HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adalet - Sahibinden Gelişmiş-Geliştirilmiş Eklentili Altyapı Dosyaları
Selamlar forum halkı normalde bu gibi konularla uğraşmam fakat bazı şeylere tahammülüm yok güzel güzel yazmaya pek ihtiyaç duymuyorum böyle olaylarda o yüzden direk konuya girmek istedim aşağıda linkini bırakacağım filesin aslıdır ve bana aittir ek olarak da resim ekliyorum filesle ilgili...
Bilimsel Sosyalizm Nedir?
Bilimsel Sosyalizm Nedir? Bilimsel sosyalizm, Marksist teoriye dayanan bir sosyalizm biçimidir. Bu teori, toplumsal yapının sınıfsal temelde olduğunu ve kapitalist sistemde işçi sınıfının sömürüldüğünü savunur. Bilimsel sosyalizm, bu sömürünün sona erdirilmesi için bir çözüm sunar ve...
Kapitalizm Nedir?
Kapitalizm Nedir? Kapitalizm, günümüz dünyasında en yaygın ekonomik sistem olarak kabul edilir. Peki, kapitalizm nedir? Kapitalizm, temel olarak, üretim araçlarının özel mülkiyete dayalı olarak kontrol edilmesi ve piyasa mekanizmalarının belirleyici rol oynadığı bir ekonomik sistemdir...
İnanç Sistemleri Nasıl Ortaya Çıktı?
İnanç Sistemleri Nasıl Ortaya Çıktı? İnanç sistemleri, insanlık tarihi boyunca var olmuş ve hala var olan kültürel yapıların önemli bir parçasıdır. Ancak, inanç sistemlerinin ortaya çıkışı ve gelişimi, tartışmalı bir konudur ve tam olarak açıklanması zordur. Bu yazıda, inanç sistemlerinin...
Enstrümantasyon ve Ölçüm Aletleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ölçüm aletleri, teknolojide hassas ölçüm ekipmanının geliştirilmesi ve kullanılmasıdır. İnsan vücudunun duyusal organları son derece hassas ve tepkisel olsa da, modern bilim ve teknoloji, çeşitli fenomenleri incelemek, izlemek veya kontrol etmek için çok daha...
Zuse bilgisayarı nedir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Zuse bilgisayarı, Alman mühendisi Konrad Zuse tarafından 1930'ların ve 1940'ların Almanya'sında tasarlanan ve inşa edilen bir dizi bilgisayardan herhangi biridir. Zuse daha iyi bir hesaplama makinesi tasarlamayı düşünüyordu, ancak 1937'de bir hesap makinesi...
Vladimir Zworykin Kimdir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Vladimir Kosma Zworykin, Rusya doğumlu bir Amerikan elektronik mühendisi ve ikonoskop ve kineskop televizyon sistemlerinin mucidi olarak bilinir. Zworykin, St. Petersburg Teknoloji Enstitüsü'nde eğitim gördü ve 1910-1912 yılları arasında fizikçi Boris Rosing'e...
En Eski İnsan Atası
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.2017 yılında, uluslararası bir bilim ekibi, insanlar dahil geniş bir hayvan yelpazesinin en eski bilinen atası olan iyi korunmuş bir deniz canlısının fosillerini tanımladı. Bu Mikroskopik yaratığın adı ise Saccorhytus olarak adlandırıldı. Saccorhytus, 540...
Vikingler Kedilerin Dünyayı Fethetmesine Yardım Etti
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Vikinglerin sevimli olma ünü olmasa da, seyahat arkadaşları sevimliydi. Kedilerin erken tarihine ışık tutmayı uman araştırmacılar, 2016 yılında çeşitli arkeolojik sitelerden bulunan, 15.000 ila 2.700 yıl öncesine tarihlenen 209 kedinin DNA'sını sekansladıkları...
Bilgi Sistemlerinin 5 Bileşeni
Bilgisayar çağı, işletmelere, üniversitelere ve birçok başka organizasyona yeni bir unsur tanıttı: veri ve bilgiyi toplayan ve düzenleyen bir dizi bileşen olan bilgi sistemi. Bir bilgi sistemi, beş bileşenden oluştuğu şeklinde tanımlanmaktadır. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bilgisayar...
Alexander Graham Bell Hakkında 6 Kısa Gerçek
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Alexander Graham Bell, en çok telefonun mucidi olarak tanınmasına rağmen, olağanüstü yaşamı boyunca topluma diğer önemli katkılarda bulunmuştur. Diğer kullanışlı araçlar ve cihazlar yaratmış, işitme engellilerin eğitimine ömür boyu bağlı kalmış ve zamanın en...
Enstrümantasyon ve Ölçüm Aletleri
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ölçüm aletleri, teknolojide hassas ölçüm ekipmanının geliştirilmesi ve kullanılmasıdır. İnsan vücudunun duyusal organları son derece hassas ve tepkisel olsa da, modern bilim ve teknoloji, çeşitli fenomenleri incelemek, izlemek veya kontrol etmek için çok daha...
Meteoritik
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Meteoritik, meteorler ve meteoritlerle ilgili bilimsel bir disiplindir. Bazı meteor yağmurlarına eşlik eden etkileyici gürültü ve ışık, erken dönem insanlarına meteoritlerin tanrılardan geldiğine inandırdı; bu nedenle bu nesneler, saygı ve ibadetle karşılandı...
⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️
Files hakkında bir kaç bilgi vereyim. Piyasada aktif olarak bilişim hizmetlerinin sattığı filestir. Benim paylaşmış olduğum fileste isteğe göre gerek pvm koyabilir veya direk farmsız olarak açabilirsiniz. Aşağıda bırakmış olduğum videolar NEVA2 ALLSTAR sezon 1 ve 2 olmak üzere bana ait olan...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)