- Konular
- 20
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1,575
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 23
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,364
- DevLira
- 3
Teşekkürler.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Merhaba, aşağıdaki sorunu yaşıyorum, ikili dosyayı derliyorum ve bitirdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz, teşekkür ederim:Merhaba arkadaşlar, forumda birşeylerin warez olarak sızdırılmasından yeterince zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şunu bilmelisiniz ki kimse altın yumurtlayan tavuğunu bedavadan insanlarla paylaşmaz.
İçerisine bir açık veyahut backdoor koyarak kazanç sağlamak isteyen insanlardan değiliz. Bu dosyayı 2018 Ekim ayında geliştirmeye başladık. O zaman piyasada olmayan sistemleri official sunucunun binary yapısını taklit ederek 0dan yazdık.
Size söyleyebileceğim bir sorun mevcut değildir. Şuanda piyasada dolaşan 120 filesını kullanmanızdansa kaynak kodları elinizde olan bu dosyayı kullanmanızı öneririm.
Zamanında Tunga ile çok emek verdik, sabahlara kadar çalıştık ancak ikimizde daha iyi dosyalar yapabileceğimizi bildiğimiz için bu dosyayı geliştirmeyi bırakarak yeni fileslar geliştirdik. Şuanda ikimizin'de arşivinde duran bir dosya olduğu ve kullanmadığımız için @Tungа
Files Yapımcıları : @Tungа , @PACHI
For ;
@Luigina
@bahadirbozdag
![]()
Bu projeyi herhangi bir kar amacı güderek paylaşmıyoruz. Güncellemeler vaktim oldukça ücretsiz olarak verilecektir.
Dosyayı indirmek ve güncellemelerden haberdar olmak için aşağıdaki github projesini takip edebilirsiniz.
---- Önerilen İndirme -----
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Githupta Sorun Yaşıyorsanız ----
Alternatif indirme 12.04.2021'e kadar verilen tüm güncellemeler dahildir. Sonrası dahil değildir.
[Dosya Bilgileri]
FreeBSD Sürümü : 11.3
SQL Sürümü : MariaDB 10.3
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bsdconfig
Mysql kullanıyorsanız; MariaDB Kurulumu: https://forum.turkmmo.com/konu/3713926-mariadb-kurulumu/
VISUAL STUDIO 2019
Derleme Motoru : gmake
Derleme Aracı : clang-devel(llvm-devel)
[Yetkili Hesap Bilgileri]
ID : pachi
Şifre : 12345
PIN : 1234
[Navicat Bilgileri]
MariaDB
ID: root
Şifre : password
Hata bildirimlerinizi @PACHI - @fixme - [Sorun] şeklinde belirtebilirsiniz.
Saygılarımla.
Dump Proto Linki Güncellendi :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
16>Generando código...
16>LINK : fatal error C1047: El objeto o el archivo de biblioteca "C:\Users\Admin\Music\client\extern\lib\jpeg\release\jpeg.lib" se creó con una versión del compilador distinta a la que se usó para otros objetos, como "C:\Users\Admin\Music\client\extern\lib\python\release\python.lib". Debe recompilar todos los objetos y bibliotecas con el mismo compilador.
16>LINK : fatal error LNK1257: error de generación de código
16>Compilación del proyecto "UserInterface.vcxproj" terminada -- ERROR.
========== Compilar: 15 correctos, 1 incorrectos, 0 actualizados, 0 omitidos ==========
- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,725
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,892
- DevLira
- 273
Friend, since 2020 they have not updated the files, you have to do it yourself, time or dedication.Merhaba, aşağıdaki sorunu yaşıyorum, ikili dosyayı derliyorum ve bitirdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz, teşekkür ederim:
16>Generando código...
16>LINK : fatal error C1047: El objeto o el archivo de biblioteca "C:\Users\Admin\Music\client\extern\lib\jpeg\release\jpeg.lib" se creó con una versión del compilador distinta a la que se usó para otros objetos, como "C:\Users\Admin\Music\client\extern\lib\python\release\python.lib". Debe recompilar todos los objetos y bibliotecas con el mismo compilador.
16>LINK : fatal error LNK1257: error de generación de código
16>Compilación del proyecto "UserInterface.vcxproj" terminada -- ERROR.
========== Compilar: 15 correctos, 1 incorrectos, 0 actualizados, 0 omitidos ==========
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)