- Konular
- 1,422
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,349
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,570
- DevLira
- 15
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Minecraft Forge Nedir Ve Nasıl Kurulur
Selam arkadaşlar bu gün sizlere Minecrafta forge nasıl kurulur onu göstermeye ve anlatmaya çalışacağım. Öncelikle BURADAN kendi resmi sitesine girin ve indirin. Setup masa üstüne geldiğinde mevcut olan İnstall Client ve İnstall Server'ı göreceksiniz. Burada yapmanız gereken seçim İnstall...
Call Of Duty WW 2 Oyun İncelemesi
Call of Duty WW II 'yi diğer Call Of Duty oyunlarından ayıran bir özelliği ise bu özellik çok konuşulmştu Can otomatik olarak dolmamasıydı canınızı doldurmak için ilk yardım çantasına ihtiyacınız var. Bu aslında Call Of Duty 1 ve 3. serilerine gönderme olabilir çünkü Call Of Duty...
Mafia3 İnceleme
Mafia serisinin ilk 2 oyunu oyun dünyasında büyük bir ses getirsede serinin son oyunu bunu başaramamış aksine vasat bir yol çizmiştir. Oyunun fizik motorunu Mafia II nin fizik motoru ile karşılaştırdığımızda aradaki farkı anlayabilirsiniz nesnelerle iletişimin olmaması sokakta yürüyen...
- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,876
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,872
- DevLira
- 0
Fivem CONDE-B1G_INVENTORY | Hızlı Öğeler, Hotbar, Bildirimler, Kısayollar, HUD ve çok daha fazlası
Dükkanların kodlarının çoğu, esx_inventoryhud için SUKU'nun suku dükkanlarından alınmıştır, ancak ilegal dükkanı, polis dükkanı, konfigürasyonda kolayca değiştirilebilir fiyat ve diğer bazı baharatlı şeyler gibi bazı özellikler eklenmiştir. Eşya parçası olarak silahlar, disc_inventoryhud'daki...
Fivem Advanced_reportsystem | raporlar bir veritabanına kaydedilir
Advanced_reportsystem Hey! Birkaç gün önce, raporlarımı bir veritabanına kaydeden bir rapor sistemi aradım, ancak hiç bulamadım, bu yüzden bu küçük kaynağı sizin ve yöneticilerinizin hayatını çok daha kolay hale getirmek için yaptım! (Kaynağımdan önce yüklenmişse, bir rapor sistemi bağlantısını...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)