Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Python/C++/Quest] Geri Dönüş Sistemi Şeytan Kulesi - [BackSpaceTR] 2020-07-08

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tam sorunsuzu olsa çok daha güzel olurdu .
Bunada şükür 🤣🤣PAYLASİM İCİN TEŞEKKÜRLER.

Tam sorunsuzu olsa çok daha güzel olurdu .
Bunada şükür 🤣🤣PAYLASİM İCİN TEŞEKKÜRLER.
Sorunsuz zaten sistemde hiç bir sorun yok stabil çalışıyor :D sorun anlayışınız değişik herhalde

Mesela mühür katında devam edince tekrar 5 tane mühür görünmesi sorun degilmi sizce ?

Mesela mühür katında devam edince tekrar 5 tane mühür görünmesi sorun degilmi sizce ?
Mühürleri regen_load ile çağırıyor sistem incelediyseniz, kattaki regen_loadda standart 5 mühür var kata baştan girince haliyle regen_load tekrar çalışıyor. Sonuçta 5 tane mühürde gözükse kalan mühür sayısı 2 ise 2 mührü verince kat bitiyor zaten, geri girdiğinde mühürlerden birini verince notice olarak yazıyor kalan mühür 1 diye örneğin. Piyasada şuanda en sağlam geri dönüş sistemini paylaştım ve ufacık bir regen mi sorun oldu anlamıyorum :D

Eğer regeni düzgün geri dönüş istiyorsanız özel yazdırmanız gerekiyor bu ücretsiz bir paylaşım :) Ama yinede değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

ben zamanında bu sisteme yakın bir quest yazmıştım şöyle bir bugla karşılaştım bunda da var gibi duruyor.

2 zindanın map idlerinin aynı olmasından kaynaklı çakışma örnek ch1 660000 ise ch2 de aynı id ile başlayan zindan bir oyuncuda oluyor ch1 deki adamı oyundan attığında ch2 deki adamında map idleri aynı olunca o kişinin zindanına girebilirsunuz bunun çözümüde mapindexleri sanal olan kısmı farklı ch id artırarak çözmüştüm

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri