kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Npc İsimsiz Bos 1 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 682

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

Arkadaşlar bu gün beğendiğim bir bos'u sizinle paylaşacağım isim vermekte kararsız kaldım. Siz seçin ismini koyun yorumlarda görelim.

Screenshot_1.png

İyi kullanımlar.

Ekli dosyalar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu boss'a isim vermek isteyenler olur belki :D Biraz araştırdım Komutan Vodyanoy koyulabilir. Vodyanoy rus mitolojisinde eskiden varolduğuna inanılan tuhaf ve efsanevi bir yaratık. Çuvaş mitolojide su ruhu. Vodyanoy, efsanelere göre boğularak ölmüştür ve su cinine dönüşmüştür. Yarım insan görünümündedir. Bazen iki ayakları üzerinde insanlar gibi yürüdüğü söylenir. Büyük nehirlerde ve göllerde yaşar. Vodyanoy'un tıpkı insanlarla aynı yaşam tarzına sahip olduğuna inanılırdı. Onlarında aralarında yaşlı erkekler ve bebekler vardır, aileleri bulunur. Başına komutan'ı da ben koydum :D

Bence hoş bir isim "Komutan Vodyanoy" :D Bu arada paylaşım için teşekkürler 👍
Paylaşım için teşekkürler :D :D

Thanks for sharing friend.

Bu boss'a isim vermek isteyenler olur belki :D Biraz araştırdım Komutan Vodyanoy koyulabilir. Vodyanoy rus mitolojisinde eskiden varolduğuna inanılan tuhaf ve efsanevi bir yaratık. Çuvaş mitolojide su ruhu. Vodyanoy, efsanelere göre boğularak ölmüştür ve su cinine dönüşmüştür. Yarım insan görünümündedir. Bazen iki ayakları üzerinde insanlar gibi yürüdüğü söylenir. Büyük nehirlerde ve göllerde yaşar. Vodyanoy'un tıpkı insanlarla aynı yaşam tarzına sahip olduğuna inanılırdı. Onlarında aralarında yaşlı erkekler ve bebekler vardır, aileleri bulunur. Başına komutan'ı da ben koydum :D

Bence hoş bir isim "Komutan Vodyanoy" :D Bu arada paylaşım için teşekkürler 👍

bu zodyakta kullanılan boss değil miydi / teşkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri