- Konular
- 3,801
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,606
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 444
- MmoLira
- -2,369
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son konular incelenmiştir.
- Konular
- 1,033
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,970
- Altın Konu
- 343
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 287
- MmoLira
- 3,408
- DevLira
- 12
Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Başkanlığı,GÖKTÜRK Yedek Uydu Projesi için SSB ile Anlaştı
GÖKTÜRK Yedek Keşif Gözetleme Uydu Sistemi Geliştirme Projesi, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii arasında imzalandı. Proje, GÖKTÜRK-1 Uydu Sistemi'nin hizmet ömrü sona erdikten sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yüksek çözünürlüklü elektro-optik uydu görüntüsü...
Marvel Future Revolution
Netmarble, popüler çizgi romanlara dayalı ilk açık dünya aksiyon RPG mobil oyunu olan Marvel Future Revolution'ı yumuşak bir şekilde piyasaya sürdü . Marvel Future Revolution, gizemli bir kozmik gücün gerçeklikler arasındaki engelleri yıktığını gören ve birden fazla alternatif Dünya'nın...
En Yaygın 10 Bilgisayar Sorunu ve Çözümü..
Yazılım veya donanımdaki bazı küçük arızalar nedeniyle yaygın bilgisayar sorunları ortaya çıkar. Çözümlerinin uygulanması genellikle kolaydır. Kabul edin, bir PC kullanırken günlük hayatımızda hepimiz bunlarla karşılaşıyoruz. Panik olmayın. Bugünün makalesinde, en yaygın 10 PC sorununu ve...
Windows 10 Resmi Olarak Ekim 2025'te Tamamlanıyor
Microsoft, Windows 10 desteğinin 10 yıl sonra sona ereceğini onayladı.. Microsoft'un bir sonraki adımı paylaşmak için tam zamanında Windows 10'un ömrünün sona erdiğini duyurması sürpriz olmamalı. Microsoft, 14 Ekim 2025'te Windows 10 Home ve Pro desteğini durdurmayı planladığını resmen...
Aygıt Yöneticisi'ndeki Kod 10 Hatasının Çözüm Yolları..
Code 10 hatası, birkaç Aygıt Yöneticisi hata kodundan biridir.Zaman Oluşturulan Aygıt Yöneticisi başlayamaz donanım aygıtı, genellikle eski veya bozuk yol açtığı bir durum sürücüleri . Sürücü, Aygıt Yöneticisi'nin anlamadığı bir hata oluşturursa, aygıt ayrıca Kod 10 hatası alabilir. Başka bir...
Aygıt Yöneticisi Hata Kodları..
Aygıt yöneticisinde bildirilen hata kodlarının tam listesi Aygıt Yöneticisi hata kodları, Windows'un bir donanımparçasıyla ne tür bir sorun yaşadığını belirlemenize yardımcı olan, bir hata mesajının eşlik ettiği sayısal kodlardır.. Hata Kodları Nelerdir? Bazen donanım hata kodları olarak da...
Smiley Tag Gifleri
Merhabalar. Smiley Tag giflerini paylaşmak istedim.Yanlış katagoride açmışsam lütfen doğru yere taşırsanız sevinirim. Gifler boyutu : 150x25 veya 160x25 boyutlarındadır.
Euro Truck Simulator 2'nin 1.41 Güncellemesi Geldi..
Euro Truck Simulator 2'nin resmi çok oyunculu modu ücretsiz 1.41 güncellemesinde yayında Sanal kamyonculuk hayranları, TruckersMP modu sayesinde SCS Software'in kamyon sims'lerini yıllardır çevrimiçi olarak oynayabiliyor olsa da, bugüne kadar vanilya American Truck Simulator ve Euro Truck...
Ümit Besen kimdir?
Ad Soyad: Ümit Besen Doğum Tarihi: 14 Ekim 1956 Nereli: Osmaniye Meslekler: Müzisyen, Ses Sanatçısı Ölüm Tarihi: -- Ümit Besen, 14 Ekim 1956’da Osmaniye’de doğdu. Beş çocuklu Besen ailesinin en küçüğü olan Ümit Besen’in çocukluğu dedesinin udundan dinlediği namelerle geçti. Babası Fikret...
