Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
METİNLERİN EFEKTLERİNİ KALDIRMAK İSTİYORUM DUMAN ÇIKMASIN METİNLERDEN NASIL YAPARIM
Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
client'i es geçin gerisinden devam edinben fazla anlamıyorum client dosyasını bulamadımkikusura bakmayın client dosyasını bulsam monsteride açacağım patch açıcı var client dosyası hangisinde acaba onu sordum root.eik root.epk dosyasındamı client
büyük hostingden ücretli lycanli files kullanıyorum eski philiasophia filesiPacklerden ayarlanmakta kullandığınız filesin sürümüne göre dizin değişir.
reis öncelikle yorumun için çok teşekkürler backgrounda kadar geldim metinstonesleri komple kaldırdım bu sefer metinler kalktı blue felan yazıyordu onları kaldırdım metinler yine gitti ne yapmam lazım o dosya içerisinde yardımcı olabilirsen çok sevinirimMerhaba oyunuzun Effect packını açarak içinde "background" isimli dosyadan efekleri silebilirsin.