- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,233
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,014
- DevLira
- 242
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ZIRH - KOSTÜM - SİLAH SETLERİNİZİ EN SADE HALİYLE KULLANIN (GÖNÜL MESELESİ) == GÜNCELLENDİ
Dostlarım bu konunun amacı zırhlarınızı-silahlarınızı-kostümlerinizi en sade haliyle kullanmanız içindir. Olayımız nedir peki ne yapmanız gerekiyor diyorsanız konu altından SET altını çiziyorum SET olan Zırh, Silah ve Kostümlerinizi Linkini bırakırsınız bende düzenler konu içine eklerim...
Belki de Çoğunuz Bunu Çok Aradınız > - Mavi Ruh - Zırh-Silah Boyama ve Metallik Efektlerini İstediğiniz Bölgelere Yönlendirme [Sesli Anlatımlı Video]
Bugün Benim Doğum Günüm ve Bugün Sizlere Güzel Bir Paylaşım Yapmak İstedim Başlıktan da Anladığınız Üzere Zırhların veya Silahların Metallik Parlamasını Ayarlama ve Bunları Sorunsuz Bir Şekilde Boyamayı Gösteriyorum. Bel ki Çoğunuzun Aradığı Ancak Kimsenin Bulamadığı Şeylerden Biridir Bu Konu...
-Mavi Ruh- Files'e Yeni [Zırh-Silah-NPC-Harita] Ekleme [SESLİ ANLATIMLI VIDEOLAR]
Video Çekildikçe Konu Güncellenecektir. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element.
Kostüme Efekt Verme Sistemi
Resimdeki Gibi Efekt Vermek İsteyenler Aşağıda Vereceğim Linkten Konu'daki Kostümleri Kursun Pack'in İçine Ayarlı Kostüm Efektleri Kodlamasını Verdim. İsteyen ise 0'dan Başka Bir Kostüme Efekt Vermek İstiyorsa Ayrı Bir Anlatım.cpp Bıraktım. İsteyen İstediğini Kursun Not : Kanıtlar Konu'ya...
Saltanat Filesler İçin Sandık Engeli
Eleştirilerinizi lütfen kendinize saklayın Kullanmak isteyen kullansın Rica ediyorum kavga çıkaracak şeyler yazmayın. Daha önce paylaşılan konularda hep map engeli yapılmış bende slot engeli yaptım slotlar tamamen dolunca sandık açılmasına izin vermiyor. Daha sağlam bir şekilde yazabilen...
- Mavi Ruh - Görselli ve Çok Seçenekli Hava Seçenekleri Sistemi
Eleştirilere kapalıyım ! Kullanacak olanlara hayırlı olsun... Güncellendi : 09.12.2019 00:10 Güncelleme Nedeni : Gui Düzenlendi Not : 09.12.2019'dan önce ekleyenler aynı anlatımla silsinler sonra bu indirme linkinden indirip eklesinler. You must be registered for see element.
Ünvan Sistemi EK Paket
Beğenmediğiniz noktaları kendinize göre editlersiniz :) Eksik bir yer unutmuş olduysam yorum olarak belirtin tamamlayayım :) You must be registered for see element. ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT Teşekkür ederim muhammed sorunsuz bir şekilde çalışıyor :) Kanıt You must be registered for see...
- Mavi Ruh - Saltanat Minimap Altı Pazar Sistemi [C++ /PYTHON]
Öneri ve eleştirilere kapalıyım konu altında tartışma yapacak bir konuşma istemiyorum. Videonun Dakika 6 Saniye 20'sinden itibaren izleyerek sistemi görebilirsiniz.
Otomatik Saldırı Butonu [Çek + Saldır]
Sistem otomatik saldırır ve aynı zamanda pelerin varsa pelerinde kullanır. Belirli haritalarda ve düşük seviyeli karakterlerde buton görünmez olur.
Mob Bonus İnfo / Hangi Patrona Hangi Bonus İşler Bilgisi [C++/Python]
Sistem fotoğraftaki gibi bilgi veriyor. Eğer filesinizde mob info (mobdan düşenleri görme) sistemi mevcutsa bazı kısımlar zaten ekli olacaktır tekrardan eklemenize gerek yok.
Kamu Spotu: 2 Renk İle Sınırlı Kalmayalım | İtemlerinizin Açıklamalarını Renklendirin.
Normal şartlar altında sadece 2 renk kullanabiliyorduk biri klasik renk : gri Diğeri ise sarımsı bir renkti onu da 2 Tab boşluğuyla yapabiliyorduk. Ben ise bu boşlukları arttırarak 7 renk daha ekledim üstüne ne kadar tab boşluğu o kadar farklı renk :) Örnek ; 1 Tab Boşluğu : Gri 2 Tab...
K(A)rakter Penceresi Bonus Tablosu [Python]
Küçük ama güzel bir eklenti :yoyo: Daha önce paylaşıldıysa 😛
Seviye Kasılma Rehberi
Kendi serverinize göre editleyebilirsiniz ben TR'ye göre ufak tefek ayar çektim. 1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım. Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor...
Fısıltı Penceresi: Server İsmi ve Tarih+Saat Eklentisi
Çekilen ss'lerin hangi servere ve hangi zamana ait olduğunun bir önemi olduğunu düşünüp yaptığım bir eklenti Hayırlı Kullanımlar.
Fısıltı Penceresi Seçmeli Renkli Yazı Eklentisi [Geliştirilebilir]
İsteyen istediği şekilde geliştirebilir geliştirip de bizimle paylaşmak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var :yoyo: Teşekkürler sorunsuz
Packlarım Foxfs Ne Kadar Doğru Yerlere Atsam da Yeni Yüklediğim Harita Objeleri Görünmüyor Diyorsan Gir İçeri Karşimm..
Çoğumuz hala bu pack türüne alışamadı. Ne kadar doğru konumlara atsak kapatsak hiç bir şekilde objeler görünmüyor bunun sebebi root packinin içindeki property.xml içinde O objelerin herhangi bir bilgisi olmamasıdır. Peki ne yapacağız diyorsanız şunu yapacağız güzel kardeşlerim, Sizler...
Map Editör - Npc,Mob,Grup(Slot)'larınızı Tek Tık İle Sabitleyin.
Alıntı Dil: Lehçe İşlevler Haritaya Boss,Npc,Slot Sabitleme Deniz Suyu Ekleme Ekli Objeleri İnceleme(Zone) Attr Düzenleme V.T de virüs olduğunu söylüyor ama kullanıp kullanmamak sizin inisiyatifinize kalmış.
Mavi Ruh - Saltanat ile 1-1 Aynı Karakter Ekranı [Tamamen Türkçe ve Reklamsız]
Karakter ekranında oyun içinde hiç bir şekilde reklam bulunmamaktadır. Karakter ekranı arka planı ORJİNAL'dir. Diğer arkadaşların yaptığı gibi seviye çubuğu olsun yazılar olsun resme entegre etmedim py dosyalarına ayrı ayrı konumlandırarak yerleştirdim. Yazıları olabildiğince 1-1 yapmaya...
[40K] Yeni Giriş,İmparatorluk,Karakter Oluşturma,Karakter Seçme Ekranları [Sade ve Tamamen Türkçe]
Bugün Benim Forum Yönetiminde Bulunmamın 1. Yıl Dönümü Onun Üzerine Bir Paylaşım Yapıyorum :) Editlenmesi Gerekilen Noktalar - Logolar [PSD Bıraktım Gönül Rahatlığıyla Değiştirebilirsiniz] - intrologin.py > İP Kodları KURULUM VİDEOSU ÇEKMİŞ @ToLLeDor VİDEO İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...
Elf Zırhları Yeni Alfa Ayarlı Dokularıyla
Paylaşım yaparak bazı kişileri bu foruma kazandırabiliriz ancak yapamam edemem desek de bir yorum ile destekleyerek bir ortam hazırlayabiliriz bunu sadece bu bölüm için söylemek istiyorum çünkü c++'a verilen ilgi maalesef ki bu bölüme verilmiyor paylaşım yapmak isteyenlerin şevkleri/hevesleri...
