Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nesne marketten 2 tane item aldığımda sadece 1 tanesi geliyor 2.si gelmiyor yardımcı olabilir misiniz ? Asilzade panel ve nesne marketini kullanıyorum.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayır Örneğin 1 tane muharrebe kılıcı çektim 1 tanede zehir kılıcı diyelim oyuna girip nesne market deposuna baktığımda ikiside gözükmüyor ancak önce muharrebe kılıcını alıp oyuna girip nesne market deposundan envantere alıp sonra tekrar siteye nesne markete girip zehir kılıcını çekersem sorun yaşamıyorum ama , diyelimki sitenin nesne marketindeyim hem muharrebe hem zehir kılıcını çektim oyuna girdiğimde nesne market deposu boş oluyor.Yani aynı item veya farklı itemlerden farketmeksizin 1 den fazla alınca nesne markete itemlerin hiçbiri gelmiyor nesne marketten ne çekilicekse tek tek alınması gerekiyor birden fazla item çekince nesne market deposuna hiç birşey gelmiyor.bir itemden 2 adetmi alıyorsunuz?
Kardeşim bilgin olsun bu arada oyun içine entegre etmedim site üzerinden denedim sadece.Ben denedim videoda mevcut zaten problem yoktu ama tekrar bakacağım bildirme icin tesekkurler