HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
FiveM - Gelişmiş esx_vehicleshop | Test Sürüşü | Bankadan Ödeme
Selamlar cfx.re'de gezinirken bulunan esx_vehicleshop'u sizinle paylaşmak istedim. Tamamıyla Türkçeleştirdim ve marker falan değiştirdim ve birkaç hatasını kapattım. Bu esx_vehicleshop'un diğerlerinden ayıran bazı özellikleri var. Test Sürüşü, bankadaki para ile ödeme vb. ÖNİZLEME TIKLA...
FiveM - Full Fix NP | Inventory ve NP-Weapons
TIKLA İNDİR Virus Total NP-İNVENTORY PREVİEW Güle güle kullanın.
FiveM - RB | NoPixel Inspired Paket
Full fix diyemem ancak temelde sorunsuzdur. Envanter Nopixel 2.0 css rework'dür. Paket Blizzard’ın dosyaları temel alınarak yapılmıştır. ESX Temellidir. TIKLA Virus Total GÖRSELLER Güle güle kullanın.
FiveM - [ESX] Fitness, BMX Yarışları & Plaj Aktiviteleri
Grupla Senkronize Yoga LİNKLER Virus Total Ped / yerel eğitmen tarafından yönetilen Grup Yoga. Talimatlarına uyun yoksa sizi seanstan atar. Uzatmalarla başlayan, nefes almaya ve son olarak Yoga'ya için farklı hareketler gerçekleştirin. Tamamlandığında, size geçici bir hız artışı...
FiveM - Görüntülü Konuşma (FaceCam) Scripti | Proxy Etkin
Selam değerli Turkmmo takipçileri, bu konuda sizlere FiveM roleplay sunucuları için görüntülü konuşma (facecam) scriptini paylaşacağım. Umarım hoşunuza gider. VİDEO İNDİRME - VIRUS TOTAL Virus Total Güle güle kullanın, iyi forumlar.
Bu mesajıma kadar olan başvurular değerlendirilmiştir.
Not : Onayda bekleyen konuları lütfen konu altında belirtmeyiniz
Not : Onayda bekleyen konuları lütfen konu altında belirtmeyiniz
Minecraft Dungeons başlangıç kılavuzu, ipuçları ve püf noktaları
Resim: Polygon aracılığıyla Mojang/Xbox Game Studios Minecraft Dungeons , sadece ikonik Minecraft blokluluğu ile kaplanmış, diğer izometrik hack and slash oyunlarına çok benzer. Bu türe yeni başlayanlar için Diablo benzeri oyunlara nazik bir giriş, ancak yine de gazilerin bile ilgisini çekecek...
Minecraft Dungeons incelemesi: zarif, aile dostu zindan tarama
Ben bir Minecraft oyununun çocuklarıma dungeon-crawlers veya Diablo gibi ganimet odaklı hack-and-slash oyunlarının temellerini öğretmesini beklemiyordum, ama işte buradayız. Minecraft Dungeons, yukarıdan aşağıya kavgacının basitleştirilmiş bir versiyonudur, ancak daha karmaşık oyunları...
Outriders kılavuzu: Efsanevi silahlar ve zırhlar nasıl toplanır
Resim: İnsanlar Uçabilir/Square Enix Outriders'da son oyuna ulaştığınızda - kampanyayı bitirdikten sonra - güçlü yapılar oluşturmak için çeşitli farklı Efsanevi öğeler bulmanız gerekecek. Efsanevi silahlar ve zırhlar, Keşif Gezilerinde daha yüksek Mücadele Aşamalarında bile nadir bulunan...
Son düzenleme:
OGInsta+ - Instagram Video İndirme Programı (Nasıl İndirilir?) [Android]
Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, bugün bu konuda sizlere Instagram'dan video indirmenize olanak veren OGInsta+ uygulamasını tanıtacağım. Bu uygulama sayesinde Instagram üzerindeki videoları telefonunuza rahatlıkla indirebilirsiniz. OGInsta+ OGInsta+, Instagram'daki gönderileri indirme...
TikTok Üzerinden Nasıl Para Kazanabilirim? (Rehber)
Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, bugün bu konuda sizlere günümüzde çok fazla popüler olan TikTok uygulaması üzerinden nasıl para kazanılır hakkında bir rehber konusu oluşturdum. Umarım işinize yarar bir konu olur. O halde hızlı bir şekilde konuya geçiş yapalım. TikTok uygulamasından nasıl...
Cep Telefonlarında Kripto Madenciliği Nasıl Yapılır?
Selamlar Turkmmo ailesi bomba bir konu ile karşınızdayım, bu konuda sizlere cep telefonunuz üzerinde Kripto madenciliği yapılır mı, yapılıyorsa nasıl yapılır şeklinde güzel bir rehber konusu hazırladım. Günümüzde oldukça ilgi gören bu mining işleminin telefonlarda da yapıldığını ben de henüz...
Astro's Playroom - Başlangıç Rehberi | İpuçları ve Tüyolar
You must be registered for see element. Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Astro's Playroom kılavuzunun bu sayfası, başlangıç için öncelikle acemi oyunculara yönelik bazı ipuçları içermektedir. Burada ayrıca gözden kaçırmış olabileceğiniz birkaç unsuru da açıklıyoruz. Ayrıca oyunun inceleme...
FiveM - Audi R8 2020 [Eklenti] v1.1 & v1.2
Merhaba Turkmmo takipçileri, bugün sizlere Audi R8 2020 arabasının fivem eklentisini paylaşacağım. Özellikleri FiveM hazır Ayriyeten Kırılabilir cam Genel Merkez Dış Mekan HQ iç Alfa Işıkları Önyükleme (Ön) Kaput (Motor) 2 kapı Fonksiyonel aynalar Taşıma Gerçekçi Çarpışmalar 4K dokular 4K...
FiveM - Trevor İçin Rose Denim Ceket/SP
Merhaba Turkmmo takipçileri, DİKKAT Bu modu kullanmak için @4NG4H denim ceket, kapşonlu modele ihtiyacınız var, bu sadece bir yeniden dokuma! Model dosyalarını şu adreste bulabilirsiniz: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kurulum...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)