Nyks Assassin Costume - Hair Set [With Lycan] / Nyks Katil Kostüm - Saç Seti [Lycan Mevcut]
"Kimseyi mumla aramayın, görülmesi gereken ışığıyla parlar." - La Edri Mor Parlamayla Cok Süper Görünüyor :D
Ridack - Altın Seti [Eksikler Tamamlandı]
Yapımcı : Ridack İçindekiler Zırh/Kostüm Seti [ 5 Karakter ] Saç/Kask Seti [ 5 Karakter ] Silah Seti [ KILIÇ / HANÇER / YAY / YELPAZE / ASA ] (Efektleriyle Beraber) Kuşak
[Ücretli Paylaşım] 5 Karakter + 2 Cinsiyet SET
Yapımcısı bu sete macera haydutu gibi bir isim vermiş tam olarak çeviremedim.
Steampunk Costume/Armor+Hair+Weapon Set [With Lycan] || Buhar Çılgınlığı Kostümü/Zırhı+Saç+Silah Seti [Lycan Dahil]
Daha önce paylaşıldığını görmedim paylaşıldıysa konu altından linkini bildiriniz...
Samuray Zırh+Kask Seti Paylaşımı [Lycan Dahil]
Daha önce paylaşıldığını göremedim paylaşıldıysa linkini konu altından bildiriniz... Görsel [5 Karakter + 2 Cinsiyet Mevcuttur.]
Jotun Thrym Silah Seti [Lycan Dahil]
Daha önce paylaşıldığını göremedim iyi kullanımlar. Teşekkürler Arşive hemen ekliyorum
- Konular
- 930
- Çözüm
- 45
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 698
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 257
- MmoLira
- 4,272
- DevLira
- 0
https://forum.turkmmo.com/konu/3758391-sosyal-arkadaslik-aglarinda-dolandiriciliklar/
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Sosyal Ağlardaki Arkadaşlıklar Güvenilir mi ?
Herkese merhabala arkadaşlar, bu konumda sizlere aşağıdaki sorulara çözümler üreterek aklımızdaki bazı soru işaretlerinden kurtulmamıza olanak sağlıyacağım. Sorularımıza bakalım. Sosyal ağlardaki arkadaşlıklar kalıcı mı olur ? Sosyal ağlardaki kişilere güvenebilir miyiz? Sosyal ağlardaki...
Bayanları Sosyal Ağlarda Ne Gibi Tehlikeler Bekliyor?
Herkese merhabalar, bugün ki konumda internet aleminde bayanlar için sosyal ağlar aracılığı ile oluşan veya oluşabilecek tehlikeli durumları ele alacağım. TACİZ, TEHDİT, ŞANTAJ, SAPIKLIK.... Bildiğimiz gibi son 20 yıl içerisinde bulunduğumuz yüzyıl İNTERNET çağı olarak adlandırılmaktadır...
En Popüler Sosyal Ağ Platformları İlk 5
Herkese merhabalar, bu konumda sizlere 2020 yılı sosyal ağ kullanıcılarının en çok hangi platformlarda aktif olduğunu sizlerle paylaşacağım. 1 numara FACEBOOK Yılların devi hala populerliğinin zirvesini korumaya devam ediyor. Aylık 2,49 milyar aktif kullanıcısı (Facebook'un kendi verileri...
Arkadaşlarımızla Oynayabileceğimiz Sosyal Ağ Oyunları
Herkese merhabalar. Bugün ki konumda arkadaşlarımızla sosyal medyada veya bir ağ aracılığı ile sohbet ederken oynuyabileceğimiz oyunları ele alacağım. Not: Bu oyunlar sadece internet tarayıcısı veya bir mesajlaşma platformu ile oynanabilecekler olarak şeçilmiştir. Vakit kaybetmeyelim...
Erkekleri Sosyal Ağlarda Ne Gibi Tehlikeler Bekliyor?
Herkese merhaba, bir önceki konumda bayanlar için sosyal ağlar aracılığı ile oluşabilecek tehlikeli durumlardan bazılarını anlatmıştım. Peki biz erkekleri ne gibi tehlikeler bekliyor. Hiç farkında olmadan bizler kendimiz nasıl bazı olaylara yol açabiliyoruz. Bildiğimiz gibi son 20 yıl...
Sosyal Medya Tehlikeleri
Bugün ki konum kullandığımız sosyal medyanın bizlere verdiği önemli zararlar hakkında olacaktır. Her geçen gün yaygınlaşan sosyal medya aşırı kullanıldığında bağımlılığa,soyutlanma isteğine ve depresyon başta olmak üzere çeşitli sorunlara yol açıyor. Ruh sağlığımıza ve benlğimizi derinden...
Mafia -1 Genel Bilgi ve Oyun Hikayesi
Herkese merhaba arkadaşlar, bugün ki konumuz çıktığı yıllarda GTA serileri ile yarışmış olan serimizin ilk oyunu Mafia: The City of Lost Heaven'ı sizlere anlatmaya çalışacağım. Oyun kendini Mafia: The City of Lost Heaven adı ile çıkmış fakat akıllara sadece "Mafia" olarak kazınmıştır...
Mafia 2 Genel Bilgi ve Hikaye
Herkese merhaba arkadaşlar, Mafia serimizi sizlere açıklamaya devam ediyorum. Sıradaki oyunumuz MAFIA II... Mafia 2 oyunu Mafia 1'in devamı niteliğinde olarak 21 Haziran 2010 'da sandbox tarzı ( Sandboxın ne oldugunu bu konumda anlattım.) üçüncü sahış nişancı türünde video oyunu olarak...
Mafia 3 Genel bilgi ve Hikayesi
Herkese merhabalar, Mafia serimize devam ediyoruz. Şimdi ki tanıtımımız MAFIA III... Mafia II'nin devamı olan Mafia III, Hangar 13 tarafından geliştirilmiş, 2K Games tarafından Windows, MacOS, PS4 ve Xbox One platformları için yayınlanmış üçüncü şahış nişancı, aksiyon-macera kategorisine ait...
2020 Yılı Hile Tespit Etme Yöntemleri ve Teamwiever İncelemedeki Püf Noktalar
Herkese İyi Forumlar. Bu Konuda Yıllardır Ayakta Duran Bir Çoğumuzu İnternet Kafe Masalarına Mahkum Eden, Okuldan Kaçırtan, Aileden Azar İşitmemizi Sağlayan ve en önemlisi Her Öldüğümüzde Hile Kesin Hile dedirten Counter Strike da Hile Tespit Etme Yöntemleri ve Teamwiever İncelemedeki Bazı Püf...
Gemi Makineleri Mühendisliği (Geniş Rehber)
Herkese merhaba. İyi forumlar. Bu konuda dünyanın en önemli ticaret yolu olan deniz sektörünün seyir eden büyük demir parçası geminin, işleyiş ve sevkinin kalbi olarak adlandırılan ana makina ve yardımcılarının gardiyanları olan gemi makinaları mühendislerini anlatacağım. Bu analizi 6 yıl...
2020 Yılında [AVCI] ve [DESTEK] Görevlisi Nasıl Çalışmalı ?
Herkese İyi Forumlar. Bu Konuda Sürekli Gelişen Metin2 Dünyasının Yönetiminde Önemli Yere Sahip Olan [AVCI] Ekibinin ve Destek Yetkililerinin Nasıl Çalışması Gerektiğine Değineceğim. Uzun süreler boyunca yaptığım gmlikler sonucunda bu analizi elde etmiş bulunuyorum. Tecrübelerimide Sizinle...