Türkiye'nin Bayraktar Akıncı Savaş Uçağı 13 saat Havada Kaldı.
Türkiye'nin Bayraktar Akıncı Muharebe Hava Aracı (UCAV) Cumartesi günü 30.000 fit irtifaya uçtu, 13 saat 24 dakika havada kaldı ve toplam 1.360 kilogram (2,998 pound) yük taşıdı. Türkiye Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde yürütülen bir proje kapsamında savunma firması Baykar tarafından...
Dota 2 Online,2021 Yılı İçersinde Yaptığı Bütün Güncellemeleri
6 TEMMUZ 2021 Dota 2 Güncellemesi - 6 Temmuz 2021 İstemci performansları yapıldı. Team Mystery artık spor kulübünde gümüş ve altın sahiplerine sahip. Taraftar kulübüne Team Unknown ekleniyor...
iPhone'unuzdaki Wi-Fi Bağlantı Noktasında Sorun Giderme..
Çoğunlukla, iPhone'unuzu bir mobil erişim noktasına dönüştürmek, yalnızca bu seçeneği Ayarlar uygulamasında etkinleştirmenizi gerektirdiğinden, anında ve sorunsuz bir işlemdir. Ancak, hepimiz telefonlarımızla ilgili sorunlar yaşadık, ya diğer cihazları bağlamayı reddettik ya da bir Wi-Fi ağını...
MySQL,MySQLi Veritabanı Bağlantı Hatası ve Php sürümünün önemi..!!!
Merhaba Arkadaşlar,konuma hoş geldiniz. TürkMMO da araştırdım lakin paylaşılmadığı kanısına vardım ve paylaşmaya karar verdim. Php sürümün 7.3 diyelim,phpmyadmin den sitenize tablo oluşturuyorsun , veritabanıza bağlanmıyor,niye bağlatı kuramadım acaba ? diye şaşkınsın.. ''Herşeyi doğru yaptığım...
Güneydoğu Asya, rekor COVID-19 dalgalanmaları arasında Delta varyantını içermek için mücadele ediyor..
Güneydoğu Asya, rekor COVID-19 dalgalanmaları arasında Delta varyantını yenmek için mücadele ediyor.. Geçen yıl koronavirüs pandemisi patlak verdiğinde en kötüsünden kurtulan Güneydoğu Asya, şimdi ölüm ve vakalarda rekor artışlar yaşarken, aşı eksiklikleri ve son derece bulaşıcı varyantlar...
Mercedes-benz Arocs
Mercedes-benz Arocs 250 tona varan Arocs, ağır hizmet taşımacılığı sektöründe konfor, araç performansı ve esneklik açısından standartları belirliyor. İlk bakışta, her yolculukta ve molalarda. 250 tona kadar olan Arocs, karayolu ağlarımızın uzunluğu ve genişliği boyunca ağır nakliye için...
Virtual tuning
TürkMMO Logo Çalışmalarım-4
TürkMMO Logo Çalışmalarımın bu sonuncusu,psd ile beraber paylaşıyorum..
TürkMMO Logo Çalışmalarım-3
TürkMMO Logo Çalışmalarıma devam..Psd leri de veriyorum..Saygılar..
TürkMMO Logo Çalışmalarım-1
Merhaba Arkadaşlar; Boş durmayayım diyerek logo çalışması yaptım.Psd lerini de veriyorum..İşine yarayan alsın..
internet güvenliği
İnternet güvenliği, internet üzerinden iletişimin güvence altına alınmasını ifade eder. Aşağıdakiler gibi belirli güvenlik protokollerini içerir: İnternet Güvenlik Protokolü (IPSec) Güvenli Yuva Katmanı (SSL) İnternet Güvenlik Protokolü (IPSec) İnternet Mühendisliği Görev Gücü (IETF)...
En yaygın WordPress hataları nasıl düzeltilir?
