HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba;
Arkadaşlar Yeni Patch Gelmesi ile birlikte ortaya birsürü hile geldi.hepimiz biliyoruz.bunları fırsat bilenler multihack diye virüs trojan uploadlıyorlardı.
Bu Hile Kesinlikle ole bişey degildir.Hilenin içinde Wall hack,Speed hack,Speed Attack,Attack Range Ve TeLePort vardır.(Çekme Yoktur!!!!!!)Bu Saydıgım özellikler sorunsuz şekilde çalışmaktadır.Biraz emek verdim.SS ler aşagıdadır.ve 4 tane link koydum istedignizden indirebilirsiniz.Net Framework vs yuklemenıze gerek yoktur direk açıp kullanın....
Virüs vs. yoktur.işte virüstotal sonuçları:
Ve MultiHack Linkleri!!!!!!!!
Upload.com
KAPATILMIŞTIR.
+Repi Esirgemeyin Arkadaşlar Sizin için emek verip ugraştım.
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Arkadaşlar Yeni Patch Gelmesi ile birlikte ortaya birsürü hile geldi.hepimiz biliyoruz.bunları fırsat bilenler multihack diye virüs trojan uploadlıyorlardı.
Bu Hile Kesinlikle ole bişey degildir.Hilenin içinde Wall hack,Speed hack,Speed Attack,Attack Range Ve TeLePort vardır.(Çekme Yoktur!!!!!!)Bu Saydıgım özellikler sorunsuz şekilde çalışmaktadır.Biraz emek verdim.SS ler aşagıdadır.ve 4 tane link koydum istedignizden indirebilirsiniz.Net Framework vs yuklemenıze gerek yoktur direk açıp kullanın....
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs vs. yoktur.işte virüstotal sonuçları:
Ve MultiHack Linkleri!!!!!!!!
Upload.com
KAPATILMIŞTIR.
+Repi Esirgemeyin Arkadaşlar Sizin için emek verip ugraştım.
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)