Şans Oyunları Dolandırıcılıkları
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün ki incelememiz şans oyunlarında yapılan dolandırıcılıklar. Peki dolandırıcılıklardan nasıl kurtuluruz. Nasıl dolandırıcıları anlayabiliriz. Hadi Hep beraber öğrenelim. ANA BAŞLIĞIMIZ DOLANDIRICILARI ANLA İşin en can alıcı noktası Algı Manipilasyonu! Bazen...
Valorant Dereceli Rütbe Rehberi
You must be registered for see element. özet Rütbeler sadece Sıralamalı Mod maçlar üzerinden kazanılabilir, Unranked Mode size herhangi bir rütbe kazandırmaz. Maçları bırakmak, ilerleme ve oyun kısıtlamaları cezaları almanıza yol açacaktır. Ve rakiplerinizden çok daha fazla tur kazandığınız...
Sosyal Medya da Viral Olmak Nedir? Viral Nedir?
Sosyal medya viral olmaktan daha fazlasıdır. Günümüz "viral" terimi, hedef kitlesi dışında paylaşılan içerik için geçerlidir. Evet, viral hikayeleri, markaları ve videoları görmek heyecan verici ama viral olmak uzun vadeli bir çözüm değil. Ayrıca, markaların içerik parçasını analiz etmesi ve...
Valorant Kredi Rehberi
özet Krediler, her turdan önce Satın Alma Aşaması sırasında silah , kalkan ve yetenek satın almak için kullanılır . Ayrıca takım arkadaşları için silah satın almak için de kullanılabilirler. Bir takım arkadaşının Kredileri düşükse, takım arkadaşları birisinin silahı sağ tıklatarak birisinin...
Valorant Düşük Fps Sorunu Çözümlemeleri
GPU sürücülerinizi güncelleyin GPU sürücülerinizin güncellenip güncellenmediğini kontrol etmenizi kesinlikle öneririz. Bu kulağa bariz gelebilir, ancak AMD ve NVIDIA genellikle oyun başlatıldıktan sonra FPS'yi önemli ölçüde artırabilecek yeni sürücüler yayınladığından, sürücülerinizi...
Valorant Aim Ayarları
En iyi Valorant ayarları için kullanabileceğiniz kapsamlı nişangah seçenekleriyle uğraşmak zorundasınız. Ancak, bu büyük ölçüde sadece kişisel tercihtir. Yine de birkaç önerimiz var: Oyunda görünür bir renk seçin. Valorant dışında oynadığınız oyundaki artı işaretine benzer bir şekilde sadık...
EN İYİ VALORANT PC AYARLARI
Mümkün olan en iyi performansı elde etmek için ayarlarınızı değiştirmenin büyük kısmı video ayarlarıdır. Bu bölüm oyununuzun grafik kalitesini kontrol eden bölümdür. Oyundaki bazı gereksiz özellikleri geri çevirerek, iyi oynamanız gereken görsellerden ödün vermeden saniyede daha iyi kare hızına...
Valorant Reyna Rehberi
Valorant'ın son ajanı Reyna, sert bir kurabiyedir. Oyunun tam lansmanı için kadroya tam zamanında katılan ruh toplama becerileri, yerini hızla zorlu bir karakter olarak yerini aldı. Reyna düellocu sınıfına girmektedir. Onu güçlü bir tehdit haline getiren yetenekleri özel olarak tasarlanmıştır...
Hangi Valorant Ajanını Oynamalıyım? Rehberi
Valorant gerçekten heyecan verici yeni bir oyundur, ancak yeni oyuncular için sunacağı çok şey vardır. (Farklı silahlar ve hem başlangıçta hem de daha sonra açılabilen birçok ajan ile.) Yeni başlayanlar için en iyi olan bazı ajanlar mevcuttur fakat onlara hemen hakim olmak imkansızdır. Hangi...
Valorant Spike Rehberi
Valorant'ın ana oyun modu, Counter strike gibi diğer taktiksel oyunlarda bombaya eşdeğer olan Spike isimli cihaz etrafında döner. Stratejilerin oluşturulduğu merkezi katalizör olduğundan, nasıl çalıştığını gerçekten anlamak önemlidir. Temel Mekanik: Spike nasıl alınır, düşürülür...
Red Dead Online Genel Bilgiler
Red Dead Online , Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi bileşeni olarak Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir çevrimiçi çok oyunculu aksiyon-macera oyunudur . Yayınlandıktan bir kaç ay sonra betadan çıktı. Tek oyunculu oyun olan Red Dead Online bir yıl önce dört karakterin...
Hashtag nedir? - Rehber
Bir hashtag , öncesinde belirli bir konuyu tanımlayan bir karma işaretiyle gelen bir kelime veya kelime öbeğidir. Bu kulağa hoş ve kolay gelse de, sosyal medya pazarlaması için bir hashtag kullanmak tanımından biraz daha karmaşıktır. Her ne kadar hashtag dünyası karmaşık bir dünya olsa da, biraz...
Red Dead Redemption Görevleri 30 - Her Türlü Uygarlık
Kaptan Vincente De Santa adlı garip ve öngörülemeyen, ancak tamamen büyüleyici bir askeri subay ile tanışmak istiyorsanız, nehrin Meksika tarafında, haritanın en batı tarafındaki şirin bir kasaba olan Escalera'dan başka bir yere bakmayın. Kasabanın ön kapılarına geldiğinizde, kendinizi hemen De...
Mobile Legends'deki Büyüler
Herkese merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere Mobile Legends'deki itemleri ve fiyatlarını sizlere aktaracağım. İnfaz(Execute) 200 ila 480 arasında + %10 oranla hedefin eksik canına oranla gerçek hasar verir. Kalkanları yok sayar. Eğer rakibi öldürürse %40 bekleme süresinde azalma...
Mobile Legends Hata Çözümleri
Bu konumda sizlere Mobile Legends'deki bazı hata çözümlerini göstereceğim. Hız kaybetmeden çözümlere başlıyalım. İlk sorunumuz oyun açılmıyor ? Nasıl Düzeltebilirim ? Arkadaşlar yapmamız gereken işlemler şu şekilde; Öncelikle oyunun sistem gereksinimleri ile cihazımızın gereksinimi...
Red Dead Redemption 2 Hikayesi
Batı kasabası Blackwater'da bir soygun kötü bir şekilde yanlış gittikten sonra Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya zorlanır. Federal ajanlar ve ulustaki en iyi kelle avcıları ile, çetenin hayatta kalmak için soyulması, çalması ve Amerika'nın engebeli kalbi boyunca yol alması gerekir...
Red Dead Oyunu Hakkında Bilgiler
Red Dead Redemption 2 , Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2018 aksiyon-macera oyunudur . Hikaye kurgusal temsilinde 1899 yılı ele alınır. Batı , Ortabatı ve Güney Amerika Birleşik Devletleri ve yasadışı Arthur Morgan , Van Linde çete üyelerini barındırır. Arthur, Vahşi...
Siber Zorbalık Nedir ?
Zorbalık nedir? Zorbalık, fiziksel, sözel veya ilişkisel, yüz yüze veya çevrimiçi olabilen tekrarlanan agresif davranıştır. Zorba olan insanlar çoğunlukla acımasızdır, uzun süre tekrar tekrar zorbalık yapar. Zorbalığın nereye ve ne zaman vuracağı, ne yapacakları ve ne kadar ileri gidecekleri...
Çevrimiçi ortamda nasıl güvende olunur?
İnternet çok eğlencelidir ama tehlikeleri vardır ve çevrimiçi güvenli olmanızı istiyoruz. Bir sohbet odasına katıldığınızda insanların çok arkadaşça davrandığını göreceksiniz, ancak konuştuğunuz kişi her zaman söyledikleri kişi olmayabilir. İnsanlar sizin yaşınız gibi davranabilir ve maalesef...
The Last of Us Part 2 Çalışma Tezgahı Yerleri - Tüm Çalışma Tezgahlarını Nerede Bulabilirsiniz?
The Last of Us Part 2 boyunca dağılmış 25 Çalışma Tezgahı vardır ve bunlar hayatta kalmanız için oldukça önemli olabilir. Silahlarınızı yükseltmek için oyun boyunca attığınız silah parçalarını kullanabileceğiniz tek yerler bunlar. Dahası, oyundaki her Workbench'i bulmak ve kullanmak, The Last of...
- Konular
- 2,165
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,270
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,511
- DevLira
- 176
[AsiLZade] 1-120 Farm Server Alt Yapısı 1000 K Denenmiş Files
Merhaba arkadaşlar filei sorunsuz bir şekilde olup tek sıkıntısı ticaret camıdır kontrol edildi başka bir ticaret camını entegre ettiğinizde sorun tamamen ortadan kalkacaktır fazla uzatmadan resimlere geçelim :p Şöyle belirteyim files üzerindeki pin sistemi başka bir yerde olmayan çok sağlam...
[AsiLZade] < Arven Alesia Alia Yunkai Dosyaları >
#ifndef ENABLE_BEVIS_INC_SERVICE_H #define ENABLE_BEVIS_INC_SERVICE_H /*** BeviS - Active Server Functions Start **/ /***********************************************/ #define ENABLE_BUFF_DEAD_MONSTER_NOT_CLEAR #define ENABLE_BEVIS_COSTUME_EFFECT #define ENABLE_BEVIS_MAX_RED_BUFF_EFFECT #define...
AsiLZade - MaltaMt2 Server Files
Merhaba arkadaşlar zamanında kendi projem için hazırladığım ve arşivde boş durduğundan paylaşmak istedim .) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi...
AsiLZade - Temiz Alt Yapı Sıfır Sistem
Merhaba arkadaşlar arşivimde bulduğum temiz alt yapıyı size paylaşacağım elimde sunucu olmadığı için kuramadım fakat kuran arkadaşlar ss atarsa sevinirim alt yapıdan memnun kalacaksınız :) #define ENABLE_IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION // Ymir paket şifreleme. #define...
AsiLZade - Ws Lik Server Files Vales Volis Filesi
Files daha önce projnelerde açılmış alt tarafta göstereceğim referanslarını 34 K ve pack türü .epk .eix bilginize wslik düşüncem vardı daha sonra vazgeçtim bu yüzden sizinle paylaşalım :) You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered...
Kallavi2 Server Files Paylaşımı
#ifndef __INC_SERVICE_H__ #define __INC_SERVICE_H__ /*** YMIR Default Macros ***/ #define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_ // YMIR Paket şifreleme #define __PET_SYSTEM__ // Eski Evcil hayvan sistemi #define __UDP_BLOCK__ // UDP Paket bloklaması /***************************************/ /***...
HTTrack İle Dilediğiniz İndex ve panelleri dilediğiniz gibi çekebilirsiniz (Kurulum)
Merhaba arkadaşlar bölümde sık sık gördüğüm için bu konuyu açma gereksinimde bulundum istek olarak indexler çok geliyor bugun sizlere herhangi bir siteden nasıl index çekilir onu göstereceğim İlk aşama gerekli dosyayı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. daha sonra indirilen Turkmmo - Httrack.exe...
AsiLZade - Appserver Kurulumu Dilediğiniz Paneli Kendiniz Filezilla & Navicat Gerektirmeden Kullanabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda makina sorunu veya site sorunu çeken arkadaşlar mevcut paylaştığım panellere uygun appserver kurulumunu göstereceğim. Appserver dilediğiniz zaman panelleri kurup kendinizce düzenleme yapabilirsiniz internet gerektirmeden kuruluma geçelim :) Next tıklayıp...
Overwatch ve CS: GO profesyonelleri neden Valorant'a geçiyor?
Riot'un pazarlama stratejisi şüphesiz yangını körükledi. Beta key drop entegrasyonu sayesinde Valorant'ın Twitch'teki varlığını önlemek neredeyse imkansız. İzleyici, Valorant'a döndüklerinde ve kanallarında anahtar bırakmalarını etkinleştirdiklerinde en popüler Twitch flamalar için yükseldi. Bu...
Android Rehberinizi iPhone’a Nasıl Aktarırsınız?
Android telefonlardan iOS’a geçişlerde elbette ki verilerinizi olduğu gibi, eksiksiz bir şekilde yeni cihazınıza aktarmak çok kolay. Bunların başında da muhakkak telefon rehberiniz gelecektir. Genelde Andorid telefondan iOS’a geçişlerde hep ufak tefek sorunlar yaşanır ve veri kayıpları...
Telefonunuzu Nasıl Yedekleyebilirsiniz ?
Merhaba arkadaşlar bugün telefon yedekleri nasıl yapılır beraber göreceğiz Samsung akıllı cihazınızdaki verileri Smart Switch Mobile, Samsung Cloud ve Smart Switch PC programlarıyla yedekleyebilirsiniz Öncelikle Smart Switch Mobile çalıştırınız program telefonuzda yoksa google play üzerinden...
Akıllı Telefonlar Neden Yavaşlar
Akıllı telefonunuzun bir yıllık kullanımdan sonra yavaşladığını hiç fark ettiniz mi? Yumuşak animasyonlar, hızlı tepki ve genel hızlı performans zamanla azaldı ve şimdi telefonunuz biraz ağırlaşmış hissediliyor. Bu neden oluyor? Bugün, telefonunuzun zaman içinde yavaşlamasının birkaç nedenini...
- Konular
- 260
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 9h
- Reaksiyon Skoru
- 1,515
- Altın Konu
- 40
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 7,015
- DevLira
- 640
Animasyonlu ''Silahlar'' ( Lycan Dahil )
Selamlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum gezindim de göremedim paylaşıldıysa da kaldırırız :) işinizi görür umarım LİNK VT
Animasyonlu Silah seti v4 ( Lycan Dahil )
Selamlar daha önce paylaşıldı mı (animasyon,lycanlı) bilmiyorum gezindim de göremedim paylaşıldıysa da kaldırırız :) işinizi görür umarım LİNK VT
Animasyonlu 120 Lv. Kyanit Silahlar [ Lycan Dahil ]
İyi kullanımlar. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see...
1. Sezon Lirium2 unp
Selamun aleyküm pek saglam şeyler olmasa da umarım işinizi görür.. 1 2 rar içi görüntü. LİNK
Beceri K. İconları
Emek serverler için kullanılabilir 1-99 1-105 savaşçı ninjanın 6. skilleri yok + lycan yok Daha önce paylaşıldığını görmedim İyi Kullanımlar LİNK VT
+4000 Küsür Map Texture ''1.73 gb''
Map,harita vs çizenlerin işine yarayacaktır. içerisinde 4 bin küsür texture var. İyi kullanımlar. 2-3 ekran görüntüsü atacağım indirip incelersiniz. LİNK
Son düzenleme:
- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
ScriptMetin2 Oyuna Özgü Panel
PAYLAŞTIĞIM PANELDE KODLAMALAR 0 DIR SORUNSUZDUR CSS'LERDE FROM'LARI VB BAYAĞI UĞRAŞTIRDI. AYARLANACAK YERLER İNC KLASÖRÜ : CONFİG.İNC.PHP herşeyi buradan ayarlayacaksınız DOWLOAND LİNK MEDİAFİRE : TIKLA DOSYA.TC : TIKLA VİRÜSTOTAL: TIKLA
Metin2 PVP Alexander Web Panel
Kurulum Bölümü Kayıt Bölümü Kullanıcı Panel Bölümü Panel Özellikleri ; Şifre değiştirme sistemi mevcuttur. Şifremi unuttum sistemi mevcuttur. ( Hem güvenlik sorusu , hemde e-mail ile ) Karakter silme kodu hatırlatma vardır. Depo şifre değiştirme sistemi vardır. Depo şifresi hatırlatma...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)