HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Naruto - Sasuke - Hinata NPC
Merhaba arkadaşlar forumda gezerken denk geldiğim Kostüm modellerini NPC olarak düzenledim ve efekt ekledim umarım işinize yarar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Auto Patcher Tasarımı
Merhaba arkadaşlar standart metin2 oto pack tasarımına rinamt2 tarzında etkinlik takvimi ve sosyal medya iconları ekledim umarım işinize yarar. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.
The Legend of Zelda: Kayıp Ormandan Nasıl Geçilir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Başlığı ekranın sol alt köşesinde göründüğünde Kayıp Orman'da olduğunuzu anlayacaksınız ve işler ürkütücü hale geliyor. Burada atınızdan inmek isteyebilirsiniz, çünkü Kayıp Orman'da yanlış yönde çok uzağa giderseniz, sis tarafından yutulur ve girişe geri...
Razer Barracuda Pro – Tasarım ve Özellikler
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Razer Barracuda Pro – Tasarım ve Özellikler Razer Barracuda Pro, rekabet ettiği kablosuz oyun kulaklıklarına pek benzemiyor ve bunun nedeni büyük ölçüde Razer'ın onu çift rollü bir kulaklık olarak konumlandırması: oyun ve yaşam tarzı. Sıçrayan renkler veya...
Alienware x14 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alienware x14 - Tasarım ve Özellikler Mass Effect'ten Shepard'ın bir oyun dizüstü bilgisayarı olsaydı, bunun gibi bir şeye benzeyeceğini düşünebilirdik. Alienware tasarımları ile her zaman bilimkurguya meyletmiş olsa da burada bize sadece “Normandiya”yı...
The Legend of Zelda: Nasıl Para Kazanılır (Rupi)
You must be registered for see element. Hebra Kulesi'nin kuzeydoğusundaki Pondo's Lodge'a gidin. Köşkün bacasını yukarıdan görebilirsiniz. Mini oyunu başlatmak için sadece yamaç paraşütü yapın ve Pondo ile konuşun. Amacınız 10 pinin hepsini devirmektir. 10 pini alırsanız sizi 300 Rupi ile...
Resident Evil 6: Başlangıç Kılavuzu
You must be registered for see element. 1. Öncelik - Eşya Düşürme Artışı Eşya Düşürme Artışı, muhtemelen satın almak isteyeceğiniz ilk şeydir. Bu adımın nedeni, öldürülen düşmanlardan toplayabileceğiniz Beceri Puanı miktarını artırmaktır. Her ödül, pop başına 50 Beceri Puanı olsa da...
IPS Topluluk Paketi 4.7.x Sürüm
Sürüm 4.7.0'daki Yenilikler Temel Değişiklikler Tüm platform temel değişiklikleri: Yeni Uyarılar özelliği Forum görünümüne göre akışkan modunda iyileştirmeler hCaptcha, Bize Ulaşın formunda ve misafir gönderilerini kabul ederken kullanılmak üzere yeni bir CAPTCHA seçeneği olarak eklendi...
Animal Crossing: New Horizons Ürün Envanteri Nasıl Genişletilir
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Biraz daha fazla alan için böcekleri ve balıkları cebinizden çıkarmaktan bıktınız mı? Bu sayfa ile Animal Crossing: New Horizons'da envanterinizi nasıl genişleteceğinizi (yani daha büyük cepler elde edin) öğrenin! Yakında eşyalarınızı saklamak için iki katı...
Naruto Kyuubi Pet
Merhaba arkadaşlar Dokuz Kuyruk bossunu Naruto Kostümü renginde boyadım ve turuncu efekt ekledim pet olarak kullanıyorum sizlerde ister Pet ister NPC ister Boss olarak kullanabilirsiniz . Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Obito Uchiha NPC
Merhaba arkadaşlar forumda gezerken denk geldiğim Kostüm modelini NPC olarak düzenledim ve efekt ekledim umarım işinize yarar. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.
Razer Barracuda Pro – Tasarım ve Özellikler
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Razer Barracuda Pro – Tasarım ve Özellikler Razer Barracuda Pro, rekabet ettiği kablosuz oyun kulaklıklarına pek benzemiyor ve bunun nedeni büyük ölçüde Razer'ın onu çift rollü bir kulaklık olarak konumlandırması: oyun ve yaşam tarzı. Sıçrayan renkler veya...
Alienware x14 İnceleme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alienware x14 - Tasarım ve Özellikler Mass Effect'ten Shepard'ın bir oyun dizüstü bilgisayarı olsaydı, bunun gibi bir şeye benzeyeceğini düşünebilirdik. Alienware tasarımları ile her zaman bilimkurguya meyletmiş olsa da burada bize sadece “Normandiya”yı...
Animal Crossing: New Horizons Ürün Envanteri Nasıl Genişletilir
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Biraz daha fazla alan için böcekleri ve balıkları cebinizden çıkarmaktan bıktınız mı? Bu sayfa ile Animal Crossing: New Horizons'da envanterinizi nasıl genişleteceğinizi (yani daha büyük cepler elde edin) öğrenin! Yakında eşyalarınızı saklamak için iki katı...
God of War (2018) Oynamadan Önce Bilmeniz Gerekenler
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kratos'un bu sefer yeni bir silahı da var, Leviathan Baltası. Blades of Chaos gibi olmayabilir, ancak çeşitli şekillerde kullanılabilir: hafif ve ağır saldırılar ve kombolar yapmak, belirli nesneleri dondurmak ve size geri çağrılabilecek düşmanlara ve...
Risk of Rain 2: Karakterlerin Kilidi Nasıl Açılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Şu anda Risk of Rain 2'nin Erken Erişim versiyonunda 9 karakter (sisteme bağlı olarak değişir) veya Hayatta Kalanlar var. Commando ile biraz zaman geçirdikten sonra, mevcut diğer karakterlerin kilidini açabileceksiniz. Karakterler (Hayatta Kalanlar)...
Risk of Rain 2: N'Kuhana Sunağı Nasıl Bulunur?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Risk of Rain 2'de ay madeni paralarınız ve gizli Newt Altarlarınız ile birlikte daha da karanlık bir sır var, N'Kuhana Sunağı. Bulunduğunda, bu sunak size Her Concepts mücadelesi ve N'Kuhana'nın Görüşü eşyası verecek. Bu öğenin...
Fire Emblem Warriors: Keşif Rehberi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Keşif Rehberi Fire Emblem: Three Houses'u oynayanlar, karakterleri çay içmeye davet etmeye benzer keşif gezileri bulacaklar. 5. bölümde açılan keşif gezileri, işe aldığınız tüm birimlerle paylaşabileceğiniz özel etkinliklerdir. Bir karakteri onlarla C...
Fire Emblem Warriors: Oyun Sonrası ve Yeni Oyun Kılavuzu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. New Game Plus'a Neler Aktarılıyor? Son savaşı tamamladıktan ve ilerlemenizi kaydettikten sonra başlık ekranına geri döneceksiniz. Başlık ekranı, seçtiğiniz hikayeye bağlı olarak artık taşa gömülü yeni bir silahla güncellenecek. Yeni bir hikaye başlatmak...
Chrono Cross: Komut Menüsü
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Komut Menüsü Karakterlerinizin savaş sırasında kullanabilecekleri dört komut vardır: Saldırı, Elementler, Savunma ve Kaçış. Mevcut seçeneklerin her biri için daha ayrıntılı bir açıklama aşağıda bulunabilir. Saldırı Saldırı'yı seçtiğinizde, kullanmak...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 0, Misafir: 5)