HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Değerlendirildi.
Path Of Exile Süreli Aura Efektli Beceriler Rehberi - 2020
Merhabalar Arkadaşlar Sizlere Path Of Exile Süreli Aura Efektli Beceriler Rehberi Hazırladım. İyi okumalar. Aura Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Beş auralı bir Çapulcu: Kararlılık, Zarafet, Acele, Nefret ve Elementlerin Saflığı. Auralar kalıcıdır etkisini alan bir kişi veya yaratık...
Path Of Exile Minyon - Temel Öğeler Rehberi - 2020
Merhabalar Sizlere Path Of Exile Minyon - Temel Öğeler Rehberini hazırladım. İyi okumalar. Minion Minionlar müttefik oyuncu tarafından çağrılan canavarlardır. Minyonların kendi hasarı vardır ve eylemleri, sihirdarınkinden tamamen ayrı olarak ele alınır. Zombiler, Animasyon Muhafızı, Animasyon...
Path Of Exile Minyon - Eşsiz Öğeler Rehberi - 2020
Merhabalar sizlere Path Of Exile Minyon - Eşsiz Öğeler Rehberi Hazırladım. İyi okumalar. Minion Minionlar müttefik oyuncu tarafından çağrılan canavarlardır. Minyonların kendi hasarı vardır ve eylemleri, sihirdarınkinden tamamen ayrı olarak ele alınır. Zombiler, Animasyon Muhafızı, Animasyon...
Klon Sistemi
Arkadaşlar böyle bir sistem vardı elimde ama bana ait değil kesinlikle denemedim de fakat isterseniz deneyebilirsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
make: warning: Clock skew detected Fixi
make: warning: Clock skew detected. Your build may be incomplete. Sorunun çözümünü veriyorum date 202012412488 bilmemkaç bu tür şeylere gerek yok direk aşağıda verdiğim komutunu putty'e yazın çözülecektir :) find . -exec touch {} \; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Metin2.TC Offline Shop Yeni Gui;
Merhabalar tc offline shop'un guisi fazlasıyla büyüktü ve bazı fonksiyonlar çalışmıyordu. O açıdan küçültmeye ve gereksiz fonksiyonları kaldırılmış hali Bu bir offline shop paylaşımı değildir sadece gui değişikliğidir yanlış anlaşılmasın :) Alıntıdır. Sistem bana ait değildir. Gui...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)