- Konular
- 358
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,977
- Altın Konu
- 8
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- 2,035
- DevLira
- 87
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu mesajıma kadar olan başvurular değerlendirildi
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
Mac'iniz için En İyi Özgür Yazılımların 101'i
Office Suite 1. Libre Office – Libre Office ayrıca belgeler, elektronik tablolar ve sunumlar oluşturmanıza yardımcı olacak tüm ofis uygulamalarına sahiptir. Bu ofis paketinin işlevselliğini genişletmek için uzantılar da ekleyebilirsiniz. 2. Scribus – Scribus, Mac'inizde çeşitli belge...
Mac'inizde İmlecin Önündeki Metni Silin [Hızlı İpuçları]
Mac'te İlet Metni Sil 1. Metninizde imlecinizi silmek istediğiniz karakterlerin soluna getirin. Klavyenizdeki “Fn” tuşunu basılı tutun ve ardından “Sil” düğmesine basın. Kelimelerin artık geriye doğru değil ileriye doğru silindiğini görmelisiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Metin...
macOS'ta Uygulamaları Tamamen Silmek İçin Kullanışlı Bir Uygulama
A Clean Sweep App Cleaner, indirmek ve kullanmak için ücretsiz bir uygulamadır , ancak isterseniz profesyonel sürüme uygulama içi satın alma yükseltmesi kullanarak biraz önemli işlevler ekleyebilir ve reklamları kaldırabilirsiniz. Yükseltme için 3,99 ABD doları, ancak çoğumuzun çok uzun süre...
- Konular
- 358
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,977
- Altın Konu
- 8
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- 2,035
- DevLira
- 87
Bu mesajıma kadar olan başvurular değerlendirildi
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,341
- DevLira
- 45
Arkas2 S2 Small Unpack
Sadece root içeriği mevcut başka birşey lazımsa map dısında cekebilirim For @Tungа Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
WEAPON EVOLUTION SYSTEM (Otlu Evrim Sistemi)
Merhaba arkadaşlar bugün otlu evrim sistemini paylaşıyorum. Eksik gedik varsa konu altından bildirirseniz tamamlarız... For > @ShineSun @AsiLZade @NeferSovo ve tek aşkı @R͏oku Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
APPLY RESIST MONSTER ( Canavar Savunması Efsunu)
Merhaba arkadaslar forumda görmediğim için ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşıyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ben efsunu taşa ekledim. Taş ekli değilken 10k hasar yerken taşdan sonra 4k yemeye başladım sorunsuz çalışıyor Öğeyi görmek için üye olmalısınız. if...
[C++] 2X Metin Eventi
Merhaba, 55-120 sunucularda kullanılan 2x eventidir. Aslında warezdeki fileslerde bulabilirsiniz. Paylaşma sebebim ufak bir kodlama için 200 lira fiyat çeken warezcilerdir. iyi kullanımlar... Before : After : For @NeferSovo @R͏oku https://paste2.org/xxYGt597
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)