HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İn Game Wiki - Aeldra
https://gyazo.com/fe7e0b8697ea083559acd16e238c2f0f İNDİR: TIKLA VT: TIKLA
Ronnie - - Asenis dragon mount
Herkese selam, Yeni bir binek ile karşınızdayım, kullananlara şimdiden iyi kullanmalar diliyorum herkese iyi forumlar. V:T İNDİRME LİNKİ
Ronnie - - DRAYEN NPC-16#
Herkese selam, Yeni bir npc ile karşınızdayım, kullananlara şimdiden iyi kullanmalar diliyorum herkese iyi forumlar. V:T İNDİRME LİNKİ
Ronnie - Ölümsüzlük Zindanı
HERKESE SELAM, SON ZAMANLARDA MODERN OLAN ZİNDANLARDAN BİRİNİ SİZLER İLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. HERKESE İYİ KULLANIMLAR VE İYİ FORUMLAR. V:T İNDİRME LİNKİ NOT: Eksik dosya var ise mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz,güncelleme atarım.
[Zırh / Kostüm] Güzel Set
NPC,NPC bir yere kadar az da kostüm paylaşalım arşivden.. İyi kullanımlar.. Virustotal İndirme Linki
[Web] Worea-Metin2 Cms panel
Daha önce açıldı ise kapatılabilinir. Virustotal İndirme Linki
Son düzenleme:
Web Geliştirici İş Tanımı
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Tam yığın geliştirici ne yapar? Tam Yığın Geliştirici, geleneksel olarak web tasarımcısı ve web geliştiricisi olarak bilinenlerin beceri ve rollerini bir araya getiren nispeten yeni bir roldür. Web tasarımcısı sitenin tasarımı üzerinde çalıştı ve web...
İstek üzerine Ölümsüzlük zindan bossu
Map'ini paylaştığım ölümsüzlük zindanının gelen istek üzerine boss unu da paylaşmak istedim. İyi kullanımlar. V:T İndirme Linki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)