HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkmmo sabit reklam konumuz var ancak 3.giriyor sadece 700 kişi incelemiş. 200 TL para verdik ben bu parayı instagram ve Facebook ta sponsorlu reklamda kullansam daha fazla etkileşim alırdım. Sadece instagramdan 30k erişim 10k video izlenmesi. 200 like aldım. Ki hedef kitle aynı Metin2 oynayan kişiler. Buraya reklam vermek saçmalık.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba,
Facebook ve instagram gibi mecralarda olduğu gibi etkiletşim başı ödeme yapılan banner reklam seçeneğimiz var. Onun maliyeti Facebook ve Instagramın yanında çok çok düşük kalıyor onu tercih edebilirdiniz.
Sabit reklamın amacı farklıdır. Biz sabit reklamda herhangi bir tıklama, gösterim garantisi vermiyoruz. Sonuçta sizin serverınız kullanıcıların ilgisini çekmemiş olabilir. Adam başlıkta 98-99 Vslik server yazısını görüncek onuya bile girmiyor mesela. Buna bizim yapabileceğimiz birşey yok. Bizim sabit reklamda yaptığımız sizin konunuzu üst kısma sabitliyoruz. Herhangi bir garanti vermiyoruz. Kaldı ki 200 lira gibi çok uygun bir ücretle sabitleniyor konular.
Bu arada o instagramdan 30k erişim aldım dediğiniz içerikten sitenize adım kadar eminim 300 tık bile gelmemiştir. Oyununuza katkısına bakmanız gerekiyor burada. Siz burada erişim sayısı karşılaştırarak zaten büyük hata yapıyorsunuz. Az önce belirttiğim gibi bizim banner reklamlarımızda 200 TL ye en az 150.000 banner gösterimi alırsınız, 1000 tıklama için. Yani 150.000 kişiye 200 TL ye reklam gösterebiliyorsunuz örnek olarak. Fakat bunlar bir kriter değil. İstatistik tutarken tıklama takip ederseniz, hatta o tıklamaların kaçı üye oluyor bunun için sitenizde gerekli istatistikleri tutarsanız daha sağlıklı olur.
Yukarıda belirttiğim gibi 200-300 tl gibi rakamlarla mucizeler beklemek doğru değil. Sizin serverınızın ilgi görüp görmeyeceği, oyun leveli, zorluğu, tanıtımınızın iyiliği, kötülüğü bizim müdahale edemediğimiz şeyler. Biz sadece sizin hazırladığınız konuyu üst kısma sabitliyoruz. Bunu herhangi bir facebook grubunda gönderiyi başa sabitlemek gibi düşünebilirsiniz. Karşılaştırdığınız şeyler elma-armut gibi alakasız. Sabit konu reklamından günde 100lerce tıklama alan serverda biliyorum veya popup reklamda x serverın aldığı tıklamanın yarısını bile alamayan serverlar biliyorum. Çünkü banner kötü oluyor ya da server özellikleri kullanıcıların ilgisini çekmiyor. Bu kadar kriterin olduğu bir ortamda elbette reklam vereceğiniz mecrayı seçmek sizin tercihinize kalmış.
Sonraki kampanyalarınızda bizi tercih etmeyip facebook ve instagramdan 25 lira verip 30 bin erişim alan videolar yayınlamak tamamen sizin tercihinizAma o erişim sayılarına bakarak oyununuza oyuncu yağacağına düşünüp hayal kırıklığına uğramayın.

Ama o erişim sayılarına bakarak oyununuza oyuncu yağacağına düşünüp hayal kırıklığına uğramayın.