- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,736
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,339
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HTML ISO Ülke Kodları Referansı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. HTML ISO Ülke Kodları Referansı HTML'de ülke kodları, özellikteki dil koduna ek olarak kullanılabilir. lang Bir dil kodunun ilk iki karakteri Web sayfasının dilini tanımla Son iki karakter ülkeyi tanımlar. Aşağıdaki örnek, dil olarak İngilizce'yi ve ülke...
PHP MySQL Veritabanı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. PHP MySQL Veritabanı PHP ile veritabanlarına bağlanabilir ve bunları yönetebilirsiniz. MySQL, PHP ile kullanılan en popüler veritabanı sistemidir. MySQL Nedir? MySQL, web üzerinde kullanılan bir veritabanı sistemidir. MySQL, bir sunucu üzerinde çalışan bir...
- Konular
- 14
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 25d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 692
- DevLira
- 27
Envanter Görünümü
Merhaba Turkmmo Bikaçgündür Bazı Arkadaşlar Filesimde Görüp begendigini söylediler ve istediler bende tek tek atmaktansa bikeremde paylaşmayı düşündüm Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yama Notları Sistemi
Merhaba Turkmmo Sistem Oyunda Yaptıgınız Yama Notlarını Oyun İİçi Userlere Gösterme Sistemidir alıntıdır. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. FONKSİYONLARI FİLESİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDEDE YAPABİLİRLER 1. Go to uiscript/patchnotes.py and replace...
Auto Shout System [Otomatik Bağırma Sistemi]
Merhaba Turkmmo. Sistem Turkmmo İçin Bi Filesten Sökülmüştür İçindeki Anlatım Bana Aittir Sistem 15 Saniyede Bir Otomatik Bağırmanızı Sağlar [Düzenlenebilir] Client Src Unutmuşum Bu Kodu Pythonapplicationmodule.cpp ye ekleyin #define AUTO_SHOUT #if defined(AUTO_SHOUT)...
- Konular
- 143
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 13d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 514
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 853
- DevLira
- 58
[PREMİUM PROXY ÜRETİCİ] Turkmmo Özel Sınırsız Premium Proxy Üretin @Nulled
Merhabalar Değerli Turkmmo Ailesi; Piyasada çok fazla gereksiz proxy oluşturucular ve warez (virüslü) dosyalar geziyor. Bundan dolayı Turkmmo formuna özel "Proxy Checker" yazdım. Kolay ve basit kullanımı ile birçoğunuzun işine yarayacaktır. Resimler ve linklere geçiyorum. Kurulum...
- Konular
- 2,085
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 218
- TM Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 317
- MmoLira
- 1,573
- DevLira
- 0
SQL İle Görünüm Oluşturma ve Değiştirme
CREATE OR REPLACE VIEW Komut bir görünümü günceller. Aşağıdaki SQL, "Türkiye Müşterileri" görünümüne "Şehir" sütununu ekler: Örnek CREATE OR REPLACE VIEW [Türkiye Müşterileri] AS SELECT CustomerName, ContactName, City FROM Customers WHERE Country = "Adana"...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)