Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Turkmmo Map Extractor - MAP Sökme

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

v3.1 Güncelleme

Tespit ettiğim bazı sorunlar giderildi
Çoklu map sökme gibi seçenekler eklendi. Linkler yenilendi tekrardan indirin.
Herhangi bir sorun tespit ederseniz veya eksik bildirirseniz sevinirim güncelleyelim.

Merhaba arkadaşlar,

Program çok basit, anlatayım:

1. Hazırlık
Pack açma programıyla client'ınızdaki tüm .epk dosyalarını açın

TurkmmoMapExtractor klasöründeki her şeyi açmış olduğunuz pack dosyalarının oraya kopyalayın.

2. Çalıştır
TurkmmoMapExtractor.exe'yi açın.

3. İlk iş: Property oluştur
"PROPERTY OLUŞTUR" butonuna basın. Client'inizdeki tüm property dosyalarını tarar, property.xml oluşturur. (Bir kere yapmanız yeterli)

4. Haritayı çıkar
Harita klasörünü seçin (örnek: metin2_map_c1)

"EXTRACT" butonuna basın

Program, o haritaya ait GR2, DDS, PRB, MDE, MDATR, texture, skybox gibi tüm dosyaları ayıklar ve extracted/map_adı/ klasörüne kopyalar.

5. Sonuç
Çıkan dosyalar sadece o haritaya ait olanlardır, gereksiz dosya çekmez. Hiç uğraşmadan haritanın ihtiyacı olan her şey elinizde hazır. Eksiksiz bir şekilde map sökmek için pack dosyasındaki tüm epkleri açmayı unutmayın.

Kendim için yapmıştım başkalarınında işi görülsün bu sebepten ötürü paylaşma kararı aldım. Daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. İyi kullanımlar!

NOT : Programı kullanıcağınız zaman D diskinizde ymir work dosyası varsa ymir work1 olarak adını değiştirin programla işiniz bittiğinde geri ymir work yaparsınız yoksa hata alırsınız .

v3.1 Güncelleme

Tespit ettiğim bazı sorunlar giderildi
Çoklu map sökme gibi seçenekler eklendi. Tekrardan indirin.
Herhangi bir sorun tespit ederseniz veya eksik bildirirseniz sevinirim güncelleyelim.​

Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri