HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konular değerlendirildi.
Diablo Immortal'da Nasıl Hızlı Seyahat Edilir
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Diablo Immortal'da Nasıl Hızlı Seyahat Edilir Video oyunlarında geniş alanlarda hareket etmek genellikle yavaş ve sıkıcı olabilir. Dünyalar sürekli büyürken, bir yerden başka bir yere giderken ekspres şeritte keskin bir düşüş yaşandı. Bu yüzden hepimiz hızlı...
Diablo Immortal Mikro İşlemleri Kılavuzu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Diablo Immortal Mikro İşlemleri Kılavuzu Diablo Immortal, mikro dönüşümler için epeyce farklı alanlara sahiptir. Günümüzdeki diğer birçok oyun gibi, ilerledikçe size çeşitli ödüller veren bir savaş bileti satın alabilirsiniz. Oyunun ilk sezonunda, Empowered...
Kendi Altyapımızı Oluşturalım. RTFI Devlog Serisi...
Selamlar TurkMMO Halkı Direkt lafa giriyorum, takip edenler biliyordur. Metin2 alanında "kendimce" öğretici videolar çekiyorum. Hobi olarak uğraştığım RTFI Client-Server Projesi ile ilgili son video serisinde elle tutulacak kayıtlar aldım. Her videonun süresi uzun olduğundan ve genel olarak...
sağlam paylaşım altın hakediyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 0, Misafir: 5)