okunabilirliğinin...forum.turkmmo.com
![]()
SEO için Yetim Sayfalar Nasıl Onarılır
Yetim bir sayfanın dahili bağlantısı yoktur. Çoğu arama motoru optimizasyonu aracı, yetim sayfaları kritik bir sorun olarak işaretler, ancak bu o kadar basit değildir. Sayfanın aşağıdakiler gibi meşru bir gerekçesi olabilir: Belirli bir reklam kampanyası sunar. "Kaydolduğunuz için teşekkür...forum.turkmmo.com
![]()
SEO ve Geçiş Reklamları
Google, "araya giren geçiş reklamlarını", bir web sayfasının tamamını kaplayan ve kullanıcıların içeriği görmesini engelleyen öğeler olarak tanımlar. 2016 yılında Google, kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabileceklerini ve kötü bir kullanıcı deneyimi sağlayabileceklerini belirterek geçiş...forum.turkmmo.com
![]()
7 Adımda Site İçi Video SEO
1. Alaka düzeyini sağlayın. Bir video, sayfanın amacına katkıda bulunmalıdır. Videoları yalnızca arama motoru optimizasyonu için eklemeyin. Ziyaretçileri ilk sıraya koyun. Alakalı, faydalı videolar etkileşimi artırır ve Google'a olumlu sinyaller gönderir. Tüm SEO'nun temeli olan anahtar kelime...forum.turkmmo.com
![]()
Görseller Genel SEO'ya Nasıl Yardımcı Olur?
Görselleri arama sıralamaları için optimize etmek kafa karıştırıcı olabilir. Web sitesi sahipleri bana sık sık "Google Görseller'de sıralama yapmakla ilgilenmiyorum" diyor. Ancak avantajlar Google Görseller'in ötesine uzanır. Görseller SEO'ya Nasıl Yardımcı Olur? 1. Organik arama...forum.turkmmo.com
![]()
Sayfa İçin SEO için 5 Tarayıcı Uzantısı
Tarayıcı uzantıları, arama motoru optimizasyonu için gerekli araçlardır. Zamandan tasarruf etmek ve üretkenliği artırmak için bunları her gün kullanıyorum. Anahtar kelimeler, otorite ve analizler için en sevdiğim Chrome uzantılarını ele aldım. Aşağıdakiler, hataları bulmak, iyileştirme...forum.turkmmo.com
![]()
SEO: Shopify Sayfalarını Ortaya Çıkarmanın 4 Yolu
Dahili bağlantı, site genelinde bağlantı eşitliğini ileterek ve arama motorlarının (ve insanların) daha derin sayfalara erişmesine yardımcı olarak organik arama sıralamalarını iyileştirmenin en iyi yollarından biridir. Geçen hafta WordPress için dahili bağlantı eklentileri paylaştım. Shopify'da...forum.turkmmo.com
![]()
Hemen Çıkma Oranları SEO için Ne Anlama Geliyor?
Sayfa içi etkileşim her zaman arama motoru optimizasyonunun bir bileşeni olmamıştır, ancak şimdi öyle. Yavaş ama emin Öğeyi görmek için üye olmalısınız. kullanıcı deneyimini sıralama algoritmasının bir parçası haline getirdi. Google, kullanıcıların bir arama sonucunu tıkladıktan sonra bir...forum.turkmmo.com
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
BizLand - Bootstrap İş Şablonu
You must be registered for see element. BizLand, çok amaçlı, modern ve yaratıcı bir kurumsal ve ajans web sitesi şablonudur. Bootstrap çerçevesinin en son sürümü ve HTML5, CSS3 gibi tüm modern teknolojilerle oluşturulmuştur. Şaşırtıcı ve profesyonel BizLand önyükleme şablonu, kurumsal ve...
Nova - Bootstrap İşletme Web Sitesi Şablonu
You must be registered for see element. Nova, modern, çok amaçlı bir işletme önyükleme şablonudur. Şablon, herhangi bir danışmanlık ajansı, finans, danışman, danışman, işletme ve diğer kurum ve işletmeler için son derece uygundur. Nova size çeşitli olası alanlar, endüstriler ve işletmelerde ve...
Yummy - Bootstrap Restoran Web Sitesi Şablonu
You must be registered for see element. Yummy, Bootstrap çerçevesinin en son sürümüyle oluşturulmuş temiz ve hafif bir restoran web sitesi şablonu. Restoranlar, kafeler, pastaneler, barlar, catering firmaları veya gıda endüstrisinde çalışan herkes için özel olarak tasarlanmıştır ve gıdayla...
HeroBiz - Bootstrap İş Şablonu
You must be registered for see element. HeroBiz modern, temiz ve hafif bir Bootstrap işletme web sitesi şablonudur. Yazılım şirketleri, dijital ajanslar, danışmanlık firmaları, mali müşavirler, muhasebeciler, yatırım firmaları vb. kurumsal ve ajans web siteleri için en uygunudur...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)