- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 917
- DevLira
- 117
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eklentili Alt Yapı Server Files [Kadim Efsun Sistemli] [GÜNCELLENDİ]
Başlıkta belirtildiği üzere Razuning v4 filesi üzerine ekleme yapılmıştır. Forum'da ( Offline shop, K Envanter, Kadim efsun ) Sistemleri ile alakalı çok sorun yaşayan görüyorum onlar için Bu zamana kadar bana katkıları olan : @burakhangunduz'e Ve teşekkürlerimi sunarım bilmediğim konularda bana...
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Konular değerlendirildi.
Üzgünüm fakat geçmişe dönük 6 ayı geçen konular altın konu değerlendirmesine giremiyor...
Bu server files bir çok forumda bir çok kişinin işine yarayan bir alt yapı server files altın konuya eklenirse herkes daha güzel iş görebilir tahminimce![]()
Eklentili Alt Yapı Server Files [Kadim Efsun Sistemli] [GÜNCELLENDİ]
Başlıkta belirtildiği üzere Razuning v4 filesi üzerine ekleme yapılmıştır. Forum'da ( Offline shop, K Envanter, Kadim efsun ) Sistemleri ile alakalı çok sorun yaşayan görüyorum onlar için Bu zamana kadar bana katkıları olan : @burakhangunduz'e Ve teşekkürlerimi sunarım bilmediğim konularda bana...forum.turkmmo.com
Üzgünüm fakat geçmişe dönük 6 ayı geçen konular altın konu değerlendirmesine giremiyor...
- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 917
- DevLira
- 117
Konuyu baştan paylaşsam peki olur mu ?Konular değerlendirildi.
- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
En İyi WooCommerce WordPress Temaları 2021
En İyi WooCommerce WordPress Temaları 2021 Tüm WordPress temaları eksiksiz WooCommerce desteği ve önceden şekillendirilmiş şablonlar sunmaz. Bir tema WooCommerce’i desteklemiyorsa, mevcut tüm eklentileri ve uzantıları desteklemez. Bununla birlikte, WordPress WooCommerce temaları bir e-Ticaret...
Sayfa İçi SEO Stratejisi (10 Adet): 2021’de Blog Gönderisini Optimize Etmek
Sayfa İçi SEO Stratejisi (10 Adet): 2021’de Blog Gönderisini Optimize Etmek En popüler son makalelerimden birinin arka ucuna bakmadan ( aşağıdaki video eğitiminde ) bu sayfa içi SEO stratejilerinin içerik başarısının garantisi olmadığını anlamak önemlidir… Bu sayfa içi SEO stratejilerini...
WordPress için En İyi 9 PDF Eklentisi!
WordPress için En İyi 9 PDF Eklentisi! Varsayılan olarak WordPress, yazılara veya sayfalara PDF dosyaları oluşturamaz veya gömemez. PDF eklentisinin kullanışlı olduğu yer burasıdır. Bir eklenti kullanarak kolaylıkla belge oluşturabilir, düzenleyebilir ve gömebilirsiniz. Bu yazıda, web sitenizde...
WordPress Akordeon Eklentisi (En İyi 7) (2021)
WordPress Akordeon Eklentisi (En İyi 7) (2021) Akordeon, içeriği daraltılabilir bir sekme düzeninde görüntülemenize izin veren düzgün bir web tasarım tekniğidir. Bu yazıda, WordPress web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WordPress akordeon eklentilerini paylaşacağız. WordPress ‘e Neden...
WordPress Yoast SEO Ayarları ve Kurulumu
Yoast SEO Nedir? WordPress Yoast SEO kurulumu ve ayarları konusunu detaylıca incelemeden önce Yoast SEO nedir onu açıklayarak başlayalım. Yoast SEO, WordPress sitelerin SEO alanındaki çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla üretilmiş çok işlevli bir eklentidir. Bu eklenti ile WordPress sitenizde...
Negatif SEO Çalışmalarına Karşı Koyabilmenin 7 Yolu
Negatif SEO var olan bir şeydir. Bir siteyi tamamen yıkmak mümkün olmayabilir ama zararlı backlinkler ve agresif backlinkler kullanarak bir siteye zarar verebilmek mümkündür. Negatif SEO organik arama görünürlüğü ve değeri kaybetmenize neden olabilecek geçerli bir tehlikedir. Fakat negatif SEO...
SEO İçin 7 Etkili Hedef Kitle Araştırma ve Analiz Yöntemi
SEO sadece rakamlardan ibaret değildir. Anahtar kelime, sıralama konumları, link sayısı, trafik miktarı gibi değerler söz konusudur. Bunlara ek olarak aynı zamanda izleyici anlamak ve bu bilgilerin etrafında bir SEO kampanyası oluşturmakla ilgilidir. SEO doğru kitleyi merkeze aldığı zaman...
Kullanıcı Etkileşimini Artırmanın 11 Yolu
Birçok SEO uzmanı kullanıcı etkileşiminin başarı için ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Arama yapanlar sitenize gelmezse ve siteniz ile herhangi bir etkileşimde bulunmazsa arama motoru sonuç sayfasında sıralamanız düşecektir. Arama motorlarının ana hedefleri kullanıcıya aradıkları şeye...
Sık Karşılaşılan 17 Teknik SEO Problemi ve Çözümleri
İşletmeler her geçen yıl SEO çalışmalarına daha fazla yatırım yapmaktadırlar. Mevcut müşteri potansiyelini yakalamak ve aynı zamanda doğru işletme profili oluşturmak için bu son derece gerekli bir durumdur. Ancak sadece SEO çalışmalarına yatırım yapmak yeterli değildir. Site içerisinde yer alan...
Wordpress’de Youtube Sayfasına Yönlendirme Sorunun Çözümü
Sitenizin herhangi bir sayfasına girdiğinizde, sizi bir Youtube sayfasına yönlendiriyorsa çözümü burada. Genellikle Justin Bieber videosuna yönlendiriyor. Bence en sinir olan şey zararlı kod değil yönlendirdiği video. Hiç sevmiyorum şu hıyar ağasını. Neyse birkaç aydır siteme uğramıyordum. Bu...
- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
SSL Sertifikası Nedir, SSL SEO’ya Etkisi Var mı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.ssl sertifikası nedir SSL sertifikası Türkçe mana olarak güvenli giriş katmanı demektir. Google yapmış olduğu bildirilerle SSL sertifikasının web siteleri için sıralama faktöründe değişime etki edeceğine dair bir bildiri yayınladı isteyenler için yazının...
502 Bad Gateaway Hatası Nedir, Çözümü Nedir? (Kolay Anlatım)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 502 Bad Gateaway hatası nedir? Sıklıkla karşılaşılan 502 Bad Gateaway hatasının çözümü nasıl yapılır? İşte bu ve benzeri sorulara dair merak edilen yanıtların tamamı! İnternette gezinirken bir işlem yaptığımızda kullandığımız web siteleri sayesinde...
SEO Analizi Nedir, Nasıl Yapılır? Güncel Bilgi!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. SEO Analizi Nedir? Nasıl Yapılır? SEO analizi nedir? Web sayfalarının arama motorlarına uyumlu hale getirilmesine SEO denir. Yapılan SEO çalışmalarının sonuçlarının değerlendirilmesine ise SEO analizi denir. Bu kapsamda SEO analizi nedir? Sorusuna...
CloudFlare DNS Nedir, CloudFlare DNS Nasıl Yapılır? (Basit Anlatım)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. CloudFlare DNS nedir? İnternetteki trafik ve bağlantı akışını belirleyen en önemli faktörlerden biri de DNS ismi verilen protokoldür. CloudFlare DNS nasıl tanımlanır? İnternet bağlantısı yapılmak istendiği zaman tarayıcılar tarafından yönlendirilen bağlantılar...
CloudFlare Nedir, Ne İşe Yarar? Kurulumu Nasıl Yapılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. CloudFlare nedir? İnternet sitelerinin sayısının artmasıyla birlikte sıklıkla tercih edilen bazı hizmetler vardır. CloudFlare nedir? Ne işe yarar? İnternet üzerinde faaliyet gösteren platformların güvenlik ve performans amacıyla tercih edilebilecek CloudFlare...
Hotmail POP3 ve SMTP Ayarları Nasıl Yapılır? (Basit Anlatım)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hotmail POP3 ve SMTP ayarları nasıl yapılır? Son zamanlarda sıklıkla kullandığımız Hotmail ayarları nasıl yapılmalıdır? Günlük hayatta herkesin bir mail hesabı kullanmaya ihtiyacı olmaktadır. İş gibi özel konular için olabildiği gibi çok daha farklı konulardan...
Sitede Kopyalama İşlemini Engelleme Nasıl Yapılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sitede kopyalama işlemini engelleme nasıl yapılır? Bilgi paylaşımının öneminin artması ve internetteki web sitelerinin birbirleriyle rekabete girmesiyle birlikte çeşitli işlemler öne çıkıyor. Sitede kopyalama işlemini engelleme web sitesi sahipleri için önemli...
0xc00007b Hatası Çözümü Nasıl Yapılır? (Kolay Anlatım)
0xc00007b hatası çözümü nasıl yapılır? Bilgisayar kullanıcılarının sıklıkla karşılaştıkları 0xc00007b hatası, kişileri oldukça zor duruma sokabilir. Elbette ki 0xc00007b hatası çözümü söz konusu olduğunda karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkar! İşte bu soruna dair merak ettiğiniz her şey...
Vcruntime140.dll Hatası Nedir, Çözüm Yolları Nelerdir?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Vcruntime140.dll hatası nedir? Günümüzde birçok işlemin bilgisayarlar aracılığı ile gerçekleştirilmesi, bu cihazlara gösterilen rağbeti artırmıştır. Son zamanlarda birçok insan, işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmek adına bilgisayar sistemlerinden...
Kişisel Blog Sayfası Nasıl Açılır, En İyi Blog Sayfası Nasıl Açılır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kişisel blog sayfası nasıl açılır? İnternetin yaygınlaşmasına paralel olarak amatör net sayfaları da yaygınlaşmaktadır. İnternetin iddialı bir şekilde kullanılması için mutlaka profesyonel bir çalışma yapmak şarttır! Ancak profesyonel olarak kullanım...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)