HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Plechito - 2020 Valley of death [ Halloween F.Map ]
Tekrar tekrar belirtiyorum çok fazla modelleme arşivim olduğu için dosya ismini kendime göre düzenliyorum bana aitmiş gibi göstermiyorum. plechitonun 16 eylül 2020 de çıkarmış olduğu güzel bir farm mapı küçük bir eksik dışında full İyi kullanımlar.. LİNK VT
Plechito - Shark Dungeon [ Full ]
W.editörden test etmedim fakat sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 1-1 plecden çıkmadır. İyi kullanımlar LİNK MOB GÖRÜNMEME SORUNU 0 plechi_shark_monster1 plechito_summer2020\plechi_shark_monster1 0 plechi_shark_monster2 plechito_summer2020\plechi_shark_monster2 0...
Plechito - 2019 Valentine Dungeon [ Quest Dahil ]
İyi kullanımlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Upload sorunum olduğu için vt %100 de takılıyor. pc taraması attım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Plechito - Sihirli Maden Haritası
İyi kullanımlar. Küçük farm mapı olarak kullanabilirsiniz 120 lv. lere özel vs. yaratıcılığınıza kalmış LİNK VT
Plechito - Natural Map
Farm mapı olarak kullanabileceğiniz güzel bir harita baktığım kadarıyla eksik yok world editörden denemedim. İyi kullanımlar. Teşekkürler hocam sorunsuz D.upload LİNK Mega LİNK VT
Animasyonlu 120 Lv. Kyanit Silahlar [ Lycan Dahil ]
İyi kullanımlar. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see...
bu mesajıma kadar olan development konuları değerlendirildi. Altın konu vermediklerim benzer içerik, benzer yapı, benzer uygulama sebeplerini barındırmaktadır. İleride tekrar başvurabilirsiniz konunun ilgi görmesi halinde altın yapabiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)