WordPress Web sitenizde bir sorun yaşadığınızda ,bir çözüm ararken birkaç popüler hataların nasıl çözüleceğini dair bilgiler paylaşacağım. 1. Bir şeyler yanlışsa ve sunucu sorunu tanımlayamıyorsa Dahili Sunucu Hatası görünebilir. Bu durumda şunları yapabilirsiniz: Bozuk .htaccess dosyasını...
WordPress'te Hata Mesajı Nasıl Görüntülenir..? WordPress Hatalarını Hızlı ve Kolayca Ayıklayın..
Beyaz Ekran gibi en yaygın WordPress hataları için, kendinize yeterince güveniyorsanız , düzeltmek için bir WordPress geliştiricisinin yardımına ihtiyacınız olmayabilir . YouTube ve Google'dan ücretsiz olarak alabileceğiniz basit WordPress ipuçlarını kullanarak en yaygın WordPress hatalarını...
Metin2 PvP Serverler için Logo ve loading resmi bedava indir...
Merhaba Arkadaşlar; Paylaştığım logo ve loading resmi hiç bir serverde yüklü değildir kendim yaptım,TÜRKMMO farkıyla ilk buradan sizlerle paylaşıyorum güle güle kullanınız.İndirenler teşekkür etmenize gerek yok..Nokta koysanız yeter.. Not:Logonun psd si ve 1980*1020 loading resmi rarda dır.
Cengiz Kurtoğlu Slow Fantezi Sanatçısı...
Türkiye de en çok sevilen sanatçımız Cengiz Kurtoğlu'nun hakında kısaca bilgi verelim.. 61 yaşında olan Cengiz Kurtoğlu, 5 Mayıs 1959 tarihinde Artvin’in Arhavi beldesinde dünyaya gelmiştir. Karadenizli olan Cengiz Kurtoğlu, öğrenim yaşamını Artvin`de bitirdi. Memleketinde bulunan çay...
LİNEAGE II 14 Temmuz 2021 Çarşamba Güncelleme duyurusu yaptı..
LİNEAGE II 'oyun sunucuları 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 04:00 PDT / 06:00 CDT / 07:00 EDT / 13:00 GMT+2'de bakım nedeniyle kapalı kalıp, yaklaşık 2 saat 45 dakika boyunca bakım ve güncelleme yapılmıştır. Bu bakım ile gelen güncellemeler: Rutin sunucu güncellemeleri ve değişiklikleri...
Yeni 2021 BMW M4
BMW M4 Tıpkı yeni M3 gibi, yeni BMW M4 Competition da 503bhp 3.0 litrelik sıralı,altı silindirli ve isteğe bağlı dört tekerlek çekişli olabilmektedir. Dört kapılı kardeşi gibi, M4 Coupe de BMW'nin X3 M ve X4 M performans SUV'lerinde zaten bulunan tamamen yeni çift turboşarjlı 3.0 litrelik...
Android'de Fotoğraflarınızı Ücretsiz ,Otomatik Olarak Yedekleyecek 5 Uygulama.
Gelişmiş teknoloji ve daha iyi Android akıllı telefonlarla, fotoğraflarınızı ve videolarınızı depolamak için kullanabileceğiniz çok daha fazla alan var. Ne yazık ki, güvenliği sağlamak için yalnızca Android telefonunuza güvenemezsiniz. Her şeyden önce, cihazınızda alan sınırlıdır. Zaman geçtikçe...
Doga Resimleri-06
Doga Resimleri-05
Doga Resimleri-04
Doga Resimleri-03
Doga Resimleri-02
Doga Resimleri-01
Dev paylaşım,Adobe Photoshop kullananlar için Layer Styles pack arşimi paylaşıyorum..bedava indir.
Adobe Photoshop style paketini paylaşmaya karar verdim.Yazdığınız yazıları güzelleştirmek için style kullanırız.Güzel yazı yazmak dileği ile iyi kullanımlar. Not: Hepsini yüklemeyin proğramı ağırlaştırır..Az az yükleyin size uygun olanları seçersiniz.. Bir kaçının resmini atabildim...
Metin2 PvP Serverler İçin Loading Resimleri 1920*1080 Free İndir..
Merhaba Arkadaşlar, Arşivimden 2 adet resim daha paylaşıyorum.. Hiç bir serverde yüklü değildir.1920*1080 boyurlarında net görüntülerdir. TÜRKMMO paylaşımcı ekibi olarak paylaşımlara devam edeceğiz inş.. Güle güle kullanın..CevoTurk Desing
Metin2 PvP Serverler Tanıtım Php Scripti Full free indir..
Merhaba Arkadaşlar, Bomba bibi paylaşıma devam ediyoruz.Piyasada en gelişmiş hata vermeyen kendi kullandığım Metin2 pvp server tanıtım scriptini paylaşacağım. Piyasadan almış olsanız 500 tl civarlarındadır ve ben size TÜRKMMO farkıyla bedava vereceğim. Hostunuza attıktan sonra veritabanı...
Metin2 PvP Serverler için Patcher teması..Cevoturk Desing farkıyla.
Merhaba Arkadaşlar, Genellikle pvp serverlerin kullandığı patchere tema oluşturdum.Bu tema hiç bir serverde yüklü değildir.Bende bulunan patcher dosyalarında virus total virüs algıladığı için dosyalarla değilde sadece jpg leri veriyorum.Siz bu resimleri vereceğim adresten indirin ve...
Metin2 Pvp serverleriniz için Select Ekran Resimleri..1920*1080 HD İndirin kulanın..
Selemün Aleyküm Kısa bir aradan sonra paylaşımlara devam ediyoruz.Metin2 oyun için select ekran ekran resimlerini paylaşıyorum.Kendi pc de kurulu metin2 oyununda deneyerek yaptım..Karekterin ayak basımlarına göre sahneyi ortaladım.İndirin güle güle kullanın TurkMMO aracılığı ile sizlere hediyemdir.
M2 Server oyun içi Login ekranı resmi 1920*1080 hd.CevoTurk Desing Sunar.
Merhabalar..Metin2 server için 1920-1080 ebatlarında login resmi paylaşıyorum.. Bilgisayarımda kurulu olan M2 ye atarak denedim gayette şık görünüyor. Hiç bir serverde yüklü değildir. Hayırlı olsun.. Serverinin ismini logonun üstüne yaz kullan..
Pvp Server Açacaklar Alın size Hediyem..filesinize yerleştirin..Loading Resmi1920*1080 Hd
Merhaba Arkadaşlar , CevoTürk Desing farkıyla bu sefer paylaşımım oyun içi loading resmidir.Boyutu 1920*1080 dir.Logonuzu koyun güle güle kullanın..
Metin2 Pvp Serverler için Reklam Kapak resim..Psd içinde..bu resim hiç kullanılmadı.
Forumun güzel insanları,paylaşımlara devam,durmak yok.. Başlıkta belirttiğim gibi hiç bir yerde kullanılmadı yeni yaptım arşivimdeydi.. Arşivi açma zamanı geldi..tektek paylaşacağım..server açacaklar a bedava kapak.. İndirenler sizlerden zorlada teşekkür etmenizi beklemiyorum ve nokta koysanız...
Metin2 Pvp Serverler İçin Reklam Kapak Tasarımı Psd si ile Beraber..
Merhaba arkadaşlar. Bomba gibi paylaşımlarım olacak,İlerleyen süreçte sizlere çok damar paylaşımlar yapacağım. Server sahipleri takip etsin beni,Türkmmo üyelerine hediyem olsun.Paylaşımlarımım Türkiye'de eşi benzeri olmayacak tarzdadır ve psd leri ile size ikramda bulunacağım...
Son düzenleme:
- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
Pokemon Kanat Efekti
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İNDİR: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. VT: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
HTML Öğrenmenin Püf Noktaları
HTML ve CSS’e yeni başlayanların en büyük sorunu nereden başlayacağını bilmemeleridir. Aslında düşünüldüğünde dipsiz bir kuyu gibi… HTML taglar, CSS taglar, metalar, script dosyaları, jQuery ve daha fazlası oldukça kafa karıştırıcı. Belki bu okuduğunuz konuda size HTML ve CSS öğretemeyiz ama en...
HTML ve CSS’in Mantığını Kavrayın!
Eğer giriş seviyesinde ingilizce bilgisine sahipseniz, işte size HTML ve CSS’e giriş için büyük bir fırsat. Sadece basit ingilizceniz ile HTML ve CSS’in mantığını kolayca kavrayabilirsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. HTML ve CSS’in mantığını basitçe anlamanız için uygulamalı olarak...
Sitenizi Analiz Ettiniz mi?
Sitenizde yapacağınız küçük incelemeler ve analizler sitenizi daha iyi geliştirmenize yardımcı olur. Bu tarz küçük analizler yapmak için çok farklı online siteler mevcut. Bir çok online teste tabii tutmanız farklı farklı bakış açılarını incelemenize, olan problemlere mudahale etmenize yardımcı...
Pixabay Ücretsiz Resimler
Pixabay kullanıcılar tarafından sunulan resimleri ücretsiz olarak yine kullanıcılara sunan bir servis, üzerinde ücretli olduğu kadar bir çok ücretsiz kaynak bulunuyor. En güzel tarafı ise kimi resimlerde yüksek DPi görseller bulabiliyorsunuz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Herkesbilir ki...
Photoshop Nezaket Kuralları
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hepimiz photoshop kullanıyoruz. Kendimizce belli kuralar oluşturup dosyalarımızı düzenleyip, arşivleme yöntemleri geliştiriyoruz. Hatta bir çok hata yaptığımız bile oluyor. Örneğin, eski tasarımın üzerine aynı isimde yeni bir tasarım dosyası kaydetmek gibi yada...
WordPress URL Çalışması
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. WordPressde konuların sonuna .html eklemeyi eminiz ki wordpress kurup kullanan bir çok webmaster arıyordur, bununla ilgili bir çok eklentiyi gezerken aslında çok basit bir şekilde kalıcı bağlantılar bölümünden yapıldığını öğrenince oldukça şaşırdık ve...
En Kullanışlı 9 Photoshop kısayolu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Adobe Photoshop, günümüzün en popüler profesyonel grafik tasarım programları içerisinde ilk sıralarda yer almaktadır. Photoshop’u kullanırken hız kazanmak için kısayol tuşlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun için sizlere kullanışlı olabilecek 9 Photoshop...
HD Wallpaper Siteleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Aşağıdaki siteler en çok ziyaret edilen ve HD Wallpaper sunumu yapan siteler. Bilgisayarınıza 1024x768px boyutundan 2880x1800px boyutuna kadar bir çok çözünürlükte wallpaper indirip kullanabilirsiniz Ayrıca yüksek çözünürlükteki wallpaperları tasarımlarınızda...
Adobe CC 2018 Ücretsiz İndirme Link
Adobe CC 2018 biz tasarımcıların hayatına bir çok yenilik ve kullanım kolaylığı kattı. Fakat hala Adobe programını bilgisayarımıza kurarken bir çok sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle de Adobe Creative Cloud 2018 ile programları bilgisayarımıza kurmaya çalışırken bir çok hata alıyoruz ve kurulumumuz...
Sublime Text Kod Editörü
Bir çok editör var site oluşturabileceğiniz Dreamweaver bunların başında geliyor. Fakat ücretli olarak sunulması her zaman ayrı bir problem. Ücretsizleri ise kullanmak bazen tam bir işgence… Bu gibi durumlarda kullanabileceğiniz ücretsiz alternatiflar aramanız gerekiyor. Geçenlerde kullandığım...
- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
Uyarlanabilir Web Tasarım
Web geliştiriciler, şirketlerin online varlıklarını sürelikli geliştirmenin ve mükemmelleştirmenin yollarını arıyor. Son bir kaç yıldır, internet dünyasında büyük değişiklikler olmakta acaba bu bir dalgalanma mı, yoksa son zamanlarda sıkça duymaya başladığımız uyarlanabilir (responsive)...
