HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ağa sen hâla files yapmadın mıGithubtan indirilen ne yazıkki hatalıdır, arşiv sorunu vermektedir bu sorun tek bendemi yoksa genel mi ?
Malesef belirli rahatsızlıklar yüzüne yapamadım sende inik ise rica etsem src up etme şansın var mı ? bende eksik dosyadan build almıyor game ve indirdigim github üzerinden de arızalı arşiv bozuk konu sahibine de duyurulur @PACHIağa sen hâla files yapmadın mı
bunlarla uğraşmayı bırakalı çok oldu github desktop kur daha sonra dosyalari indir(pc 64 bit ise)Malesef belirli rahatsızlıklar yüzüne yapamadım sende inik ise rica etsem src up etme şansın var mı ? bende eksik dosyadan build almıyor game ve indirdigim github üzerinden de arızalı arşiv bozuk konu sahibine de duyurulur @PACHI
Aynı dc ise yazsana bana değilse yeni dc at özeldenbunlarla uğraşmayı bırakalı çok oldu github desktop kur daha sonra dosyalari indir(pc 64 bit ise)
m.fatihagar#7409Aynı dc ise yazsana bana değilse yeni dc at özelden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)