- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba
Arkadaşlar bu gün beğendiğim bir bos'u sizinle paylaşacağım isim vermekte kararsız kaldım. Siz seçin ismini koyun yorumlarda görelim.
İyi kullanımlar.
Arkadaşlar bu gün beğendiğim bir bos'u sizinle paylaşacağım isim vermekte kararsız kaldım. Siz seçin ismini koyun yorumlarda görelim.
İyi kullanımlar.
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu boss'a isim vermek isteyenler olur belkiBiraz araştırdım Komutan Vodyanoy koyulabilir. Vodyanoy rus mitolojisinde eskiden varolduğuna inanılan tuhaf ve efsanevi bir yaratık. Çuvaş mitolojide su ruhu. Vodyanoy, efsanelere göre boğularak ölmüştür ve su cinine dönüşmüştür. Yarım insan görünümündedir. Bazen iki ayakları üzerinde insanlar gibi yürüdüğü söylenir. Büyük nehirlerde ve göllerde yaşar. Vodyanoy'un tıpkı insanlarla aynı yaşam tarzına sahip olduğuna inanılırdı. Onlarında aralarında yaşlı erkekler ve bebekler vardır, aileleri bulunur. Başına komutan'ı da ben koydum
Bence hoş bir isim "Komutan Vodyanoy"Bu arada paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,320
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,771
- DevLira
- 176
Paylaşım için teşekkürler

- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,731
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,955
- DevLira
- 273
Thanks for sharing friend.
- Konular
- 1,188
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 26d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 2,743
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 344
- MmoLira
- 19,005
- DevLira
- 90
Bu boss'a isim vermek isteyenler olur belki
Biraz araştırdım Komutan Vodyanoy koyulabilir. Vodyanoy rus mitolojisinde eskiden varolduğuna inanılan tuhaf ve efsanevi bir yaratık. Çuvaş mitolojide su ruhu. Vodyanoy, efsanelere göre boğularak ölmüştür ve su cinine dönüşmüştür. Yarım insan görünümündedir. Bazen iki ayakları üzerinde insanlar gibi yürüdüğü söylenir. Büyük nehirlerde ve göllerde yaşar. Vodyanoy'un tıpkı insanlarla aynı yaşam tarzına sahip olduğuna inanılırdı. Onlarında aralarında yaşlı erkekler ve bebekler vardır, aileleri bulunur. Başına komutan'ı da ben koydum 
Bence hoş bir isim "Komutan Vodyanoy"
Bu arada paylaşım için teşekkürler 
Biraz araştırdım Komutan Vodyanoy koyulabilir. Vodyanoy rus mitolojisinde eskiden varolduğuna inanılan tuhaf ve efsanevi bir yaratık. Çuvaş mitolojide su ruhu. Vodyanoy, efsanelere göre boğularak ölmüştür ve su cinine dönüşmüştür. Yarım insan görünümündedir. Bazen iki ayakları üzerinde insanlar gibi yürüdüğü söylenir. Büyük nehirlerde ve göllerde yaşar. Vodyanoy'un tıpkı insanlarla aynı yaşam tarzına sahip olduğuna inanılırdı. Onlarında aralarında yaşlı erkekler ve bebekler vardır, aileleri bulunur. Başına komutan'ı da ben koydum 
Bence hoş bir isim "Komutan Vodyanoy"
Bu arada paylaşım için teşekkürler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)