YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Thanos Eldiveni 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bir problemim var

0725 20:50:09172 ::
networkModule.py(line:209) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:147) __pack_import
system.py(line:127) _process_result
introSelect.py(line:31) <module>
interfaceModule.py(line:63) <module>
system.py(line:154) __pack_import

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.ImportError'>:No module named uiThanos

0725 20:50:09173 :: ============================================================================================================
0725 20:50:09173 :: Abort!!!!

Paylaşım için teşekkürler.

Önceki yorumda söylediğim gibi, yorum yapmak için yorum yapmayın. Daha beter rezil oluyorsunuz. Yazılan kodun kötülüğüne gelirsek, seni inan ki hiç umursamıyorum bilgin olsun. Sadece konuda boş yorum cevapsız kalmasın diye yazıyorum bunu da. Açıp incelemişsin ya hani, ön yargı muhafızı, çok bilmiş. Öncelikle matematiğine hayran kaldım. RefreshSlot call'ları for'un içinde olmadığı için 5 saniyede 1800 kere çalışamaz. Ama bunu farkedememen çok doğal. Sonuçta anlayabilecek biri olsan bu yorumları zaten yazmazdın. Bir işe eleştiri yaparken daha iyisini ortaya koyman, veya mantıklı yolu söylemen gerekir.
Umarım şu alttaki iki fotoğraftan sonra daha yorum yapmazsın, kendini de beni de yormazsın.
ÇOK BİLMİŞ ÖN YARGI MUHAFIZI, PÜ SANA.

Sonra yönetim, neden aktif değilsiniz diyor, aha sizin gibiler yüzünden.

Ekli dosyayı görüntüle 27271

Ekli dosyayı görüntüle 27272
cidden efsane güldüm :D

Dostum bu kadar kisisel algilama lutfen. Ben seni tanimiyorum ki sana karsi bir on yargim olsun. Yeniyim zaten forum da. Bu kadar sinirlenmeye, sovmeye gerek yok yani. Sadece gordugumu soyluyorum. RefreshSlot 1800 kere cagiriliyor cunku right ve left kendi icerisinde 3'er tane slot bulunduruyor. Hepsi update oldugu icin her OnUpdate cagirildiginde 6 kere update oluyorlar. OnUpdate'i 300 kere cagirirsan 1800 kere cagirilmis olurlar.

Eger attigin kod yeni haliyse evet olmasi gereken bu. En azindan ben yapsaydim oyle yapardim. Bak ben elestirimi yaptim, sen daha iyi halini paylastin. Hem ben mutluyum, hem sen, hem de sistemi kullanacak olan arkadaslar. Herkes kazandi yani.

bir problemim var

0725 20:50:09172 ::
networkModule.py(line:209) SetSelectCharacterPhase
introSelect.py(line:31) <module>
interfaceModule.py(line:63) <module>
system.py(line:154) __pack_import

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.ImportError'>:No module named uiThanos

0725 20:50:09173 :: ============================================================================================================
0725 20:50:09173 :: Abort!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri