- Konular
- 49
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba ben Soner Altun yani sizin bildiğiniz isimle BackSpaceTR.
Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum.
Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır.
Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı yorumlara cevap verilmeyecektir ve report edilecektir.
İyi kullanımlar, Lütfen başka forumlarda paylaşırken emeğe saygı gerekçesiyle alıntı olduğunu belirtirseniz sevinirim.
İndirme Link :
Virus Total :
Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum.
Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır.
Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı yorumlara cevap verilmeyecektir ve report edilecektir.
İyi kullanımlar, Lütfen başka forumlarda paylaşırken emeğe saygı gerekçesiyle alıntı olduğunu belirtirseniz sevinirim.
İndirme Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus Total :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Questte kulenin bitip bitmediği 66 indexinde kontrol yapmıyor.Azraili kestikten sonra oyun sonu atın ışınlanma süresi kadar bekleyin ardından oyuna girin (66 map indexe atacak) hiç birşey yapmadan başka bi hesapla kuleye girip metini kesin, kuleye tek başıma çıkayım derken karşınıza oyun sonu attığınız hesap gelecektirTamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır.
- Konular
- 50
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 26d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 286
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 759
- DevLira
- -12
Paylaşım için teşekkürler.
Sistem için detaylı bir video atabilirmisiniz
Sunuda sormak istiyorum örneğin mühür katında çıkış yapıp tekrar girdim aynı yerden mi devam ettiriyor yoksa o kat sıfırlanıyor mu
Sunuda sormak istiyorum örneğin mühür katında çıkış yapıp tekrar girdim aynı yerden mi devam ettiriyor yoksa o kat sıfırlanıyor mu
- Konular
- 49
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 3
Rica ederim, vaktim olursa video çekmeye çalışırım.Paylaşım için teşekkürler.
Kat yeniden başlıyor. Ama kesim sayınız sabit misal görevde, 5 mühür istiyor siz 3 tanesini verip çıktınız girdiğinizde 2 tane vermeniz yeterli oluyor kaldığınız göreve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
- Konular
- 50
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 26d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 735
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 8,746
- DevLira
- 123
Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)