HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Toplu Envanter Sistemi
Slot konumlarını kendinize göre ayarlayın. Not: Normal kostüm penceresinin slotları geçerlidir. Slotları pencerelere dağıtabilirsiniz. Kostüm slotun kaç taneyse o kadar slot kullanabilirsin. Slot eklemede normal kostüm slotu eklemeyle aynıdır bir farkı yoktur. You must be registered for see...
Talisman System (Tılsım sistemi)
Daha önce paylaşmış olduğum You must be registered for see element. ne uyumlu tılsım sistemi yazdım onu paylaşıyorum. Not: common/lenht.h ile UserInterface/GameType.h uyumlu olmasına dikkat edin yoksa tılsımı taktığınızda görünmeyebilir. Not2: Tılsımların socket konumlarını düzeltin.(Socket...
Dew System (Şebnem sistemi)
Daha önce paylaşmış olduğum You must be registered for see element. ne uyumlu Şebnem sistemi yazdım onu paylaşıyorum. Not: common/lenht.h ile UserInterface/GameType.h uyumlu olmasına dikkat edin yoksa Şebnemi taktığınızda görünmeyebilir. Not3: Şebnemlerin socket konumlarını düzeltin.(Socket...
Ring System (Yüzük Sistemi)
Daha önce paylaşmış olduğum You must be registered for see element. ne uyumlu Yüzük sistemi yazdım onu paylaşıyorum. Not: common/lenht.h ile UserInterface/GameType.h uyumlu olmasına dikkat edin yoksa Yüzüğü taktığınızda görünmeyebilir. Not2: Yüzüklerin socket konumlarını düzeltin.(Socket...
Acce Bonus Booster System (Kuşak emiş bonusu arttıma sistemi)
Sistemi kodlarken yardımcı olan @KAISER ve @nyami 'ye teşekkürler. You must be registered for see element. Çalışma mantığı; 1)Mevcut seviyeden aşağıya inmez. Örn: Leveli 3 ise 2'ye veya 1'e düşmez. 2)Seviye kademeli olarak artar. Örn: Leveli 1 ise 3.seviye yapılamaz öncelikle 2. sevive...
Son düzenleme:
HighTechIT – Ücretsiz Bootstrap 5 HTML5 BT Çözümleri Web Sitesi Şablonu
HighTechIT, BT çözümleri ve servis sağlayıcı web siteleri için ücretsiz bir web sitesi şablonu. Bu şablon, kahraman başlığı, başlık karuseli, harekete geçirici mesaj düğmeleri, fareyle üzerine gelindiğinde efektler, eğlenceli bilgi sayaçları, referans karuselleri, iletişim formu kullanıcı...
PhotoFolio - Bootstrap Fotoğrafçılık Web Sitesi Şablonu
PhotoFolio, Bootstrap çerçevesiyle oluşturulmuş zarif ve yaratıcı bir Fotoğrafçılık web sitesi şablonu. Fotoğrafçılar, tasarımcılar ve yaratıcı çalışmalarını çevrimiçi paylaşmanın kolay, çekici ve etkili bir yoluna ihtiyaç duyanlar için ideal bir fotoğrafçılık HTML şablonu. PhotoFolio basit ve...
Etki - Bootstrap İşletme Web Sitesi Şablonu
Impact, modern ve benzersiz bir iş ve kurumsal Bootstrap şablonudur. Her türlü işletme, finans, danışmanlık, sigorta, yaratıcı, kurumsal veya küçük işletme için mükemmeldir. Modern çağın talebi göz önüne alınarak inşa edilmiş ve günümüzün en iyi ve trend özellikleri eklenmiştir. Web sitenizin...
Dev. konuları hariç başvurular değerlendirilmiştir.![]()
HighTechIT – Ücretsiz Bootstrap 5 HTML5 BT Çözümleri Web Sitesi Şablonu
HighTechIT, BT çözümleri ve servis sağlayıcı web siteleri için ücretsiz bir web sitesi şablonu. Bu şablon, kahraman başlığı, başlık karuseli, harekete geçirici mesaj düğmeleri, fareyle üzerine gelindiğinde efektler, eğlenceli bilgi sayaçları, referans karuselleri, iletişim formu kullanıcı...forum.turkmmo.com
![]()
PhotoFolio - Bootstrap Fotoğrafçılık Web Sitesi Şablonu
PhotoFolio, Bootstrap çerçevesiyle oluşturulmuş zarif ve yaratıcı bir Fotoğrafçılık web sitesi şablonu. Fotoğrafçılar, tasarımcılar ve yaratıcı çalışmalarını çevrimiçi paylaşmanın kolay, çekici ve etkili bir yoluna ihtiyaç duyanlar için ideal bir fotoğrafçılık HTML şablonu. PhotoFolio basit ve...forum.turkmmo.com
![]()
Etki - Bootstrap İşletme Web Sitesi Şablonu
Impact, modern ve benzersiz bir iş ve kurumsal Bootstrap şablonudur. Her türlü işletme, finans, danışmanlık, sigorta, yaratıcı, kurumsal veya küçük işletme için mükemmeldir. Modern çağın talebi göz önüne alınarak inşa edilmiş ve günümüzün en iyi ve trend özellikleri eklenmiştir. Web sitenizin...forum.turkmmo.com
EA Sports FC 24: Her Pozisyon İçin Yeterince Değerlendirilmeyen Ultimate Team Oyuncuları
EA Sports FC 24'te iyi bir Ultimate Team oluşturmak pahalı olabilir. Darbeyi azaltmak için oyuncular bu küçümsenen oyuncuları kullanmayı düşünmelidir. ÖNE ÇIKANLAR EA Sports FC 24'teki Ultimate Team, diğer oyun modlarına göre daha fazla ilgi görüyor ve oyunculara yeni ödüller ve zorluklar...
EA Sports FC 24: Kariyer Modunun En Değerli 10 Oyuncusu
FC 24'te Kariyer Moduna başlarken bu yıldız oyuncuları takımınıza almayı unutmayın. Tüm EA FC 24 oyuncuları, kariyer modunda bir takım oluşturmak için beklenmedik gelişme veya gizli mücevherler aramaz. En büyük kulüplerin her zaman en iyinin en iyisini araması gerekir. Spora hakim olacak...
EA FC 24: En Hızlı 10 Oyuncu
ÖNE ÇIKANLAR Hızlı oyuncular EA FC 24'te son derece etkilidir; iyi bir hız derecesi bazen bir oyuncunun genel derecelendirmesinden daha önemli olabilir. Jeremie Frimpong, Ousmane Dembele ve Trinity Rodman oyundaki en hızlı oyuncular arasında yer alıyor ve patlayıcı hızlanma ve hız sunuyor...
EA Sports FC 24: Ultimate Team'inizi Geliştirecek En İyi Kadın Oyuncular
EA DC 24'te Ultimate Team'inizi daha iyi hale getirecek en iyi kadın oyunculardan bazılarına bir göz atalım. ÖNE ÇIKANLAR EA FC 24 Ultimate Team'e kadınların eklenmesi, yalnızca istatistiklerin ötesinde oyuncu özelliklerine odaklanarak oynanışı değiştirdi. Lynn Wilms, Georgia Stanway ve...
AirFly Pro Anahtar Sürümü İnceleme
You must be registered for see element. Uzun zamandır kablolu çevre birimleri oyuncusuyum ve oyunun ortasında pillerimin bittiğine güvenmiyorum. Bilgisayarımda hala kablolu klavye ve fare kullanıyorum, ancak geçen yıl hem PC hem de Xbox için kablosuz çeşitleri beni ikna etti. Önümde hareket...
Hyrule Warriors: Age of Calamity İnceleme
Diğerleri gibi ben de Legend of Zelda: Breath of the Wild'a kesinlikle hayran kaldım. Nintendo'nun oyunun başında size tüm araçları vermesi ve Hyrule'u istediğiniz gibi keşfetmenize izin vermesi şaşırtıcıydı, öyle ki isterseniz doğrudan Ganon'a gidip onunla savaşabilirsiniz. Ve Breath Of The...
Morbid: The Seven Acolytes İnceleme
You must be registered for see element. Bunlar iğrenç görünümlü canavarlar ve bazı canavarlar ve patronlar oldukça grafiksel olduğundan oyunun piksel sanat tarzı için müteşekkirim. Ayrıca çok fazla kan ve cesaret var ama sanat tarzı sayesinde bu çok da abartılı değil. İlk boss ile dövüşürken...
ZCrew: The Last Legion İnceleme
You must be registered for see element. ZCrew: The Last Legion, tek oyunculu veya 4 oyuncuya kadar kooperatif olarak oynanabilen izometrik bir hayatta kalma nişancı oyunudur. Bu, Emotion Studios'un ilk oyunudur ve Snail Games tarafından 17 Aralık 2020'de Steam Erken Erişim'de yayınlanan ve bir...
The Dark Eye: Chains of Satinav İnceleme
You must be registered for see element. The Dark Eye: Chains of Satinav, Daedalic Entertainment'ın işaretle ve tıkla macera oyunudur. İlk olarak 2012 yılında PC'de yayınlanan oyun, 27 Ocak 2021'de Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox konsollarında yayınlandı. Xbox sürümünü oynadım ve biraz...
Deleveled Puzzle Platformer İnceleme
You must be registered for see element. Deleveled, ToasterFuel tarafından geliştirilen ve Quantum Astrophysicists Guild tarafından yayınlanan zorlu bir bulmaca platform oyunudur. 10 Eylül 2020'de tüm platformlarda yayınlandı ve bu inceleme PC sürümü temel alınarak yapılacak. Newton'un üçüncü...
Everspace 2 İnceleme
You must be registered for see element. Everspace 2, Rockfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, RPG unsurlarına sahip tek oyunculu bir uzay nişancı oyunudur. 2019'da çok başarılı bir başlangıç yaptıktan sonra hemen atladım, Everspace 2, 18 Ocak 2021'de Steam'de erken erişime çıktı ve...
Castle Kong İnceleme
You must be registered for see element. Castle Kong, bağımsız geliştiriciler Drowning Monkeys Games tarafından hazırlanan retro bir platform oyunudur. Oyunu başlattığınızda Castle Kong'un Donkey Kong ve Donkey Kong Jr. gibi atari klasiklerinden ilham aldığını göreceksiniz. Piksel sanat stili...
Voyage İnceleme
You must be registered for see element. Voyage, Venturous tarafından hazırlanan ve 19 Şubat 2021'de Steam'de yayınlanan sinematik bir macera oyunudur. İki karakter elle boyanmış harika ortamları keşfederken tek başınıza veya bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Eve dönmek için bulmacaları...
Hadean Tactics İnceleme
You must be registered for see element. Hadean Tactics, Emberfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan roguelike bir deste oluşturma oyunudur. 26 Şubat 2021'de Steam'de erken erişime sunuldu ve şu ana kadar oldukça eğlenceli, şimdiden oldukça gösterişli görünüyor. Bu oyunu öne çıkaran en...
Space Otter Charlie İnceleme
You must be registered for see element. Wayward Distractions'dan Space Otter Charlie, yeni bir yuva bulma yolculuğunda adı geçen Charlie'yi takip ediyor. İnsanlar gezegeni çöpe atıp terk ettikten sonra Dünya'da kalan hayvanlar bir araya geliyor. İnsanın çöplerini kullanarak kendi uzay...
Bu mesaja kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.![]()
EA Sports FC 24: Her Pozisyon İçin Yeterince Değerlendirilmeyen Ultimate Team Oyuncuları
EA Sports FC 24'te iyi bir Ultimate Team oluşturmak pahalı olabilir. Darbeyi azaltmak için oyuncular bu küçümsenen oyuncuları kullanmayı düşünmelidir. ÖNE ÇIKANLAR EA Sports FC 24'teki Ultimate Team, diğer oyun modlarına göre daha fazla ilgi görüyor ve oyunculara yeni ödüller ve zorluklar...forum.turkmmo.com
![]()
EA Sports FC 24: Kariyer Modunun En Değerli 10 Oyuncusu
FC 24'te Kariyer Moduna başlarken bu yıldız oyuncuları takımınıza almayı unutmayın. Tüm EA FC 24 oyuncuları, kariyer modunda bir takım oluşturmak için beklenmedik gelişme veya gizli mücevherler aramaz. En büyük kulüplerin her zaman en iyinin en iyisini araması gerekir. Spora hakim olacak...forum.turkmmo.com
![]()
EA FC 24: En Hızlı 10 Oyuncu
ÖNE ÇIKANLAR Hızlı oyuncular EA FC 24'te son derece etkilidir; iyi bir hız derecesi bazen bir oyuncunun genel derecelendirmesinden daha önemli olabilir. Jeremie Frimpong, Ousmane Dembele ve Trinity Rodman oyundaki en hızlı oyuncular arasında yer alıyor ve patlayıcı hızlanma ve hız sunuyor...forum.turkmmo.com
![]()
EA Sports FC 24: Ultimate Team'inizi Geliştirecek En İyi Kadın Oyuncular
EA DC 24'te Ultimate Team'inizi daha iyi hale getirecek en iyi kadın oyunculardan bazılarına bir göz atalım. ÖNE ÇIKANLAR EA FC 24 Ultimate Team'e kadınların eklenmesi, yalnızca istatistiklerin ötesinde oyuncu özelliklerine odaklanarak oynanışı değiştirdi. Lynn Wilms, Georgia Stanway ve...forum.turkmmo.com
![]()
AirFly Pro Anahtar Sürümü İnceleme
You must be registered for see element. Uzun zamandır kablolu çevre birimleri oyuncusuyum ve oyunun ortasında pillerimin bittiğine güvenmiyorum. Bilgisayarımda hala kablolu klavye ve fare kullanıyorum, ancak geçen yıl hem PC hem de Xbox için kablosuz çeşitleri beni ikna etti. Önümde hareket...forum.turkmmo.com
