mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Başvuru Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 171K
Bu mesajıma kadar olan konular değerlendirilmiştir.
@Nulled bazı konuların içerikleri çok zayıf. Dünya'yı tasvir ederken 7 kıta ve 5 okyanustan oluşur demek kadar zayıf. Liste konuları açıp oyunlardan sadece bir cümle ile bahsetmek
@oscar61 haber konuları altın konu kapsamına girmemektedir.

Bu mesajıma kadar olan konular değerlendirilmiştir.
@Nulled bazı konuların içerikleri çok zayıf. Dünya'yı tasvir ederken 7 kıta ve 5 okyanustan oluşur demek kadar zayıf. Liste konuları açıp oyunlardan sadece bir cümle ile bahsetmek
@oscar61 haber konuları altın konu kapsamına girmemektedir.
Sayın adminim özgün içerik olduğundan ve konu başlığı odaklı yazdığımdan dolayı kısa ve öz tuttum konuları. Fazla laf kalabalığı yaratıp konu dışına çıkmadım konu içeriklerimde. Çünkü kısa ve net içerikler daha fazla okunuyor, daha hızlı bilgi edindiriyor. Bir sayfa yazıyı bu zamadna artık kimse okumaz ve gereksiz bilgiler içerir. En azından copy-paste veya translate içerikler değil diye düşünüyorum.
Örneğin;
https://forum.turkmmo.com/konu/3848322-minecraftta-ses-sorunlari-ve-cozumleri/Bu konuda ses sorunları hakkında kısaca bahsedip çözüm önerileri sundum. Soruna kısa ve öz şekilde çözüm oluşturdum. Diğer konularımda bu şekilde konu başlığı odaklı kısa ve öz net içeriklerdi. Bu konu içeriklerinin altın konu seçilmemesi üzdü. Uzun zamandır 1.lik ödülü alınamamış ve onun için emek vermiştim. Demek ki imkansızmış :) En azından bir defalık forum içeriğini doldurduk diyelim. Teşekkürler değerli yorumunuz için.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri