InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Desperados III - İnceleme

Ectoor

We Rise Turkmmo <3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
5,602
Çözüm
14
Online süresi
7mo 3d
Reaksiyon Skoru
6,802
Altın Konu
669
Başarım Puanı
499
MmoLira
11,960
DevLira
297
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

118588.jpg

İlginç bir şekilde, selefi hakkında bir makale yazdıktan sonra, Desperados III'e bir göz atmam istendi. Adil olmak gerekirse, kendi kopyasını satın alıp yine de kontrol etmeyi planlıyordum ama ücretsiz olarak bir inceleme kopyası verildi. Söylemeliyim ki, bu tür beni gıdıkladı. Gerçekten olumsuz makaleler yazmıyorum, ancak son makalenin benim için kesinlikle olumsuz olduğunu hissettim. Buna rağmen, en yeni oyunu gözden geçirmem istendi ve buna ciddi bir saygım var.

Size söyleyeyim, Desperados III'ün geliştiricilerinin kesinlikle doğru yaptıkları birkaç şey var. Bu projenin bütçesini bilmiyorum, ama çok büyük olmasını beklemezdim. Oyuna seslendirmenin iyi olacağını düşünerek gittim, ama ev hakkında yazacak bir şey yok. Oyunda hareket eden sesi şaşırtıcı derecede iyi buldum ve bu oyun hakkında sevdiğim birkaç şeyden biri.

Karakterler karmaşık ve ilginç hissediyorlar ve beklenebilecek kadar içten ve yüzeysel değiller. Oyuncular rulolarında doğal hissediyorlar ve zanaatlarında oyuna çok fazla duyulabilir derinlik katıyorlar. İyi karakter aktörleri, iyi yazma ve sağlam karakter gelişimi ile iltifat edilir. Hikaye kitabı derinliğinin bu karakterlerden çıkmasını beklemeyin, ancak video oyunu terimlerinde, karakterler çok uygun bir şekilde oluşturulmuştur. Bu, oyuncuya her karakter hakkında bir birey olarak bir his verir ve onları ve hikayelerini daha fazla önemsemenizi sağlar. Oyunun bu yönünün özellikle çok iyi olduğunu gördüm ve özellikle iyi bir iş yapma konusunda yazarlara ve aktörlere iltifat etmek istedim.

Desperados 1.jpg

Oyunun iyi uygulanmış bir başka bileşeni de genel olarak görsel tasarımdır. Desperados III nispeten az kullanılan bir zamanda ve yerde ayarlanır. Açıkçası, bazı oyunlar batı temaları ile akla geliyor, ama o kadar değil. Bunun, sanatçıların biraz başarılı bir şekilde yaptıkları renk ve içerikle gerilmesine izin verdiğini hissediyorum.

Pratik düzeyde, sahneler dönem geçerliliği ile sadece biraz özgürlük alır ve ortamla iyi eşleşen kıyafetler, mimari ve giyinme (görsel ilgi için dağılmış nit şövalyeler) yakalamak için iyi bir iş çıkarır. Ayrıca iyi bir batıya damgasını vuran toz ve yalnızlık duygusunu harekete geçiren renk paletlerini seçtiler, ancak o kadar kirli hissetmedikçe, oyun cilasız veya ucuz bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu vurulması gerçekten zor bir çizgi, ancak grafik stili ve sanatsal seçimler, hikayenin çoğunu diyalog kadar anlatıyor ve eşit yetkinlikle başarılıyor.

güzel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri