noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Python/C++/Quest] Geri Dönüş Sistemi Şeytan Kulesi - [BackSpaceTR] 2020-07-08

indirmek için izniniz yok

BackSpaceTR

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
49
Online süresi
4d 15h
Reaksiyon Skoru
64
Altın Konu
1
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
110
MmoLira
183
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ben Soner Altun yani sizin bildiğiniz isimle BackSpaceTR.
Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum.

Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır.

Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı yorumlara cevap verilmeyecektir ve report edilecektir.
İyi kullanımlar, Lütfen başka forumlarda paylaşırken emeğe saygı gerekçesiyle alıntı olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Gorsel.png

İndirme Link :

Virus Total :

321321.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır.
Questte kulenin bitip bitmediği 66 indexinde kontrol yapmıyor.Azraili kestikten sonra oyun sonu atın ışınlanma süresi kadar bekleyin ardından oyuna girin (66 map indexe atacak) hiç birşey yapmadan başka bi hesapla kuleye girip metini kesin, kuleye tek başıma çıkayım derken karşınıza oyun sonu attığınız hesap gelecektir
Paylaşım için teşekkürler.
Sistem için detaylı bir video atabilirmisiniz

Sunuda sormak istiyorum örneğin mühür katında çıkış yapıp tekrar girdim aynı yerden mi devam ettiriyor yoksa o kat sıfırlanıyor mu

Paylaşım için teşekkürler.
Sistem için detaylı bir video atabilirmisiniz

Sunuda sormak istiyorum örneğin mühür katında çıkış yapıp tekrar girdim aynı yerden mi devam ettiriyor yoksa o kat sıfırlanıyor mu
Rica ederim, vaktim olursa video çekmeye çalışırım.

Kat yeniden başlıyor. Ama kesim sayınız sabit misal görevde, 5 mühür istiyor siz 3 tanesini verip çıktınız girdiğinizde 2 tane vermeniz yeterli oluyor kaldığınız göreve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri