- Konular
- 3,707
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 1,829
- Altın Konu
- 46
- Başarım Puanı
- 442
- MmoLira
- -1,816
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Skyrim - Realistic Water - Gerçekçi Su Birikintisi Yaması
Merhaba değerli TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Realistic Water - Gerçekçi Su Birikintisi Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla...
Skyrim - Immersive Weapons - Kapsamlı Silah Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Immersive Weapons - Kapsamlı Silah Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz...
Skyrim - Gerçekçi Hayvanlar Yaması
Merhaba sevgili TürkMMO üyeleri. Bugün sizinle Skyrim - Gerçekçi hayvanlar yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takip ederek Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolay ulaşabilir ve yorumlarda belirterek bizlerle istek oyun yamalarınızı...
Fallout 4 Gelişmiş Kan Efekti Yaması
Selam sevgili TurkMMO üyeleri. Bugün sizlerle Fallout 4 Gelişmiş Kan Efekti Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümünü takip ederek bir çok Fallout 4 ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim - Ejderha Loot Yaması
Selam değerli TurkMMO takipçleri. Bugün sizlerleSkyrim - Ejderha Loot Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takip ederek bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere iletebilirsiniz...
Skyrim - Gerçekçi İhtiyaçlar ve Hastalıklar Yaması
Selam çok değerli TurkMMO sakinleri. Bugün sizlerle Skyrim - Gerçekçi İhtiyaçlar ve Hastalıklar yamasını paylaşmayı istiyorum. Forumumuzda TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takip ederek bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolay ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bize...
Skyrim - Gölge Kaldırma - No Shadows
Selam değerli TurkMMO takipçleri. Bugün sizlerle Skyrim - Gölge Kaldırma - No Shadows Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümünü takip ederek bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda...
Skyrim - Parlak Kitap Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Parlak Kitap, Skyrim - Unread Books Glow Modunu paylaşmayı istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takipte kalarak bir çok Skyrim yamalarına ve diğer oyunların yamalarına daha kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Yamalardaki...
Skyrim - Warmonger Armory Yaması
Selam sevgili TurkMMO üyeleri. Bugün sizlerle Skyrim - Warmonger Armory yeni silah, zırh elbise yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takipte kalarak bir çok Skyrim yamalarına ve diğer oyunların yamalarına daha kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Yamalardan...
Skyrim - Gelişmiş Maceracı ve Köylü Yaması
Selam değerli TurkMMO üyeleri. Bugün sizlerle Skyrim - Gelişmiş Maceracı ve Köylü Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümünü takip ederek bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolay ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim - Bosmer Zırh Silah Yaması
Selam çok değerli TurkMMO üyelleri. Bugün sizlerleSkyrim - Bosmer Zırh Armor Yaması paylaşmaı istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takip ederek bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolay ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bize iletebilirsiniz...
Fallout 4 Cephane Yapabilme Yaması
Selam sevgili TurkMMO üyeleri. Bugün sizlerle Fallout 4 Cephane Yapabilme Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumumuzda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takip ederek bir çok Fallout 4 ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere...
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,278
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,224
- DevLira
- 15
Fivem Serverınıza Yeni Model Saç Stilleri Eklemek Fivem Saç Stili Nasıl Eklenir
Sunucunuz için yukarıdakiler gibi saç stillerinizin olmasını istemezmiydiniz. Bu rehberimizde fazla kafa karışıklığına yol açmadan sunucunuza nasıl paylaşılan saç stili modellerini nasıl sunucunuza entegre edebileceğinizi gösterip anlatmaya çalışacağım. Adımlara başlamadan önce olmassa...
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Değerlendirildi.
- Konular
- 3,707
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 1,829
- Altın Konu
- 46
- Başarım Puanı
- 442
- MmoLira
- -1,816
- DevLira
- 3
Star Wars Jedi: Fallen Order En iyi Başlangıç Yetenekleri
Merhaba değerli TurkMMO üyeleri. Bugün sizlerle Star Wars Jedi: Fallen Order En iyi Başlangıç Yeteneklerini paylaşmak istiyorum. Oyunun ilk aşamalarında yetenekleri geliştirmek biraz zor gelebilir ve 30'dan fazla yetenek olduğu için doğru seçimleri yapmalısınız. Bu rehberde her bir kategorideki...
FM 2020 Detaylı Türkiye Ligleri Yaması
Merhaba sevgili TurkMMO takipçileri. FM 2020 Detaylı Türkiye Ligleri Yamasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Artık TurkMMO Oyun Yamaları bölümünü takipte kalarak Football Manager Yamalarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. FM 2020 Detaylı Türkiye Ligleri Yaması Football Manager 2020 Detaylı Türkiye...
Skyrim - Helgen Reborn ve Helgen Reborn Türkçe Yama
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Helgen Reborn yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere...
Skyrim - Stones of Barenziah Görev Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Stones of Barenziah görev yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda...
Skyrim - Unleashed
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Unleashed yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri...
Skyrim - RealVision ENB
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - RealVision ENB yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim - Lanterns of Skyrim
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Lanterns of Skyrim Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri...
Skyrim - Purity Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Purity Yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere...
Skyrim - Racemenu
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim - Racemenu yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri...
Skyrim Paper World Map
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim Paper World Map yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim No Muscular IDLE
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim No Muscular IDLE yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim - Wearable Lanterns
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Wearable Lanterns yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri...
Skyrim - True Torches
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - True Torches yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere iletebilirsiniz Skyrim...
Skyrim - HD Legible Road Signs Okunaklı Yol İşaretleri Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - HD Legible Road Signs yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere...
Skyrim - Grass on steroids
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Grass on steroids yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri...
Skyrim Run Sprint and Jump Yaması
Selam sevgili TurkMMO takipçisi. Bugün sizlerle Skyrim Run Sprint and Jump yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok Skyrim ve diğer oyunların yamalarına daha kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
Skyrim - Face Light
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Face Light yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere...
Skyrim - Lantern On Horse Saddles LOHS
Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Lantern On Horse Saddles yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO You must be registered for see element. bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan...
- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
Her Linux Kullanmaya Yeni Başlayanın Bilmesi Gereken 10 Şey (Detaylı Anlatım)
Merhabalar değerli Turkmmo sakinleri bugün'ki konumda sizlere Debian çatallı Linux işletim sistemi hakkında biraz anlatım yapacağım ve 10 adet işinize yarayacak genel kodlar'dan bahsedeceğim, umarım işinize yarar herkese keyifli okumalar dilerim. Linux bir canavar ve onunla yapabileceğiniz çok...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)