![]()
Hyrule Warriors: Age of Calamity İnceleme
Diğerleri gibi ben de Legend of Zelda: Breath of the Wild'a kesinlikle hayran kaldım. Nintendo'nun oyunun başında size tüm araçları vermesi ve Hyrule'u istediğiniz gibi keşfetmenize izin vermesi şaşırtıcıydı, öyle ki isterseniz doğrudan Ganon'a gidip onunla savaşabilirsiniz. Ve Breath Of The...forum.turkmmo.com
![]()
Morbid: The Seven Acolytes İnceleme
You must be registered for see element. Bunlar iğrenç görünümlü canavarlar ve bazı canavarlar ve patronlar oldukça grafiksel olduğundan oyunun piksel sanat tarzı için müteşekkirim. Ayrıca çok fazla kan ve cesaret var ama sanat tarzı sayesinde bu çok da abartılı değil. İlk boss ile dövüşürken...forum.turkmmo.com
![]()
ZCrew: The Last Legion İnceleme
You must be registered for see element. ZCrew: The Last Legion, tek oyunculu veya 4 oyuncuya kadar kooperatif olarak oynanabilen izometrik bir hayatta kalma nişancı oyunudur. Bu, Emotion Studios'un ilk oyunudur ve Snail Games tarafından 17 Aralık 2020'de Steam Erken Erişim'de yayınlanan ve bir...forum.turkmmo.com
![]()
The Dark Eye: Chains of Satinav İnceleme
You must be registered for see element. The Dark Eye: Chains of Satinav, Daedalic Entertainment'ın işaretle ve tıkla macera oyunudur. İlk olarak 2012 yılında PC'de yayınlanan oyun, 27 Ocak 2021'de Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox konsollarında yayınlandı. Xbox sürümünü oynadım ve biraz...forum.turkmmo.com
![]()
Deleveled Puzzle Platformer İnceleme
You must be registered for see element. Deleveled, ToasterFuel tarafından geliştirilen ve Quantum Astrophysicists Guild tarafından yayınlanan zorlu bir bulmaca platform oyunudur. 10 Eylül 2020'de tüm platformlarda yayınlandı ve bu inceleme PC sürümü temel alınarak yapılacak. Newton'un üçüncü...forum.turkmmo.com
![]()
Everspace 2 İnceleme
You must be registered for see element. Everspace 2, Rockfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, RPG unsurlarına sahip tek oyunculu bir uzay nişancı oyunudur. 2019'da çok başarılı bir başlangıç yaptıktan sonra hemen atladım, Everspace 2, 18 Ocak 2021'de Steam'de erken erişime çıktı ve...forum.turkmmo.com
![]()
Castle Kong İnceleme
You must be registered for see element. Castle Kong, bağımsız geliştiriciler Drowning Monkeys Games tarafından hazırlanan retro bir platform oyunudur. Oyunu başlattığınızda Castle Kong'un Donkey Kong ve Donkey Kong Jr. gibi atari klasiklerinden ilham aldığını göreceksiniz. Piksel sanat stili...forum.turkmmo.com
![]()
Voyage İnceleme
You must be registered for see element. Voyage, Venturous tarafından hazırlanan ve 19 Şubat 2021'de Steam'de yayınlanan sinematik bir macera oyunudur. İki karakter elle boyanmış harika ortamları keşfederken tek başınıza veya bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Eve dönmek için bulmacaları...forum.turkmmo.com
![]()
Hadean Tactics İnceleme
You must be registered for see element. Hadean Tactics, Emberfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan roguelike bir deste oluşturma oyunudur. 26 Şubat 2021'de Steam'de erken erişime sunuldu ve şu ana kadar oldukça eğlenceli, şimdiden oldukça gösterişli görünüyor. Bu oyunu öne çıkaran en...forum.turkmmo.com
![]()
Space Otter Charlie İnceleme
You must be registered for see element. Wayward Distractions'dan Space Otter Charlie, yeni bir yuva bulma yolculuğunda adı geçen Charlie'yi takip ediyor. İnsanlar gezegeni çöpe atıp terk ettikten sonra Dünya'da kalan hayvanlar bir araya geliyor. İnsanın çöplerini kullanarak kendi uzay...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 0, Misafir: 5)