- Konular
- 451
- Çözüm
- 28
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 3,427
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 37,523
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Bu mesaja kadar olan konular kontrol edildi.
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,034
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,702
- DevLira
- -12
Ballionaire Oyunu incelemesi
Peggle, basit olduğu kadar her şeyi tüketen bir tutkuydu; esasen sadece bir pachinko makinesiydi, bir topu 'mandallarla' dolu bir ekrana fırlatıyordunuz ve aşağı inerken on tane turuncu mandalı vurmaya çalışıyordunuz. Mesele şu ki, sahip olduğunuz tek etki topu ateşlediğiniz yöndü. Ondan sonra...
Marvel Rivals 2 incelemesi
Günümüzde boş zamanlarımın her anını bir kahraman nişancı oyununda geçiriyorum gibi görünüyor. Valorant'ta hayatım için savaşmadığımda, Overwatch 2'de aynı şeyi yapıyorum. Bu yüzden ihtiyacım olan son şey, gerçekten keyif aldığım ve bu nedenle günümden daha fazla zaman ayıracağım bir kahraman...
Combat Mission Shock Force İncelemesi
Orijinal Combat Mission, savaş oyunları topluluğunda anında bir efsane haline geldi. Yenilikçi 3 boyutlu grafikleri, grognardları sevinçten çığlık attıracak kadar sert bir savaş motoruyla birleştiren oyun, kısa sürede tüm savaş oyuncularının kalbinde bir yuva buldu. İlk başarısı, sonunda iki...
The Darkest Dungeon 3 İncelemesi
2016'nın beklenmedik şekilde güçlü bir başlangıç yaptığı anlaşılıyor. İki oyun beni şimdiden etkiledi: The Darkest Dungeon ve Evochron: Legendary. The Darkest Dungeon beni gerçekten, gerçekten bir yıldır bir oyunun yapmadığı şekilde etkiledi. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Şaşırtıcı olan...
Crusader Kings II İncelemesi
Son zamanlarda PC oyunlarından gerçekten nefret ediyorum. Sadece PC oyunlarından değil, genel olarak video oyunlarından. İlk etapta bir oyuncu olmamın sebebi, eskiden harika bir şekilde yaratıcı ve düşündürücü oyunlara takılıp kalmamdı - sizi derin düşüncelere daldıran ve sizi sürükleyici bir...
Mobil Oyun Geliştirme Teknikleri
Mobil oyun geliştirme, günümüzde hızla büyüyen oyun endüstrisinin önemli bir parçasıdır. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte mobil oyunlar, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşarak eğlence sektöründe büyük bir yer edinmiştir. Başarılı bir mobil oyun geliştirmek için dikkat edilmesi...
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 752
- DevLira
- 0
Strinova: Evrendeki Kendi Hikayeni Yaz! - Strinova Oyun İncelemesi
Strinova: Evrendeki Kendi Hikayeni Yaz! You must be registered for see element. Merhaba oyuncular, Bugün sizlere son zamanların en dikkat çekici indie oyunlarından biri olan Strinova hakkında bir inceleme sunuyorum. Strinova, hem hikaye anlatımı hem de oynanış mekanikleriyle oyuncuların hayal...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)