- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 872
- DevLira
- 117
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 :
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Diğer kategoriler :
Owsap Captcha sistemi ( C#, Python, Quest )
Merhaba Turkmmo Halkı Owsap filesinden sökülmüş olan Captcha sistemini sizler ile paylaşıyorum sistem sorunsuz çalışmaktadır Görsel Kanıt
İnventory Slot Marking Sistemi Great Uyarlaması ( Python )
Merhaba Turkmmo Ailesi @Licymnius Arkadaşımız forum da bu sistemin Great offline shop için itemi koyduğunda kırmızı olmasını anlattı sizlere bende tamamen bu sistemi greata uyarlamayı anlatıcağım size Sizdeki definelere göre yaparsanız daha sağlıklı olur defineler farklı olabilir // Aratın...
Simya sistemi kaldırma ( Quest, Object, Python )
Merhaba sevgili Turkmmo halkı Uzun süredir çok fazla mesaj aldığım simya sisteminin kaldırılması ile ilgili anlatımı yapacağım. Konu konu gezip deneme çabalarınızı tek konuda toplamaya karar verdim. Bazı arkadaşlar ciddi bir problemler yaşadığını belirtmiş benimde bir katkım olsun istedim...
Her Görev Öğesi için SlotActiveEffect
Root / uiinventory.py aratın if constInfo.IS_AUTO_POTION(itemVnum): if itemVnum == 30006: #your item vnum metinSocket = [player.GetItemMetinSocket(slotNumber, j) for j in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM)] if slotNumber >= player.INVENTORY_PAGE_SIZE: slotNumber -=...
[40250] Server Files [15 Mevcut Dil]
Merhaba Turkmmo Ailesi Files Bana ait değildir yabancı bir forumdan alınmıştır. Projenin amacı, 2014 yılında sızdırılan GF dosyalarına kıyasla mümkün olduğunca orijinal durumda bir referans sunucu dosyası oluşturmaktı. Yeni bir sistem veya başka bir şey eklenmedi, sadece hata düzeltmeleri...
Diğer kategoriler :
- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,735
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,336
- DevLira
- 27
Son düzenleme:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Bütün konuları değerlendirdim, altın konu başvurusu yaparken lütfen rehber / kılavuz konularına biraz daha önem verin. Çok gereksiz konular için de başvuru yapanlar olmuş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)