Moda, Renk ve Web Tasarım
Biz web tasarımcılar her ne kadar bol ve rahat kıyafetlerimizle moda ile hiç alakamız yok gibi görünsekte, bir çoğumuzun renkler hakkında en az modacılar kadar bilgisahibi. Renk ve moda aslında birbirini tamamlayan 2 farklı anlam… Günümüzde artık herşey çok hızlı değişiyor. İlham aldığımız...
İyi Bir Web Sitesi için 6 Öneri
Web teknolojileri devamlı değişse de ziyaretçileri etkileşimi açısından uymanız gereken bir çok kurallar vardır. Birlikte uzun bir liste çıkartabiliriz ama en azından en az dikkat edilen 6 temel öneriyi nedenleriyle birlikte inceleyeceğiz. 1. Sayfa içinde açılan sayfalardan kaçının. Son...
Google Adsense Taktikleri
Kişisel blog ve haber sitelerinin en büyük gelir kaynağı adsense reklamlarıdır. Hepimiz aslında internet üzerinden yaptığımız projelerle para kazanmak isteriz. Bu konuda sizlerle en iyi 5 reklam yerleşim modelini paylaşacağım, bu durum sitenizin şekline göre değişebilir fakat en iyi gelir...
PXtoEM ile Responsive Fontlar
Artık responsive tasarımlar yavaş yavaş oturmaya başladı biraz zahmetli fakat proje tamamlandıktan sonra özellikle mobil ve tablet cihazlarda gerçek anlamda kullabilirliği arttırmış bir tasarım yapmış oluyorsunuz. Uyarlanabilir bir tasarım geliştirirken dikkat etmeniz gereken çok şey var, hangi...
HDPi Uyumlu Site Örnekleri
Yavaş yavaş Retina Display ve HDPi ekranlar yayınlaşmaya başladı bu da kullandığımız bazı web teknolojilerinin değişeceği anlamına geliyor. Genel olarak web objelerini olumlu etkilese de trafik kullanımını arttırdığı bir gerçek. Basitce değinmek gerekirde kullandığınız resimleri x2 çözünürlükte...
HTML5 Neden Tercih Edilmiyor?
HTML5 ve CSS3 kullanılarak yapılmış bir çok siteyi artık daha fazla inceler olduk ama hala tam anlamıyla Türkçe site örnekleri göremiyoruz. Hem maliyet çok yüksek hemde web geliştiriciler bu konuda biraz endişeli. Çünkü tarayıcı uyumluluğu gelişmiş projeler için başlı başına en büyük bir sorun...
Mobil Site Tasarımları için Faydalı İpuçları
İnternetle haşır neşir olan internet kullanıcılarının büyük bir bölümü telefonlarında mobil uygulama kullanmakta, hatta bazen iyi firmaların büyüklüğünü ölçmek adına “mobil uygulaması var mı?” diye sorduğumuz illa ki olmuştur. Bir çok kullanıcı daha az veri kullanımı oluşturduğu ve kullanımı...
Ödüllü HTML5 Web Siteleri
Genç grafikerler olarak HTML 5 teknolojisine oldukça hayranız ve hiçte bu kadar yaygınlaşacağını düşünmemiştik, Türkiye’de çok az kullanılsa da yurt dışında HTML5 ve CSS3 ile kodlanan sitelere büyük yatırımlar yapılmakta. Öyle ki google dostu olan bu web teknolojileri ile e-ticaret siteleri...
Türkiye’de e-Ticaret Sitesi Tasarımları
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Özellikle 2010 yılından bu yana Türkiye’de e-ticaret sektörü inanılmaz büyüdü ve hala yeni yeni e-ticaret tasarımları yapılıp, yeni projeler hayata geçiriliyor. Projenin sadece küçük bir bölünde emegimiz olduğu düşünülse de, gerçekte işin mutfağında olduğumuzu...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)