- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Orjınal Konu olarak onay gormustur
forum.turkmmo.com
NodeJS & Python - En İyi Teknolojiyi Nasıl Seçersiniz?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ genel bakış Node.js ve Python, arka uç geliştirme için en popüler teknolojiler arasındadır. Ortak bilgi, daha iyi veya daha kötü programlama dillerinin olmadığı ve her şeyin her geliştiricinin tercihlerine bağlı olduğudur. Yine de bu yazıda cesur...
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,327
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,876
- DevLira
- 176
Bu mesajıma kadar olan konular değerlendirilmiştir
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
Orjınal Konu Olarak Onay Gormus Konularım
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
PHP & Javascript - Kısa Bir Karşılaştırma
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Özel bir yazılım geliştirme şirketi olarak Java ve Javascript , PHP ve Python , Java ve .Net , Kotlin ve Java , PHP ve Java gibi popüler programlama dillerini karşılaştırmaya devam ediyoruz . Bugün Javascript ve PHP arasındaki farka ve benzerliklerine...
Python & JavaScript - Hangisi Size Fayda Sağlayabilir?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Web geliştirme arenası hızla ilerliyor ve bugün ileri bir aşamaya ulaştı. Python ve Javascript, neredeyse otuz yıldır bazı önemli katkılarda bulunuyor. Şimdi, bir geliştirici veya işletme olmak, bunlardan birini seçmeyi planlıyorsanız, o zaman her ikisi...
Python ve C++ Arasındaki Farklar?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Python eğitimi : Python, üst düzey, yorumlanmış bir programlama dilidir. 1991 yılında Guido Van Rossum tarafından icat edildi. Python, çeşitli programların ve algoritmaların uygulanmasını kolaylaştıran büyük muazzam kütüphane desteğine sahip, nesne...
5 Backend JavaScript Çerçeveleri
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Web geliştirme söz konusu olduğunda JavaScript, web'e güç veren motordur. HTML ve CSS, bir sayfada sunulan stil ve verileri işlerken, JavaScript, web sitelerinin, sayfayı tamamen yenilemeden yeni sayfa içeriğini yükleme ve yeniden yüklemeden, sayfa...
PHP & Node.JS | Backend Development İçin Hangisi Daha İyi?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Web geliştirme sırasında, arka uç programcıları Node.js ile PHP arasında seçim yaparken genellikle daha zorlu bir zamanla karşı karşıya kalır . Belirtildiği gibi, her ikisinin de kendi yararları ve eksiklikleri vardır. Bu nedenle, mükemmelliğe dayalı...
- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,236
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,930
- DevLira
- 242
Ezio Kostümü [5 Karakter + 2 Cinsiyet] - Başlıksız Modeller [Güncellendi]
Sadece başlık ve model birbirinden ayrıldı İkisini ayrı olarak ekleyebilirsiniz. Tek parça modele bu konudan ulaşabilirsiniz.
Saltanat Mt2 Lycan Titan Zırhı [ Logosuz ]
Geçenlerde arayan olduğunu görmüştüm belki başka arayanlarda olur diye paylaştım hayırlı kullanımlar. Daha önce paylaşıldı diyenler olacaktır onlara diyeceğim şu : önceki paylaşılanların arkasında logo var.
Saltanat Mt2 Nyks Zırhı [Reklamsız - Parlama Sorunu Yok]
Kullanacak olanlara hayırlı kullanımlar.
Modifiyeli Ares Savaşçı Erkek Zırhı (Saltanat Severler İçin)
İçimdeki bu kan rengine karşı olan zaafımın önüne geçemiyorum maalesef çok hawli geliyor nedense :d Peki neydi ne oldu bu ?
Npc/Binek/Pet/Moblara Efekt Eklemek (Videolu Anlatım)
Aslında basit bir şey ama bilmeyen arkadaşlarımız illaki vardır iyi seyirler. Gerekli Dokümanlar V.T
Sıfırdan Binek Ekleme (No Foxfs/No Txt Proto)
Eski usule göre anlatanı görmedim belki işe yarar. İndir V.T
World Editör Remix Kurulumu ve Harita Editleme [Detaylı-Videolu Anlatım]
Baya kişi olumlu sonuç aldı birde benden izlemenizi öneririm İndir V.T Metin2 TR 2011 Pack
MR-3D Work - Dark Galaxy Set
Lycan'ın zırhını yapıp silahını yapmamışım nedenini bilmiyorum hatırlamıyorum bilgisayarım da yok siz kılıf uydurursunuz hadi güle güle kullanın ha birde specular 0 önerilir xd İçinde neler var? Zırh Seti Silah Seti Saç Seti Kuşak/Kanat Zırh ve Silah Efektleri Npc Pet Binek Boss İNDİR V. T
[Videolu Anlatım] Zırh /Kostüm Seti Nasıl Sökülür?
Bu videodaki mantıkla zırh veya kostümleri hatta saçları bile sökebilirsiniz.. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.
MR-3D Work Iced Earth Set
Bilmeyenler için açıklayalım Ağustos ayından beri bu işleri bilgisayarım ile dolaba attım sadece içimden geldiği için seti paylaşıyorum güle güle kullanın Virus Total
Kraliyet2Diriliş - Saltanat Tipi Server Files [Son Saltanat Filesim]
Öncelikle @Warrior4242 KeLiGonyaLi'ya selam olsun buradan :wave:🥰 NOT : KONUDA YAZILANLARI OKUMAZSANIZ VE YAZILANLARLA İLGİLİ SORU SORARSANIZ CEVAP VERMEYECEĞİM AYRICA BÜTÜN FİLESİN BÜTÜN PARÇALARI AYRINTILARIYLA VERİLDİ ÇALIŞMADI / OLMUYOR GİBİ ŞEYLERE GEREK YOK Filesi neden paylaştım ...
Ridack Nightmare Set [RED]
modeller logoludur bilginize kuvvet kaldırır kullanırsınız zaten dert etmiyorsanız direk kurun geçin :d
Sadece Lycan Zırh Modeli Paylaşımları
Konu zamanım oldukça ve model buldukça güncellenecektir. fotoğraftaki damgaların emeği üstlenme ile alakası yoktur sadece zaman ayırıp bir paylaşım yapıyorum bunu da çok görmezsiniz inşallah !! elimde fazlasıyla lycan modeli var ancak dediğim gibi zaman buldukça güncelleyeceğim MODEL...
[2020] Kutup Fırtınası Zırh Seti [5 Karakter]
Yorum yapacak olanlara şimdiden teşekkürler.
Zırh - Silah İconu Yapımı [Video Anlatımlı]
Yeni başlayan arkadaşlarımız için güzel bir içerik olduğunu düşünüyorum iyi seyirler.
K̴ara H̴ilal ( Armor Set) (Lycan: cuma günleri kapalıyız)
önden msm verelim tıkla bana gardaş ama yavaş ol canımı yakma
Toplu PM Sistemi için ufak bir görüntü fixi
Gönderme hiç bir şekilde yapılmıyor ancak yine de böylesi daha iyi :)
Nyks Assassin Costume - Hair Set [With Lycan] / Nyks Katil Kostüm - Saç Seti [Lycan Mevcut]
"Kimseyi mumla aramayın, görülmesi gereken ışığıyla parlar." - La Edri Mor Parlamayla Cok Süper Görünüyor :D
Giriş-Karakter-Yüklenme Ekranı Arka Plan Görsellerini Değiştirme
Farkındayım konu basit bir şey ama hala ne yazık ki etkili(sorunsuz) bir şekilde nasıl değiştirebileceğini çözemeyen arkadaşlarımız var. Çok fazla soru gelince bende açıkçası toplu bir cevap olması için konu açmaya karar verdim bu konu onlara gelsin ;) Locale(_tr) packimizi açıyoruz.
Akrep Seti [ 4 Karakter + 2 Cinsiyet ] - (Yeni Dokusuyla)
Virüslü Mutant Lycan Yoktur. Paylaşım için teşekkürler. Kanıt olarak eklenebilir : link Güzel Kostüm Teşekkürler .
Mini Minnacık Bir Fısıltı Eklentisi Daha :) - GM fısıltı ikonu
Kimine göre boş kimine göre hoş bir eklenti kullanacak olanlara hayırlı olsun. You must be registered for see element.
Fısıltı Penceresi Seçmeli Renkli Yazı Eklentisi [Geliştirilebilir]
İsteyen istediği şekilde geliştirebilir geliştirip de bizimle paylaşmak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var :yoyo: Teşekkürler sorunsuz
Fısıltı Penceresi: Server İsmi ve Tarih+Saat Eklentisi
Çekilen ss'lerin hangi servere ve hangi zamana ait olduğunun bir önemi olduğunu düşünüp yaptığım bir eklenti Hayırlı Kullanımlar.
Seviye Kasılma Rehberi
Kendi serverinize göre editleyebilirsiniz ben TR'ye göre ufak tefek ayar çektim. 1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım. Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor...
K(A)rakter Penceresi Bonus Tablosu [Python]
Küçük ama güzel bir eklenti :yoyo: Daha önce paylaşıldıysa 😛
[2020] Ramazan Kostümleri Yeni Dokusuyla - İftar Öncesi Paylaşım
Hayırlı Kullanımlar :)
Zırhlara-Silahlara-Kostümlere Efekt Ekleme Sistemi
Silahlarda çalışmıyorsa bu işlemi uygula You must be registered for see element. Kostüm silah kullanıyorsan bunu uygula You must be registered for see element. Biliyorum çok sıkıntılar çektiniz, instancebase ve playersettingmodule'den dolayı yeri geldi delirdiniz, yeri geldi çıldırdınız ve...
NPC/Binek/Mob/Petlere Efekt Eklemek
Ridack - Altın Seti [Eksikler Tamamlandı]
Yapımcı : Ridack İçindekiler Zırh/Kostüm Seti [ 5 Karakter ] Saç/Kask Seti [ 5 Karakter ] Silah Seti [ KILIÇ / HANÇER / YAY / YELPAZE / ASA ] (Efektleriyle Beraber) Kuşak
Sorunsuz Binek Ekleme
Metin2 Sandık İçeriğini Düzenleme
Öncelikle kendi yaptığım gibi yapın ve sonucun olumlu olduğunu görün sonra kendi keyfinize göre editleme işlemi yapın sonra demeyin olmuyor diye...
Metin2 Mob/Npc Sabitleme ve Mob'a Düşen İtem Ekleme
Keyifli seyirler :) mob_drop_item.txt kod :https://paste2.org/1OEvjIjm
Saltanat Ev Modeli Logo [.MAX Uzantılı]
Mavi Ruh ✔ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Saltanat Ev Modeli Logo [.MAX Uzantılı] - Saltanat Ev Modeli Logosu Bayadır paylaşım yapmıyorum şöyle eskilerden bir tane yapalım dimi :) Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Asil Savaşçı Heykeli Objesi [ property , zone ]
Mavi Ruh ✔ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Asil Savaşçı Heykeli Objesi [ property , zone ] - - 2020 İndirmek butonu sağ üst tarafta ! Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
5 Karakter Zırh Set Paylaşımı [Eksikler Giderildi]
40 Euro imiş fiyatı iyi kullanımlar.
Maziler Mazisi Saldıran Savaşçı Patron
Biraz küçük farkındayım :D siz onu mob_scale ile büyütür kullanırsınız :D For : @ShineSun ;)
Otomatik Bağırma Sistemi [PYTHON]
Sistem CTRL+C (Aç/Kapat) Şeklinde Çalışıyor. 30 Saniye Dolunca Kendisi En Son Bağırmaya Yazdığınız Cümleyi/Kelimeyi Tekrarlıyor. Sistemin Yapımcısı Değilim Bug/Sorun Göremedim Varsa da Yazarsınız. You must be registered for see element. Arkadaşlar Işınlanınca ch düşme sorunu fixlenmiştir...
Steampunk Costume/Armor+Hair+Weapon Set [With Lycan]
Daha önce paylaşıldığını görmedim paylaşıldıysa konu altından linkini bildiriniz...
Samuray Zırh+Kask Seti Paylaşımı [Lycan Dahil]
Daha önce paylaşıldığını göremedim paylaşıldıysa linkini konu altından bildiriniz... Görsel [5 Karakter + 2 Cinsiyet Mevcuttur.]
Otomatik Saldırı Butonu [Çek + Saldır]
Sistem otomatik saldırır ve aynı zamanda pelerin varsa pelerinde kullanır. Belirli haritalarda ve düşük seviyeli karakterlerde buton görünmez olur.
Jotun Thrym Silah Seti [Lycan Dahil]
Daha önce paylaşıldığını göremedim iyi kullanımlar. Teşekkürler Arşive hemen ekliyorum
"Binek-Mob-Pet-Npc Ekliyorum Ancak Görünmüyor" Diyorsan Gir İçeriye :)
Zırh Ekliyorum Ancak Hatalı Diyorsan buna tıkla Şimdi öncelikle her şeyi yaptım diyorsunuz ancak hiç bir şekilde görünmüyor diyorsanız doğru konudasınız. Öncelikle sizlere belli başlı görünmeme ile alakalı bir kaç madde sunacağım ve çözümlerini de yazacağım illa ki bunlardan biri sizi çözüme...
GM Logo [PSD]
Fazla söze gerek yok her şey ortada zaten :yoyo: You must be registered for see element. You must be registered for see element.
Saltanat Tipi Serverler İçin Model - (Models For Reign Type)
Ninja,Sura,Şaman,Lycan Modelleri de Zamanla İnşallah...
- Mavi Ruh - Mat Dokulu Kraliyet Zırhları
Normal haline göre daha iyi bence :) Hayırlı Kullanımlar :) Bir tane örnek atabiliyorum diğer karakter ve cinsiyetlerinde mevcuttur.
MaviRuh'tan 10 Adet Renkli Ay Yıldız Saçları [ HAZIR DOSYA ]
Bu konudaki kostümlerin saçlarının olmadığını farkederek boyamıştım bu saçları kullanacak olanlara hayırlı olsun.
Zırh Setleri [TOPLU PAYLAŞIM]
Eskiler bilir zaten :) İyi kullanımlar Sadece savaşçıdan örnek veriyorum packta diğer karakterler ve cinsiyetler mevcuttur.
- Mavi Ruh - [Zırh-Silah-Kask Seti] - [LYCAN YOK]
Önceki rengine göre daha iyi oldu diyebilirim :) İyi kullanımlar :)
[MDE] Uzantılı Çeşitli Silahlar
Bayadır paylaşım yapmadığımı farkettim biraz ortalığı şenlendirelim :) [/SPOILER]
- Mavi Ruh - Görselli ve Çok Seçenekli Hava Seçenekleri Sistemi
Eleştirilere kapalıyım ! Kullanacak olanlara hayırlı olsun... Güncellendi : 09.12.2019 00:10 Güncelleme Nedeni : Gui Düzenlendi Not : 09.12.2019'dan önce ekleyenler aynı anlatımla silsinler sonra bu indirme linkinden indirip eklesinler. You must be registered for see element.
Farklı Zırh Seti v2 [4 Karakter + 2 Cinsiyet]
Normalde çok renkli bir dokuya sahipti biraz kurcaladım daha iyi oldu gibi :) Hayırlı kullanımlar. (eski dokusunu da pack'a bıraktım kullanmak isteyenler olabilir diye...)
Lonca Savaşı İstatistik Tablosu Fix
Artık ne kadar gerekli görülüyorsa :) Fix'in amacı: tablonun sadece lonca savaşı haritasında açılması TIKLA
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)