- Konular
- 134
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 3mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 6,747
- DevLira
- -6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Alperen Sönmezden Denenmiş Sorunsuz&Hatasız 65-250/1-120/55-120/Saltanat Tipi Files
Merhaba arkadaşlar fileslerimi bugüne dek paylaşmadım sebebi ise biraz uğraş gerektiriyor yüklemek yorumlarla uğraşmak vs okulum olduğu için pek uğraşmıyorum başlıkta belirttim yukarıdaki tüm tiplerde denendi filesim max 600 online gördü min 170 online ile saltanat tipinde gördü tüm türlerin alt...
Alperen Sönmez den Renkli Metalik Efektli Çelikler 1*1 Rina Zırhları
Herkese Selamlar Arkadaşlar Herkesin Aradığı Orjinal 1*1 Rina Zırhlarını Paylaşacağım Bir Teşekkür Yeterli Olur :) Şimdiden İyi Kullanımlar Herşey Hazırdır Uğraşmadan Kopyala Yapıştır Yaparak Yapabilirsiniz. Not: Parlamalar ve Silahlar Eklenecektir Takipte Kalmayı Unutmayın...
Oyun İçi Nesne Market Sistemi #Alperen Sönmez
Merhabalar uzatmaya gerek yok lucas2 benzeri bir nesne market sistemi sadece src eklentilerini kurup oyundan görüntü almak için kurdum sistem benim değil bu sebebden bana soru SORMAYINIZ cevaplayamam. For vereceğim kişi kendini biliyor saltanatcı :) Hayırlı sabahlar Not : Render target...
Oyun İçi Ban Sistemi
Merhaba arkadaşlar oyun içinde kolayca yasaklama işlemi yapabileceğiniz bir sistem saat şeklinde ban atılır saati geçtikten sonra otomatik ban açılır. Hayırlı Kullanımlar
Uzak Market > Nesne Market #minigui Basit Göz Boyamalık Nesne Market Alperen Sönmez
Merhaba arkadaşlar ben Alperen Sönmez. Bugün sizlere ortalıkta ben nesne market yaptım oyun içi nesne market "yazdım" diyen 2 3 arkadaşa ithafen ve basit bir şekilde küçük bir gui ile oyuncuların gözünü boyamak için ekleyip kullanabileceğiniz AMACINA yönelik başarılı olan bir eklenti(Gui)...
Alperen Sönmez 19'lu Efekt Verme Sistemi (Developed)
Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 19 lu geliştirilmiş efekt sistemini sizle paylaşıyorum. Çoğu forumda bu işle uğraşan arkadaşlar için kolay ama yapamayan arkadaşları da düşünmek gerek kimse buralara %100 bilgi ile gelmedi. Whisy efekt sisteminin geliştirilmiş halidir onada burdan...
Adeta sırlar odasından çıkmış eklenti > Oyun İçi Gr2 Animasyonlu Kanat Haraket Ettir- Alperen Sönmez
Merhaba arkadaşlar 3 4 ay ara vermiştim bilgisayarım arızalı paylaşma fırsatı bulamadım 3 4 ayda dolar gibi yükselmiş aslında ortalıktaki paylaşılan fileslerde ekli ama söken olmamış bir başka forumda da sene 2019 da paylaşılmış ama kanat vb ( kuşak için) eklentili hali yok yüzsüzleşip 1000 tl...
Metin ve Karakterlerin Canını Gösterme Sistemi (Target Decimal HP System) Görüntü Hatası Fix #Alperen Sönmez
Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bir görüntü hatasının fixidir paylaşılan astra filesten söktüm soru cevaptaki bir arkadaşın sorunuda buydu ondan sonra gelip bunu arayan çok oldu tek tek atmak yerine konu hazırlayayım dedim farklı kişilerde farklı şekilde ekli olduğu için en iyisi...
Alperen Sönmez den SaltanatMt2 1-1 Orak Model(26.04.2019 Güncellendi)
Selamlar Arkadaşlar Gene Emek Kokan Bir Paylaşım (indiren Dds den anlar ) NOT: Elimde Kuşaklı files olmadığı için büyüklüğünü küçüklüğünü göz kararı yaptım ekleyen olursa küçültüp yada büyültüp tekrar konuya dahil ederim. Bir Teşekkür Yeterlidir Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Güncelleme=>>...
5 Karakter Kostüm Set [Wolfman]
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır paylaşım yapmıyordum paylaşıldımı bilmiyorum unpack arşivimde bulunan bir modeldi geçen senenin sanırsam. Modeli yapan arkadaş Dane onada burdan teşekkürler iyi kullanımlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek...
Saltanat Metin2 Kılıç Çevirme Menzil Düzenlemesi
Selamlar Bir arkadaşım istedi daha önce kimse yapıp paylaşmamış dediğine göre saltanatta da varmış yapıp paylaşmak istedim. İyi kullanımlar bir teşekkür yeterlidir. Verdiğim dosyalardaki menzil seviyesi eski ve yeni olarak; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ne olduğunu anlamayanlar için...
Alperen Sönmez den Yeni Bir Map BUZ DİYARI (1*1 Rina)
Selamlar arkadaşlar Kasılma mapı olarak kullanabileceğiniz güzel bir map olduğunu düşünüyorum Bir Teşekkür Yeterli :) Hayırlı Kullanımlar :) *2020* Linkler Güncellenmiştir Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 144
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,669
- Altın Konu
- 36
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 438
- DevLira
- 15
Yeni Farm Map - İftara Özel
Selamlar dostlar öncelikle hayırlı ramazanlar. tutanlar, tutmayanlar hepimiz iftarımızı yaptık. Kimisi ağzında sigara göbüşün'de çay Ellerinde telefon yada bilgisayar başında forum keyfi yapıyor. Evet şimdi çaylarınız yavaştan bitmek üzere hemen doldurun gelin ama şeker atmayın bu konu çayı...
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,363
- DevLira
- 74
Bu mesajıma kadar olan konular değerlendirilmiştir. @*Alperen Sönmez* malesef eski konuları değerlendirmeye dahil edemiyoruz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)