Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Rubinum Envanter İtem Gözükmeme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q1ock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 100

q1ock

Level 2
Üye
Konular
12
Çözüm
2
Online süresi
12d 12h
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
36
MmoLira
2,150
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rubinum Tarzı envanter kullanıyorum. 6 tılsımda giyiliyor ve özellikleri geliyor ancak sadece 2 tanesi envanterde gözüküyor problem nedir yaklaşık 2 haftadır bu işlemle uğraşıyorum yardım olacak biri varsa çok sevinirim :)

Ekli dosyalar

• 1766177786049.png
    1766177786049.png
    233.5 KB · Görüntüleme: 0
Rubinum Tarzı envanter kullanıyorum. 6 tılsımda giyiliyor ve özellikleri geliyor ancak sadece 2 tanesi envanterde gözüküyor problem nedir yaklaşık 2 haftadır bu işlemle uğraşıyorum yardım olacak biri varsa çok sevinirim :)
Bu genelde “takılıyor ama görünmüyor” diye geçen klasik UI-slot uyumsuzluğu. Sunucu tarafı 6 tılsımı takmana izin veriyor, bonusları da veriyor ama client arayüzü o 6 slotun hepsini çizmiyor. O yüzden 6’sı da aktif, sadece 2’si ekranda görünüyor.
  1. Client’ta tılsım slot sayısı 2 olarak kalmış
  • Rubinum envanterin uiscript tarafında (inventory / equipment ekranı) tılsım alanı 2 slot çiziliyorsa, gerisi görünmez.
  • Sunucu 6 slotu biliyor ama client çizmediği için “yokmuş” gibi duruyor.
  1. Slot indexleri çakışıyor
  • 3–6. tılsım slotlarının indexi başka ekipman slotlarıyla aynıysa, item aslında başka bir slotun üstüne biniyor ve UI onu göstermiyor/yanlış yerde arıyor.
  • Bonus geliyor çünkü server “doğru slot” olarak okuyor, UI ise “başka slot” sanıyor.
  1. WearFlag / Wear pos uyumsuzluğu
  • Item proto tarafında tılsımların giyildiği yer doğru ama client tarafındaki mapping (wear positions) eksik/yanlışsa, yine görünüm bozuluyor.
Ne yapabilirsin (en pratik kontrol sırası):

• Client’ta Rubinum envanter dosyalarında ekipman penceresini açan scripti bul (genelde uiscript altında inventory/equipment ile ilgili dosya).
    Orada “talisman” için tanımlanan slot sayısı kaç, koordinatları var mı kontrol et. 6 slot olacaksa 6 tane slot tanımı görmen lazım.
  • Server tarafında WEAR_ enumlarında tılsım slotları 6 adet mi, client tarafında aynı sırada mı kontrol et.
    Server: 6 slot var
    Client: 2 slot var
    Bu ikisi uyuşmuyorsa sonuç tam senin yaşadığın şey oluyor.
  • Slot indexlerini kontrol et: 3–6 tılsım slotları başka bir şeyle aynı ID’ye denk gelmiş mi? Bu durumda sadece “ilk iki tanesi” görünür, kalanlar ya görünmez ya da başka bir yere kayar.
Eğer paylaşırsan direkt nokta atışı söylerim:

• Server’daki tılsım wear indexleri (WEAR_TALISMAN1..6 gibi ne kullanıyorsun)
  • Client’ta equipment UI script dosyandaki tılsım slot tanımı (2 taneyi çiziyorsa zaten sorun orada çıkar)
Özet: Bonus geliyorsa server tarafı tamam. Sorun büyük ihtimalle client UI tarafında 6 slot tanımlı olmadığı ya da slot index mapping’in uyuşmadığı yer.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri