Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

kostüm konusunda yardım

Dev GorK

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
5g 12358s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
34
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 3 Gün
MmoLira
1,774
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Biri bana yardım edebilir mi, parıltıya +9 koruma efekti koymak istiyorum, normalde bunlar normal, zırh koruması yok, duman efekti yok, sadece aynı parıltı .. ( resimler gibi, biri normal, diğeri parlıyor )

Ekli dosyalar

• eTwdCwG.jpg
    eTwdCwG.jpg
    77.5 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_31.png
    Screenshot_31.png
    277.5 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Playersettingsmodule'ye effecti eklediğiniz zaman başındaki sayı +21 ise örnek item protodan +9 olan zırhın socketpercent '6' olarak ayarlayınız . Mesela +21 daha önce varsa +22 yapınız ve bu seferde item protodaki socketpercent '7' olarak ayarlayınız . +23 '8' bu şekilde devam edecektir.
Efek sistemi istiyorsan source taraflı işlemler yapman lazım filese yeni efek ekle kafan rahat eder iyi fotumlar

Playersettingsmodule'ye effecti eklediğiniz zaman başındaki sayı +21 ise örnek item protodan +9 olan zırhın socketpercent '6' olarak ayarlayınız . Mesela +21 daha önce varsa +22 yapınız ve bu seferde item protodaki socketpercent '7' olarak ayarlayınız . +23 '8' bu şekilde devam edecektir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri