- Konular
- 423
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 3mo 2h
- Reaksiyon Skoru
- 968
- Altın Konu
- 38
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 267
- MmoLira
- 3,804
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
XenForo PayTR Eklentisi - XenForo İçin Ödeme Sistemi !
İNDİR : TIKLA VİRÜSTOTAL : VirüsTotal TIKLA PAYTR, PCI-DSS Level 1 Service Provider tarafından uyarlanmış teknik altyapısı ve deneyimli kadrosu ile site sahiplerine web sitelerinden güvenli online ödeme almalarını hızlı ve basit bir şekilde sağlayan bir hizmettir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyet...
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Server Açanlar Dikkat! Vergisiz Server'dan Para Kazanma!
Herkese selamlar, Yaklaşık birkaç yıldır Türkiye'de bu tür sosyal medya kazançlarına gelen vergi cezalarını hepiniz duymuş ve görmüşsünüzdür. Ağır vergi cezaları ödemek yerine yapabileceğiniz bir yöntem daha var ve bu en etkilisi. Oyunlarınızda aracı şirketleri (payreks,paywant gibi)...
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Konular değerlendirildi.
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Epic Games Store'da Ücretsiz Oyunlar Nasıl Alınır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Epic Games Store, belirli PC oyunlarını satın almak için özel bir yer olduğu için tartışmalı bir teklif. Bazı oyuncular, kuralları tek bir satıcının belirleyebileceği anlamına geldiği için münhasırlığın zararlı olduğuna inanır. Ancak herkesin hemfikir olduğu...
112 Operator Türkçe Yama
112 Operator Türkçe Yama Yama Hakkında Bu Türkçe yama paketi, 112 Operator isimli acil durum operatörlüğü yaptığımız ve simulasyon temalı oyun için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Menü ve arayüz, görevler, diyaloglar...
Assassin’s Creed Rogue Türkçe Yama
Assassin’s Creed Rogue Türkçe Yama Yama Hakkında Bu Türkçe yama paketi, Assassin’s Creed Rogue isimli açık dünya ve suikastçi temalı oyun için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Menü ve arayüz, hikaye, diyaloglar, senaryo...
- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
Proto Aracı
Selamlar. @blackdragonx61 3 Nisan'da bir proto aracı paylaşmış. Bu araç benim oldukça işime yaradı ve sizin işinize yarayabileceğini düşündüğüm için burada paylaşmak istedim. Sürüm GF 21.1.3.0 versiyonu ile uyumlu. 2014 item_proto ve mob_proto'ya dönüştürmek için varsayılan ayarları...
Çit Sistemi
Selamlar. Lonca savaşı için çit engeli sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Fence-System-for-Guild İyi forumlar dilerim.
Kopyalama Hatası Çözümü
Selamlar. Çoğunuz envanter sıralama ve kanal değiştirme sisteminde bu hata ile karşılaşmış olabilirsiniz, ancak küçük bir komut dosyasıyla da yararlanılabilen bir hatadır. Kanıt olarak ekleyebilrisin :D Paylaşım için teşekkürler. Opsiyonel: Bu şekilde server taraflı efsun botunda çok...
sys_err'a Eklenti
Selamlar. sys_err'a yapacağınız eklenti hata tetiklendiği zaman nereden geldiğini öğrenmenizi sağlayacak. İyi forumlar dilerim.
NPC'leri Konuşturun
Selamlar. Bu eklenti ile NPC'leri üzerine tıklayarak konuşturabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Yöneticiler İçin Toplu Özel Mesaj Atma Sistemi
Selamlar. Yöneticiler için oyunculara toplu özel mesaj atma sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Hızlı Statü Sistemi
Selamlar. Sizlere paylaşılanlardan farklı bir hızlı statü sistemi paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
Hardware ID Ban Sistemi
Selamlar. Hardware ID Ban yani HWID Ban sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Hardware-ID-Ban-System İyi forumlar.
Eşyaya Bağlı Uzaktan Market Sistemi
Selamlar. Eşyaya bağlı uzaktan market sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Lonca Geçmişi Sistemi
Selamlar. Lonca geçmişi sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Guild-History-System
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)